הצעה...

הצעה...

לפי דעתי כמות החרא שנכתבת בפורום הזה עוברת כל גבול, ממה שהבנתי עמית כרגע לא בפורום. ולפי דעתי מנהל אחד זה לא מספיק לפורום כל כך שוקק מה גם שאמיר לא מחובר מספיק ולא מוחק מספיק! אני חושב שדרוש עוד מנהל לפורום... אולי שאחד "מהבכירים" יתנדב

hermoni

New member
יש בעיה רצינית...

אני לא רואה מישהו מתאים כמה שהבכירים פה ותיקים בכל זאת לכולם כבר יש פה חברים ויהיה קשה להיות מנהל אובייקטיבי אבל בכל זאת אני מציע את טל TEEANTEE אם הוא כבר שורץ במירק שישרוץ גם פה:)

rockninja

New member
אני מציע לתפקיד את דניאל מ' מן!

למרות שהוא חדש בפורום והכל

TeeAnTee

New member
חחח תודה חרמוני

אבל אני אוותר
אם כבר אתה צריך לקבל את התפקיד. חסל סדר קיקס-קודמן-שיידים, מאמינים בך חרמוני כי רק אתה יכול.

hermoni

New member
אל תאמין בי

ראית מה זה עשה למצנע... אם כבר אז "חייבים חרמוני בפורום" למה תוותר? יש לך הצעות אולי יא ותיק?:)

TeeAnTee

New member
הממ

לדעתי אין צורך במנהל נוסף, אמיר מחובר יחסית הרבה (מספיק בשביל לתפקד). מה שצריך לעשות זה למחוק יותר הודעות "זבל". כל מיני שטויות של הקיקס מצחיקות או לא, כמו כן הודעות שהפוטנציאל שלהם זה להתפתח לוויכוח מגעיל. זה הכל.

dAs iNc0gNiTo

New member
בראסמי גם אני מציע את טל ....

ואללק טל אתה איש טוב והגון... מגיע לך להיות מנהל פורום

omritoto

New member
אמיר הוא מנהל מצויין!

והוא מתחבר הרבה! כל הכבוד אמיר תמשיך עם העבודה הטובה שלך! (ותבדוק מסרים)

hermoni

New member
אמיר מנהל טוב

אבל הוא לא נמצא כ"כ הרבה ועדיף שתי מנהלים שיהיו יותר זמן בו פורום כזה גדול חייב שתי מנהלים

RiRo

New member
אני מציע את עצמי כי רק סונגוקו יכול

בוקה!

DJ$upreme

New member
אני תמיד הייתי בעד למחוק יותר

אבל יחד עם זה, אני חושב שאמיר עושה עבודה מצוינת, ואין צורך במנהל נוסף שישמש על תקן מחק, ויספוג אש מכולם. הפורום הפך למקום של הווי משותף לכמה קבוצות של אנשים, כך שמלבד דיונים על מוזיקה ואירועי מוזיקה - שממשיכים להיות חלק מרכזי בו, לא יעזור מה תגידו, יש גם המון דיוני סרק מהסוג שצץ לאחרונה. אני אומר, להתעלם, או למחוק. אבל אני יודע שאמיר נגד מחיקות מאסיביות.

EmGee

New member
תראה נכון שסך הכל הרוב מכירים כאן

את הרוב וזה בדסר מידי פעם לסטות מהנושא של הפורום אבל בזמן האחרון (לא באשמת אמיר) הפורום התחיל להיות מקום לבעיקר זיוני שכל ואני מדבר בעיקר על כל הקיקס המפגרים האלה שחושבים שהם מצחיקים. אם מישהו רוצה לדבר בחופשיות ולסטות מהנושא שיעשה את זה במירק/איי סי קיו/מסנג'ר/פורום אחר, או שהמינימום הוא לשים אייקן של או-טופיק.

למעלה