הצעה

DoRiNuS sMiNiA

New member
הצעה ../images/Emo9.gif

אוקיי,אני יודעת שכבר כתבו את זה הרבה,אולי אפילו הרבה מדי :) אבל לי יש להקה שנמצאת יחסית במיקום גבוה [קצת בעיה לתאר כי כמה פעמים ביום המיקום משתנה,נעה בין 600-100
] אני כרגע נמצאת בבעיה,הרי הדרך העיקרית להרוויח כסף זה הופעות,למכור שירים זה לא משתלם כשזה לא מכסה עשירית מהעלות של השיר,אני כל יום עושה שתי הופעות בדר"כ,פארק הירקון ואחריה קיסריה [או מדי פעם זאפה כדי להכניס מעריצים] אמנם אני בעד החוקים החדשים למען הלהקות הקטנות [לי אישית זה לא עזר,רק החמיר את המצב,הלהקה שלי הייתה ממוקמת בין 90-75] אבל הלהקות שנמצאות איפשהו באצמע קצת נדפקות :) אבל צריך להציע עוד מקומות להופעות שיכניסו לנו הרבה הכנסות,הופעה שלי בקיסריה לא מכסה את ההוצאה של אלבום [כעיקרון כל שלושה ימים פחות או יותר אני מוציאה אלבום,והעלות של ההוצאה עצומה] וכשאני עושה בקיסריה בדר"כ זה 120 ש"ח כרטיס,בלי יח"צ ככה שאני אקבל כמה שיותר כסף. אני יודעת,שמעתי על התיזי,אבל כרגע צריך לעזור לעוד להקות במצב כמו שלי שפשוט תקועות :) או להוסיף עוד אופציות להכנסות. תודה על ההקשבה
דורינצ'ו :)

natalie182

New member
גם לי יש בעיה דומה

לפני החוקים החדשים היתי בכיף במקומות ה60 70 80 עכשיו אני כמה משהו סטייל 400 500 כל הזמן לא משתלם להרוויח הרבה כסף כי אז הכל עולה יותר ואתה מוצא את עצמך עם פחות ממה שהתחלת ואז אתה מגיע למקום יחסית נמוך אז או שאתה עושה הופעות בקיסריה ופארק הירקון ולא מרוויח בקושי מהאלבומים בגלל ההוצאות או שאתה עושה בפאב בבארבי ובזאפה ולא מרוויח על ההופעות אלא יותר על האלבומים בכל מקרה אני רק ממשיכה לרדת מקומות וכבר נמאס

למעלה