הומו מהסוג המגעיל שלח לי הצעהמכיוון שהגולש R13 מציף את הפורום, החלטתי לחסום אותו ולהתעלם ממנו.
הפורום נקי מבחינתי.
באיזו הצעה מדובר? אפשר פירוט?הומו מהסוג המגעיל שלח לי הצעה
לא יודע משה מצבי בכי רי מתדרדר בקושי מחזיק את עצמיאיזו הצעה?
באיזו הצעה מדובר? אפשר פירוט?
שוב: "מנוולים באיכילוב". ואחרי זה, אתה מצפה שאותם מנוולים יביטו בך את אתה מגיע אליהם. נו רון? זה שפוי בעיניך?לא יודע משה מצבי בכי רי מתדרדר בקושי מחזיק את עצמי
צורב לי בצורה מזעזעת אני מת באמת מת
הו אכתב שהוא *** אני לא אוציא דברי םשנכתבו בפרטי
והוא איש טוב - אבל למה לתקוף אותי
אני שקול לאיש שיוצאים להציל שהלך לאיבוד ונתקע לל אפשרות לחלחץ
משה העיניים שלי נסגרות - אני בסכנה חיים
הדו״ח שנכתב עלי ב 18.12 מהמנוולים באיכילוב
אני הולף להרדם מרוב סבל ועייפות אנא לאן לפנות?
אנא תקן את דבריך. זה לא "לחסום" אלא "להתעלם".מכיוון שהגולש R13 מציף את הפורום, החלטתי לחסום אותו ולהתעלם ממנו.
הפורום נקי מבחינתי.
לא. גם אני. האידיוט, הטינופת, האימבציל, הרשע, משת"פ המשטרה והחבר של BB, עדיין לא חסמתי אותו.נראה לי שאני היחיד שעדיין לא חסם אותו בצורה הזאת.
לא קיטור ציפיתי לרוח גביתלא. גם אני. האידיוט, הטינופת, האימבציל, הרשע, משת"פ המשטרה והחבר של BB, עדיין לא חסמתי אותו.
חייבים להותיר עבורו פתח לשיחרור הקיטור. אז בוא ולא נתעלם ממנו. הוא עוד יודה לנו על כך.
רוןןןןןן. דיייי. עזוב כבר את הסיפור הנדוש הזה עם אחותך. דיי. הבנו. הפנמנו. דיייי.לא קיטור ציפיתי לרוח גבית
תבין הכל החל באחותי שהעלילה עלי כי ניסיתי לרצוח אותה עם צנצנת שבורה
עד כדי שהאישכנעה אנשי רבים
זו היתה העילה להוטציא נגדי המלצה לאשפוב ב 18.12
אגב אני עשיתי טעויות שנתתי את הטל שלה במייל למנהל מח פה ולסת
אז עוד לא ידעתי על העלילה המכתב היה דכאוני וכך שניהם יזמון את תחילת
המרדף עלי של איכילוב
והיה קצת לפני כן התנכלות של איתי מורר במכות לשיניים
והנה. אשאל אותך כאן שאלה נוספת...רוןןןןןן. דיייי. עזוב כבר את הסיפור הנדוש הזה עם אחותך. דיי. הבנו. הפנמנו. דיייי.
ואם עשית טעות? קח את זה על עצמך וסע הלאה. את הנעשה אין להשיב. נכון? אז סע ותראה איך פותרים את הבעיה בהמשך.
לך לרופא פרטי טוב. תעקור את השן וסגור עניין. חלאס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.