הצעה

timor014

New member
הצעה../images/Emo4.gif

אני מקווה שעכשיו שYes weekend תעבור לשידור יומי הם יחזירו את הסידרה לחיות את החיים

Aviad1987

New member
אם וכאשר יס וויקאנד יעבור

לשידור יומי אני בטוח שהם ירכשו רצועות יומיות אבל לכו תדעו איזה ...

snier1991

New member
אני מאמין שלחיות את החיים ועוד

שנים שלושה אופרות סבון על ידי יס ובטח גם כמה טאלק שואו

Aviad1987

New member
לדעתי מה שצריך לעשות -

אם כבר מרחיבים את פעילותו של הערוץ לכל ימי השבוע אז לא די בחומרים החדשים שנקנו. אפשר לקנות את תוכנית האירוח של אלן דג'נרס (הבנתי שהיא לא רעה), כמובן להעביר את ג'יי לנו בתור לייט נייט, לחיות את החיים. סדרות נוסטלגיה בשידור חוזר כמו: דוסון קריק, גולשים בזמן, בברלי הילס, מלרוז פלייס וכו' ואם כבר אז גם את העונות הראושנות של הבית הלבן, הסופרנוס ואברווד. לא הרבה אה?

סתם שאלה.

למה נראה לך שיס וויקנד ייקנו דווקא סדרות כמו דוסון קריק וגולשים בזמן, או בברלי הילס ומלרוז פלייס? ברור שחובב סדרות אלה כמוני יישמח מאוד שזה ייקרה, אבל הסיכויים שאחת מהסדרות האלה תיקנה "במיוחד" הם אפסיים. הם לא רכשו את העונות הראשונות של אברווד, הסופרנוס או הבית הלבן. וגם אני אשמח שאלן דג'נרס תככב, אבל בשידורים היומיים ישודרו בעיקר תוכניות של YESY. פאנקד, נקודת שבירת. ועם כל אלה לא יהיה זמן לרכש שאתה הצעת. למרות הרעיון החביב.

Aviad1987

New member
לא אמרתי או חשבתי שזה יקרה

זאת הייתה סתם הצעה שאני מקווה שאולי אי פעם תקרה ...

walker20

New member
מה פתאום

השידורים היומיים יורכבו בעיקר מתוכניות של YESY, דבר ראשון השידורים החוזרים של סדרות ששודרו בעבר בוויקנד ימשיך, ככה שכבר זה לא עיקר, וגם רוב הסיכויים, שכל יום תהיה גם בכורה לסידרה אחת או שתיים.

snier1991

New member
אני חושב שהזכויות

של הסופראנוס של ערוץ 10 וגולשים בזמן ובברלי הילס של ערוץ הילדים והבית הלבן אצל הולמרק

Aviad1987

New member
זה לא זכויות אינסופיות...

גולשים בזמן ובברלי הילס כבר מזמן לא משודרות בערוץ הילדים ואני לא חושב שיש בלעדיות על זכויות לשידורים חוזרים... לא? אין לי מושג בכל הבירוקרטיה אבל בשביל ערוץ יומי חזק (לא כמו אקסטרה הוט הכוונה) צריך לבנות אותו כמו שצריך ולמצא את השילוב המדויק בין תוכן חדש לתוכן ישן שפונים לקהלים רחבים.

../images/Emo45.gif

וחוץ מזה, אנשים שכחו לגמרי שגם אם לאיזה ערוץ יש זכויות על סדרה מסויימת, ערוץ אחר יכול לקנות את הזכויות על אותה סדרה. אני אישית ממש מקווה שלא ייקנו את בברלי הילס (נטחנה עד אפר ונמאס ממנה). כנ"ל גולשים בזמן. אבל לראות את דוסון קריק ואת מלרוז פלייס (במיוחד מלרוז פלייס) מפציעים בשידורים חוזרים (ובניגוד לאוז, נוחים) מהעונות הראשונות עד האחרונות זה יהיה ממש כיף.

Aviad1987

New member
גולשים בזמן ../images/Emo99.gif

וכל מילה מיותרת
ואני איתך בקשר למלרוז.

vand

New member
מסכים לחלוטין

אני עדיין מחשיב את גולשים בזמן כאחת הסדרות הטובות ביותר שאי פעם ראיתי מלבד העונה האחרונה שלה.

fireman

New member
יש לשים את ההבדל בין

זכויות חברת ההפקה לבין זכויות שידור. כאשר חברת הפקה מפיקה סדרה כלשהי, נניח ABC הזכויות על ההפקה הן "אינסופיות" ונמצאות תמיד בבעלות ABC למשל. מה שיס קונה זה זכויות שידור, הם קונים זכויות שידור לסדרות מסויימות. נניח יס מפיקה את השיר שלנו, הזכויות על הסדרה הן של יס באופן אינדיבידואלי אך יס יכולה למכור זכויות לשידור הסדרה בערוצים אחרים.

Aviad1987

New member
אנחנו לא דיברנו על ABC

דיברנו על ערוץ הילדים וזכויות השידור שלהם בנוגע לגולשים בזמן ובברלי הילס

Tinty

New member
yes לא מפיקה את "השיר שלנו"...

אולי היא שותפה בהפקה, אבל הראשית היא "טדי". yes היא גוף השידור שמשדר את הסדרה.

Aviad1987

New member
הכוונה היא שיש לה זכויות הפקה

וזה נכון. היא זאת שמתווכת ומוכרת את הסדרה לגופים שונים (יענו גוף אחר שזה ערוץ 2 חח) ולא טדי. יס היא רק גוף שידור לסדרות רכש למשל אבל "השיר שלנו", למשל, זאת סדרה של יס בהפקת טדי.

למעלה