הצעה...

הצעה שהתקבלה בברכה צפיתי ואהבתי תודה ברקלהההה
רק טוב!!!

שבת בבוקר

איזה כיייייף אצלנו אפרורי בחוץ וזה מבטיח כמה טיפות של גשם וקריר בחוץ וזה נהדר נה נני ננה נה סיבה למסיבה
מייד אצא לי החוצה לאסוף קצת צוף
אתם מוזמנים להצטרף שתהיה שבת נעימה ומתוקה - שבת שלום רק טוב!!!

ישן אבל תמיד מעלה חיוך: בחור הגיע לראיון קבלה לעבודה. שואל המראיין: "האם אתה אלרגי למשהו?" המרואיין: "כן, אני אלרגי לקופאין, לא יכול לשתות קפה" המראיין: "בסדר, האם שירתת בצבא?" המרואיין: "כן, השתתפתי במלחמת לבנון השניה" המראיין: "זה נותן לך כמה נקודות העדפה. האם אתה מוגבל פיזית בדרך כלשהי?" המרואיין: "כן. בפיצוץ נתלש לי כל שק האשכים" המראיין: "או.קיי. יש לך מספיק נקודות כדי שנקבל אותך לעבודה. שעות העבודה אצלנו הן מ-8 עד 4. אתה יכול להתחיל מחר ב-10, ותתכנן להתחיל ב-10 בכל יום" המרואיין: "אם העבודה מתחילה ב-8 למה אתה רוצה שאבוא ב-10?" המראיין: "זו הרי משרה ממשלתית. בשעתיים הראשונות אנו עומדים, שותים קפה ומגרדים ת'ביצים, אז אין טעם שתבוא ב-8..
רק טוב!!!

בזמן שאתם ישנתם לכם אני עבדתי במטבח מכינה שפע של לביבות מכל הטעמים האפשריים עם תירס עם בצל ירוק עם פטריות ועם ג.צהובה אממממ יצא פשוט טעים יאמי. אם מישהו עובר בסביבה יכול להתכבד יש המון
שיהיה חג שמח שופע אור רק טוב!!!

ניקו 45

New member
זה עניין של ניסוח

אם באמת היית רוצה להזמין אותי לטעום ממטעמייך הטעימים והנודעים למרחוק . לא היית מנסחת "אם מישהו עובר בסביבה" יכול להתכבד .... נו באמתתתתתתתתתת אני שואל ? ככה מנסחים הזמנה ? מה הפלא שנשארת עם כל הלביבות לבד ?

ניסוח?!

איזו חוצפהההה
ראשית לא נשארה אף לא לביבה אחת אמממ לך ואמממ לך
ומי אמר שנשארתי לבד?? הא??? מאיפה שלל המסקנות האלה??? ואני זוכרת איזו הזמנה מוזרה לצפון עם דרכון וכאלה.... אז מי שמדבר טפיייייי שישתוק מיידית
קפיש?! רק טוב!!!

ניקו 45

New member
הצעה בהחלט מעניינת ולא מגונה 188

ודבר אחד מני רבים שלקחתי אתה שואל ? "לשמור על האוהבים" אלה שאתה אוהב . ואלה שאוהבים אותך ....... שבוע טוב ואוהב

ברק 188

New member
מכיר ומוקיר אחד שמחבב אותי...

ונעלם לכמה ימים שזה אותי איך לאומר הדאיג שמח שהצעתי העינינה אותך ואלו שאוהבים אותי יחליטו בעצמם הם מספיק גדולים , ויש כמה גדולות... מהחיים שבוע טוב ברנש יקר .

מדור חיפוש קרובים

כמה חברים חסרים כל המוצא הישר יזכה בפרס מיוחד איפה חמודיתלהההה איפה פלומקלהההה וצילושקההה איפה מקפלקלההה הלוווו אילנהההה את שומעת אותי??) המשך ערב נעים לכווולם רק טוב!!!

למעלה