הצעה

הצעה

היות ואני רואה שהמנהלת הנוכחית של הפורום כמעט ולא כותבת או מופיעה בפורום, רציתי להציע רעיון, הן לחברי הפורום והן להנהלת תפוז: לפי מה שהבנתי מפעמים קודמות המנהלת העכשווית לא מצליחה להיכנס לפורום בעקביות כתוצאה מדברים אחרים שמעסיקים אותה(וזה כמובן מקובל לגמרי) ולכן אני חושב שאנחנו צריכים לנסות ולהציע להחליף הנהלה לפורום. אני חושב שהמועמדת המתאימה היא כמובן khammel - קרן, שמוכיחה כל פעם את הידע הרב שלה בכל הקשור בקווין ואת השתתפותה המרשימה בפורום. שאלתי את קרן מה דעתה על כך, והיא השיבה שנסתה בעבר להציע למנהלת הנוכחית להחליף אותה, אך בסופו של דבר זה לא יצא. אני חושב שאם למישהו אין פה בעיה, ולהיפך, ישמח אם קרן תהיה המנהלת - אין סיבה שהיא לא תהיה. מה אתם אומרים? אתם בעד/נגד?

the Champions

New member
בעד../images/Emo45.gif

מאוד מסכימה

khammel

New member
תיקון קל...

הצעתי ל-INNUENDO שאתווסף כמנהלת ואסייע לה.

Teo Toriatt

New member
../images/Emo45.gif ברור שבעד

Innuendo לא הופיע בפורום זמן רב, לא תרמה, יצרה או הוסיפה לידע או להווי הפורום. אמנם רובינו בוגרים (מי יותר ומי פחות) אז שמרו פה על תרבות דיון (לעיתים יותר ולעיתים פחות) לדעתי יש לבחור מנהל פורום חדש - לא בנוסף במקום. וכמובן שאני בעד קרן.

../images/Emo45.gif בעד !

קרן היא תותחית QUEEN אמיתית ובהחלט ראוייה להיות העורכת החדשה. אני בעד ואני חושב שפורום QUEEN יהיה טוב יותר , איכותי יותר , מעניין יותר ופעיל יותר תחת עריכתה.

d i v e l

New member
דיברתם על זה עם innuendo?

גם אני בעד מנהל/ת חדש/ה או לפחות אחד כזה שישתדל להיות פה פעם ביום. ואני בהחלט בעד קרן, אבל לא יפה להתחיל עצומה שכזו מבלי לשתף את המנהלת הנוכחית.

לי אישית לא יצא לדבר איתה

אבל העניין הוא שהיא לא נמצאת בפורום כבר הרבה מאוד זמן, ואם כן אז היא לא כותבת... שלא תהיה טעות, אם היא יכולה לחזור ולהיות מנהלת ביום יום אז אני מניח שלא תהיה בעיה שהיא תמשיך, אבל פשוט אין כרגע מנהלת בפועל לפורום, ואם היא לא יכולה להיות המנהלת כי היא עסוקה אז זה בסדר גמור, אבל במקביל אפשר למצוא מחליפה. אני פניתי להנהלת תפוז בינתיים לשאול לדעתם בנוגע לזה.

khammel

New member
אני יצרתי איתה קשר לפני זמן מה

היא הביעה נכונות שאני אתמנה למנהלת. היא הבטיחה לקדם את הנושא מול תפוז. בפועל, לא שמעתי ממנה בחזרה.

קחי את החיים בקלות. זה פורום וירטואלי.

היא תשרוד בלי ש"ידברו " איתה על החלפתה או על עצומה כלשהי. כולה פאקינג פורום חסר משמעות מתוך מאות פורומים חסרי משמעות באינטרנט. לא צריך לקחת את זה קשה כאילו אנחנו מתכננים הפיכה צבאית. לחיינו התמהוניים.

the Champions

New member
../images/Emo2.gif

אני לא חושבת שהפורום הזה חסר משמעות. אבל אני כן בטוחה שההודעה הזאת היתה חסרת משמעות.

d i v e l

New member
יהודה, מדובר בבני-אדם

והנה, קרן אמרה שהיא יצרה איתה קשר. ככה מתנהגים. סורי, לא אהבתי את התגובה שלך

למעלה