הצעה:

והספרים נערמים...

רשימת הספרים שאני צריך לקרוא ולא יכול כי הספריה שלנו היא ^&#!@^&#, הולכת ונהיית ארוכה יותר ויותר: טיגאנה/קיי בלגריאד ומלוריאן/אדינגס כישור הזמן/ג'ורדן שאוש"ק/מרטין שבט דוב המערות/מה שמו ובטח שכחתי משהו... ד"א, החלטתי שאני הולך לקנות את כל שאוש"ק! כמובן שאצטרך לדלות את הסכום מהכסף שחסכתי לשיעורי נהיגה...אבל בהנחה ואני אעבור טסט ראשון(וכולנו נאמר אמן), זה יהיה בזבוז של כסף "חופשי"...

רק?!?

הלוואי עליי רשימה מצומצמת כמו שלך... הייתי מוסיף עוד כמה ספרים מהרשימה שלי, אבל בעצם, למה לתסכל אנשים...

Time & Death

New member
אין לכם את שבט דוב המערות../images/Emo12.gif

לא נתקלתי באף ספריה שאין בה את זה, אפילו אצלי בבצפר יש את החלק הראשון. ולנו יש את הספריה הכי כייפית בעולם (אני גרה בחור נידח בדרום) יש לנו בישוב קהל די גדול לפנטזיה ומד"ב ולכן כל פעם שמתרגמים אחד מהם הספריה ישר מזמינה. ככה שאת כל רשימת הספרים שכתבת יש לנו ואת הבלגריד, המלוריאן, שבט דוב המערות, חלקים מכישור הזמן ומללללאאאא ספרי רומח באנגלית... הדבר היחיד הטוב בישוב הזה.

nedisrael

New member
מזל טוב! זה שווה את הכסף..

בכל מקרה, כדאי לך גם לקרוא את הספרים: חלום קדחת (גם של מרטין), ג'הרג, ינדי (שניהם של סטיבן בראסט) והבור (פנטסיה פסיכולוגית משובחת).

בלין

New member
אתם פשוט מסרבים להבין הא?

תיאורי מין לא מפריעים לי. אין לי בעיה אתם. אני פשוט חושב שבשאוש"ק הפירוט בהם פשוט עמוק ומדיי, ומיותר. הסצינה הייתה בדיוק אותה סצנה עם במקום לתאר בדף וחצי את הסצנה, הוא הייה מתאר אותה בחמש שורות.

nedisrael

New member
רק תוספת אחת, בלין

מרטין כותב גם את המין מנקודת המבט של הדמויות שלו, כך שתראה סצינות מין מפורטות מאוד אצל טיריון, אבל לא אצל רוב הדמויות שלו. תחשוב על זה, רק אצל טיריון סצינות המין מפורטות בגלל שהוא דמות כזו. המין מתאים לו, הוא ממש חושב עליו, לעומת זאת אף אחת מהדמויות האחרות לא חושבות על המי וגם כשהן מקיימות יחסי מין הן לא "חושבות" על זה.. (קצת צולע, אני יודע..)

KagomeSama

New member
אתה יודע מה שכחתם להגיד?

לדעתי שר הטבעות זאת הפנטזיה הכי טובה בשוק. ובאמת, תודה רבה על התיאורים מעוררי התיאבון..

קריסניה

New member
../images/Emo175.gifזה יכול להיות רעיון טוב..

אבל יש כאלו שעדיין יגידו שזה לא מעניין אותם ואנחנו סתם נתווכח איתם .....

אז ככה

1)אמנם עם רוב הביקורות השליליות כלפי הרומח אני לא מסכים, אך ישנם דברים מוצדקים כמו העלילה הלא-כל-כך מקורית ושהספרים הם לא יצירת מופת ספרותית. 2)יש לציין שמלחמת הנשמות ה-ר-ב-ה יותר טובה מהרשומות מ-כ-ל הבחינות.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אלו האשמות מאד חמורות...

על פי מה אתה אומר שהחומר ברומח הדרקון אינו מקורי? אני מזכיר לך, שרשומות רומח הדרקון נכתבו מאד מזמן. למרות שהם כל הזמן יוצאים בהוצאה מחודשת, הספר עצמו נכתב בשנות ה 70 (אם אני לא טועה) - בזמן ששז'אנר הפנטזיה לא היה ממש מפותח. צריך להתחשב גם בזה! אולי אחרים הם אלה שהעתיקו מהרומח ולא ההפך?

למעלה