הצעה

Angelus

New member
הצעה../images/Emo88.gif

דיברתי איתכם על זה כבר במפגש האחרון, שיצא לי לדבר עם בון מסקראבס. מה דעתכם לשלוח לו משהו? משהו שאולי הוא יוכל להעביר, במידה ויהיה נחמד מספיק, לכל הקאסט של סקראבס? מכתב מן הסתם .. אבל יש לכם עוד רעיונות מקורים לומר לחבר'ה תודה על 8 עונות נהדרות? לפי מה מה שדיוויין קומדי אומר, הם סיימו לצלם.. ככה שאני לא יודע אם זה עדין רלוונטי.. אבל אני מניח שעדין יצא להם להפגש, לא? יש סיכוי שאני סתם מלהג כעת.. תעצרו אותי אם כן. בכל מקרה, תחוו דעה ותעלו רעיונות מקוריים.. הזמן אוזל.

Roncha87

New member
ואי אני בעד!../images/Emo13.gif

נכון הצעת את זה במפגש האחרון. יש לי 2 רעיונות שנשמעים לי סבבה: 1.אפשר לקחת את המאה סיבות שהכנתי, לתרגם את זה לאנגלית ולשלוח להם. 2. אפשר גם להכין כזה ויטראז' (או איך שלא קוראים לזה) של כל מיני תמונות של דברים שעשינו במפגשים (חולצות, ג'יגלי בול, המשחק שלי
ועוד מלאנתלה!). מה אתם אומרים?

mikmik000

New member
כמו שכתבתי לך למעלה..

אם אני לא טועה, עוד לא התחילו לצלם את העונה השמינית. אז אפשר עוד לשלוח
זה רעיון ממש מגניב לשלוח להם משהו. הרעיונות שרון הציעה נשמעים אחלה, אפשר גם לשלב בין השניים ולכתוב את 100 הסיבות בוויטראז' עצמו. אפשר גם להביא את זה עם איזו סלסלה גדולה של ממתקים [תלוי כמה כסף אנחנו רוצים לשים בזה] שיהנו מהם בסט בפתיחת העונה השמינית או משהו כזה.. שיהיה קצת שימושי
או שאם רוצים ממש להשקיע אפשר לעשות להם אפילו איזה חולצות או משהו עם איזה משפט כמו I have fans in Israel! או משהו כזה חח [רק משפט פחות עלוב נו, חשבתי על זה הרגע חחח] P: כל דבר לדעתי שיעלה להם את המודעות לקיומנו יהיה אחלה, כי אולי מישהו מהם יחליט לקפוץ פה לאיזה ביקור חח ;) [נו, מותר לחלום, לא?
] או לפחות אם ממש נשקיע יש מצב שהם אפילו ישלחו איזה מכתב תודה אישית :] וכמובן כמו שאמרת להוסיף מכתב תודה על כל השנים והכל, ולאחל להם עונה אחרונה מצויינת.

Roncha87

New member
אחלה רעיונות../images/Emo45.gifאהבתי!

אבל לדעתי, התחילו לצלם את העונה השמינית- זכור לי קישור לסרטון שחיה שמה פה- http://www.youtube.com/watch?v=hZrmRC-lS34 אז אני חושבת שכן התחילו לצלם כבר.. בכל אופן זה לא כזה משנה. העיקר שמישהו יקבל את זה. כי תאכלס מגיע להם ולנו

TheLost

New member
כן סיימו לצלם את העונה השמינית.

היא צולמה במהלך הקיץ, אם אני לא טועה צילמו 19 פרקים- 17 רגילים, ו-2 פרקי סיום (אחד למקרה שתהיה עוד עונה ואחד למקרה שלא). עשו את זה בשביל לתת לשחקנים להמשיך לפרוייקטים אחרים (סרטים, סדרות וכו'. כמו שרה צ'אלק ב"איך פגשתי את אימא")

mikmik000

New member
הא וואלה? :X

באסה.. חשבתי שעוד לא התחילו לצלם את השמינית כי בד"כ סדרות של המיד סיזן מתחילים לצלם רק כחודש-חודשיים לפני שהמיד סיזן מתחיל.

TheLost

New member
אמרתי... ^^

כדי שהשחקנים יוכלו לעבור לדברים אחרים, סרטים וכו'

jess r

New member
קולאז'

וויטראז' זה החלון הזה עם הציורים. רעיון יפה, אבל קצת קשה לביצוע.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifזו המילה שחיפשתי! תודה ../images/Emo13.gif

זה דווקא לא קשה לביצוע.. קצת פוטושופ והכל סבבה

למעלה