הצעה

daphts

New member
הצעה

לפני זמן לא רב העלתי בפני יוסף רעיון למיפגש פורום. יוסף מיצידו לא התנגד שאעלה רעיון זה פה בפורום , אך בואו נגיד הוא אישית לא היה נלהב מרעיון זה. (יוסף איתך הסליחה על כך שאני מעלה את נימת דברך מהתכתבותינו, זה נועד בכדי שבאי הפורום יבינו את ההקשר) אז כך לפני זמן העלתי רעיון זה בעקבות מפגש פורום אחר (שכן) בו הינו! אגב המפגש היה נהדר וכולם (או לפחות זה היה הרושם) הפיקו ממנו משהו מעבר למפגש מהנה. לכן בחרתי להעלות הרעיון בפני יוסף ואף התנדבתי עם יצא כזה לפועל לתת את תרומתי בענין. אז כך חברי פורום נחמדים - האנשים שמאחורי המקלדות, האם היתם רוצים מפגש פורום? אם לא- מדוע? אם כן איזה אופי היתר רוצים שיהיה למפגש כזה? והיכן לדעתכם צריך להתקים מפגש כזה? האם לדעתכם חשוב שתהיה לו מסגרת מגובשת או משהוא יותר פתוח וזורם? האם היתם נחשפים בפני באי מפגש כזה כאשר אתם מציגים עצמכם בשם פרטי ונייק (הכינוי פה בפורום)? האם אתם חושבים שיש בכך צורך בכלל? שרון וסליחה והתנצלות כנה בפני יוסך בראש ובראשונה על הבעת נימת דבריו, ובנוסף על רשימת השאלות ששאלתי ללא הבאת משפטי יפים בעלי מסר, כפי שיוסף נוהג- נו אני לא יוסף ,ואני אני - ולי סגנון אחר חוץ מזה נמעס לי לצטט - בין כל העבודות הסמינריוניות שלי והרי המאמרים - נגמר לי מלהכליד את מה שאחרים כתבו אמרו וחשבו, הפורום הוא הבריחה שלי מכל זה.

העם יגיד את דברו

אהלן שרון, טוב לשמוע שנהנת במפגש שהשתתפת בו. זאת שאלה טובה מה יכולה להיות המהות של מפגש שכזה. אם יש דינמיקה טובה בפורום ויש הרבה נושאים שהמשתתפים מרגישים נוח לשוחח עליהם, אז יכול להיות שבמפגש תהיה אותה דינמיקה וגם שם ירגישו חופשי לשוחח על מגוון נושאים. מצד שני - יכול להיות שדווקא במפגש ווירטואלי, אנשים מרגישים נוח מספיק להיפתח ולהעלות נושאים, אולי בגלל האנונימיות המסויימת שקיימת במקום מפגש שכזה, ובגלל מפגש פיזי - יכול להיות שהאנונימיות הזאת כבר לא תישאר, ואז רמת השיח בפורום תשתנה. במקרה הזה - אנשים הם בוגרים מספיק כדי להחליט. האם יש צורך במפגש שכזה
שאלה טובה, לא בטוח שיש תשובה. תלוי במידת הרצון של המשתתפים.

בופיק

New member
קצת באיחור, אבל מזל טוב../images/Emo70.gif

משוטט יקר, יום חמישי האחרון היה לך יום הולדת אם אינני טועה... אז שיהיה לך המון מזל טוב,
אושר,
בריאות
הצלחה
מאחלת לך את כל מה שאתה מאחל לעצמך. שלך בופיק

yosef 30

New member
בופיק נראה לך שכך את מברכת../images/Emo35.gif שרשור חדש../images/Emo70.gif

אשמח להיפגש בספטמבר-אוקטובר בת"א בעיר

אני אוהב לפגוש אנשים שמאחורי המקלדת. וכבר עשיתי זאת. אני מבין את התנגדות משום שזוגיות זה נושא רגיש וריגשי. בפורום ביולוגיה או בישול - מפגש היה קל יותר. שוב, אני אשמח לפגוש את אנשי הפורום.

jjaki

New member
שלום, את לא ראשונה ולא אחרונה שהציעה.

בעבר הציעו כאן על המפגש פורום, והרעיון ירד.... כי כשיוצאים מפגש, לאחר מכן הפורום עלול להעשות אחרת, מפני שחלק ישתתפו במפגש וחלק לא ישתתפו. אז יוצר חוסר שייכות - קורה הרבה לאחר המפגש בייחוד לאנשים שלא היו במפגש לפעמים מרגישים שהם לא שייכים לשם ולא מבינים על מה הם מדברים או לחלופין נוצר קבוצה שמכירים אחד בשני וחלק לא מכירים... אני חושב שטוב שיש מעט מאוד פורומים שלא עשו מפגשי פורום כדי שכולם ירגישו שייכים לכולם ומרגישים כשווים בין שווים.. זה רק דעה שלי... וכבר העלו בעבר את הטיעונים וטיעונים נגד.... אם יתארגן המפגש אז בהצלחה! ואני מרגיש כאן כמשפחה בפורום למרות שאני בקושי כותב כאן ולא מכיר אפאחד במציאות. אך בכל זאת... באהבה גדולה לכולם. ולמשוטט יום הולדת שמח
HAPPY BIRTHDAY

JamesNox

New member
ושני הסנט שלי

אני לא מגיע למפגשים כאלו. אני מבין למה הצעת - הבנתי שהמפגש של "הורות הומולסבית" היה נהדר. אבל חלק עצום מהמשיכה שלי למדיום הזה היא האנונימיות. אפילו אנשים שהפכו להיות חברים קרובים ויקרים שלי (כמו זקנת השבט אהובתי, שעדיין כועסת עלי נורא בגלל זה) לא יודעים את שמי האמיתי, לא ראו תמונה שלי או דברו איתי בטלפון. גם ג'יימס, אגב, זה לא השם שנתנו לי בברית, למקרה שתהית
ועמדתי בזה גם כשזה היה קשה מאד. מליון פעמים כשהייתי בישראל כמעט כתבתי לה שאני רוצה לראות אותה, לחבק את האשה שתמכה בי כל כך בזמנים כל כך קשים. אבל לא עשיתי את זה. ולמה? כי ככה אני בטוח כאן. אני יכול לכתוב על בעיות במיטה בלי להיות נבוך עד מוות, למשל. אני יכול לכתוב על גמילה ועל צער ועל אושר. ולשוחח עם האנשים כאן כמו שאני לא יכול לדבר עם האנשים בחיי האמיתים.

yosef 30

New member
בוקר טוב, וקר אור ../images/Emo42.gif

אני שמח לראות שאכן יש התייחסות לנושא הזה. אין ספק שמפגש פורום הוא דבר שיכול לעורר כייף גדול, השאלה מה המחיר
אז אני מבין שרון שנפגשת עם פורום הורות הומולסבית. אני מבין את הצורך הגדול להיפגש עם הורים אחרים בכדי שגם ההורים יכירו ובכדי ובעיקר שהילדים ייפגשו את ילדים אחרים ובכך ירגישו "בקבוצת השווים" (אני בכוונה לא מרחיב בנושא). נאי יודע שיש הרבה קוראים סמויים לפורום, שעוד לא מצליחים או מעיזים להעלות הודעה כזו או אחרת, וזה רק יכול להראות כמה לא פשוט להיחשף. ועל אחת כמה וכמה פנים מול פנים. אני מאמין שכשאנחנו עומדים מאחורי ניק מסויים ולא מכירים אותנו, אנחנו באמת יכולים להביא את עצמנו, את התסביך האישי שלנו, את התסביך של הבן זוג שלנו, לשאול שאול עם פחות חרדה מה ייחשבו עלינו (גם כשלא מכירים אותנו יש את החשש - מה ייחשבו עלי). פורום זוגיות גאה הוא פורום מאוד מאוד מאוד אינטימי, אני מקווה ומאחל שהפורום הזה יהיה יותר פעיל, עם יותר אנשים, לא יותר מדיי, אך שתהיה בו יותר תנועה. וייאפשר לאנשים לדבר על זוגיות ללמוד אחד מהשני, ללמד אחד את השני. אחרי הכרות כזו או אחרת יש באמת מי קומונה כזאת שנותנת תחושה שמאוד קשה להתחבר אליה. אפילו בפורומים רוחניים מסויימים בתפוז - כבר יש קליקות וניתן לראות איך החדשים מתקשים להיכנס לתלם - וזה עוד בפורום רוחניות כזה או אחר. ויש עוד כלכך הרבה סיבות טובות למה לא כדאי וצריך לעשות מפגש פורום. אם מישהו רוצה לפגוש מישהו כי הוא מעניין אותו, זה מבורך. אני אישית לא יעצור מפגש פורום - אך בהחלט לא מעודד מפגש כזה אם אני רוצה שהפורום הזה יימשיך להתנהל בצורה שמכבדת כל מי שכותב פה. אומנם אין הרבה הודעות, אך כל הודעה וכל נושא מאוד ענייניים - אין קללות, אין עקיצות, אין שום דבר רע שמרחף באוויר. ועל זה הכי הרבה הייתי רוצה לשמור. תודה על כך שאת מנסה שרון, זה באמת מקסים
ואני מקווה שלאט לאט נגדל ונהיה למשפחה אחת גדולה אוהבת ומחבקת
יוסף.

למעלה