ישן אבל תמיד מעלה חיוך: בחור הגיע לראיון קבלה לעבודה. שואל המראיין: "האם אתה אלרגי למשהו?" המרואיין: "כן, אני אלרגי לקופאין, לא יכול לשתות קפה" המראיין: "בסדר, האם שירתת בצבא?" המרואיין: "כן, השתתפתי במלחמת לבנון השניה" המראיין: "זה נותן לך כמה נקודות העדפה. האם אתה מוגבל פיזית בדרך כלשהי?" המרואיין: "כן. בפיצוץ נתלש לי כל שק האשכים" המראיין: "או.קיי. יש לך מספיק נקודות כדי שנקבל אותך לעבודה. שעות העבודה אצלנו הן מ-8 עד 4. אתה יכול להתחיל מחר ב-10, ותתכנן להתחיל ב-10 בכל יום" המרואיין: "אם העבודה מתחילה ב-8 למה אתה רוצה שאבוא ב-10?" המראיין: "זו הרי משרה ממשלתית. בשעתיים הראשונות אנו עומדים, שותים קפה ומגרדים ת'ביצים, אז אין טעם שתבוא ב-8..
בזמן שאתם ישנתם לכם אני עבדתי במטבח מכינה שפע של לביבות מכל הטעמים האפשריים עם תירס עם בצל ירוק עם פטריות ועם ג.צהובה אממממ יצא פשוט טעים יאמי. אם מישהו עובר בסביבה יכול להתכבד יש המון
אם באמת היית רוצה להזמין אותי לטעום ממטעמייך הטעימים והנודעים למרחוק . לא היית מנסחת "אם מישהו עובר בסביבה" יכול להתכבד .... נו באמתתתתתתתתתת אני שואל ? ככה מנסחים הזמנה ? מה הפלא שנשארת עם כל הלביבות לבד ?
ונעלם לכמה ימים שזה אותי איך לאומר הדאיג שמח שהצעתי העינינה אותך ואלו שאוהבים אותי יחליטו בעצמם הם מספיק גדולים , ויש כמה גדולות... מהחיים שבוע טוב ברנש יקר .
כמה חברים חסרים כל המוצא הישר יזכה בפרס מיוחד איפה חמודיתלהההה איפה פלומקלהההה וצילושקההה איפה מקפלקלההה הלוווו אילנהההה את שומעת אותי??) המשך ערב נעים לכווולם רק טוב!!!