הצעה שכבר העלתי...

הצעה שכבר העלתי...

א) לבנות לוח טרמפים - הדבר יועיל מאוד לסטודנטים מבינינו, למשל. בנוסף, עם כל הניכור שקיים בימינו, אנשים לא מכירים כל כך את זה שעובד בשולחן שלידם במשרד. תתאר לך פתאום אם מישהו יגלה שהבחור/ה גר בדרך שלו לעבודה ויכול להיעזר בו? הבעיה היחידה היא, שעלולים לנחות על איזה מניאק או מטורף. אבל זה כבר סיכון אישי. ב) לוח בילויים. אם נשמה טובה כלשהי, בעלת קשרים אצל יח"צנים, תוכל לפרסם כל מיני מסיבות במועדונים, הופעות יחודיות וכו´. אולי אפילו אפשר לשכנע את החבר´ה מהסינמטק לפרסם כאן את לוח ההקרנות שלהם - אפילו אם זה ייחודי רק לפסטיבל הסרטים. ובכלל, סיקור של הפסטיבל יהיה נחמד. אם אני אהיה - אני אכתוב על זה. ג) לתת לי כדור ואליום. אני צריך לישון. שלך אילן

GALI02

New member
אלוהים יישמור../images/Emo8.gif לך לישון כבר!!!

אחלה רעיון הלוח טרמפים הזה...אבל כמו שאמרת זה יכול למשוך הרבה סוטים...זה היה יכול להיות רעיון מצויין בעולם מושלם... שיהיה לך ולכולם יום נחמד

tygger

New member
גלי, הרי ידוע שהעולם לא מושלם,

והרי יש בו אותי! לוח הטרמפים רעיון נחמד אבל אני צריך טיפה יותר פרטים. מה בדיוק יהיה הנושא שם? כאילו, אני נוסע כל יום בשמונה למטה בפרויד? או שזה מן לוח רגעי? זה לא ממש מסתדר לי. פירוט בבקשה. בקשר ללוח השני, הוא כבר קיים הרבה זמן. פשוט כל יחצן פלצן מחליט להעלות את השטויות שלו לתוך הפורום עצמו ולכן אני מעיף את זה. לוח האירועים נועד לכך. אם אחד היחצנים ישלח או יעלה לי תמונות של המקומות בילוי ומפה אני יותר מאשמח לשים אותם בגלריות ואפילו לפתוח להם גלריה משלהם. אז קדימה כל יוצאי החורבה/סיטי/לא יודע איפה. תמונות!

יותר פרטים

למשל לסטודנטים - "גר בק. X שכונה Y, נוסע כל יום ל Z דרך ככה וככה" וכל דבר נוסף (למשל "התחלקות בדלק"). ובהחלט אפשרי - "עובד במת"ם, יוצא משמבור ונוסע דרך שד´ מוריה ופרויד..." בקשר ליחצנים. אני אדבר עם הצלם של החורבה, ונראה מה אפשר לעשות. אולי אני גם אתפוס את לירן מהסיטי, רק שאני לא בקשר איתו כל כך.

GALI02

New member
וואלה ת´צודק...אתה מחזק

את ההשערה שלי שהעולם לא מושלם...(חחח השערה...שיהיה) טוב, עכשיו צריך לבוא ה... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם שיהיה לך המשך יום מצויין

tygger

New member
ו... הופה

הלוח הופיע למעלה. לאחר שיקולים כבדים שלי עם עצמי, החלטתי כי יש מקום ללוח זה. תודות לכוכב שלנו על ההצעה.

gilshl

New member
טוב, אחרי שאיימו בחיי, וכמעט ביצעו

חוזר אנוכי לפורום זה, אופיר - חכה חכה. אנשים מצטער - אבל ככה זה שאני כבר ער 32 שעות רצןף עד עכשיו. באמת נחמד מה שכתבתם, ואוקיי כנראה שלא נפתרתם ממני, קבלו אותי בקאמבק מחודש. ועכשיו כמה תגובות פימיות לשירשורים שהיו עד עכשיו, לוח טרמפים? - ARE U OUT OF YOUR MIND, איך אמרה הגברת גלי, זה מושך "עלוקות" (סוטים). וסליחה אנחנו לא חיים בעולם מושלם? ותודה על ברכת היום נחמד. (שמתם לב שאני מאופק משהו, כלומר ללא תגובות עוקצניות או סרקסטיות, כנראה שזה מעייפות, טוב אני הולך להתעלף על הכרית, שבוכה שבגדתי בה עם המחשב).

GALI02

New member
אני רואה שחזרת קרוע מתמיד

אבל אחלה שחזרת...באמת. אבל עכשיו ת´אמת...הכל בטח היה מתוכנן...
ואני דורשת שהציניות שלך תחזור לאלתר!!! ואכן יום חביב שיהיה לך (עלוקות זה סוטים...השוואה קצת לא ברורה אבל שיהיה...הבנתי למה התכוונת) גילי (שכמה מפתיע- משעמםם לה)

gilshl

New member
../images/Emo98.gif, מתוכנן זה לא היה, מי שבאמת

ראה אותי, ראה עד כמה הייתי עצבני. למה שהציניות שלי תחזור, ועוד לאלתר. רוב העלוקות שמציקות לכן ןאפילו לנו (בשקט בשקט יש להם סטיות), סוטים. מממ... ךOL זה מזכיר לי בדיחה ישנה: נא לא להעלב זו רק בדיחה, אבל זה אני, אז לא משנה, מרוקאי אחד מקבל צו מילואים ל30 יום, סבבה מגיע לבסיס עושה קלירנס, פוגש איזה אשכנזי אחד, הכל טוב/טוסט מה שרק תרצו, אקיצר בערב מתחילים לשמור, האשכנזי בא למרוקאי ואומר שהוא רוצה לשמור איתו, סבבה, האשכנזי לפני השמירה, מזהיר את המרוקאי שהוא סוטה מיץ, המרוקאי אומר כולם סוטים, איזה מין שאלה , הוא מאז שהוא זוכר את עצמו הוא סוטה, האשכנזי מבסוט, חבל על הזמן דופק מקלחת של הLIFE, מתכונן מביא יין (סוטה לא?), מכין את האווירה סבבה המרוקאי בא, נבהל הוריד מתנפח, הפיוז נשרף, העביר את האשכנזי בכל דבר דומם שנמצא, על ארס דווי עומר האשכנזי למה? אבל אמרת שאתה סוטה? אמרתי שאני סוטה, אני סוטה מיץ,מים וכו´0חסר לי מבטא פה אז נסו להבין שהבחור ביטא שותה==סוטה) סבבה מקווה שלא הרסתי את הבדיחה, הרגע לפני 5 דקות התעוררתי, ולמי שיש בעיה,ממממ.... זבש"ו. וואלה תהנו אני יודע שאני כן (יש היום מפגש!!!!!)

GALI02

New member
אח שלי אני יודעת שלא תיכננת את זה

סתם צחקתי... ואין כמו ציניות...במיוחד כאן... איזה מפגש יש היום? מממממ מעניין מאוד... טוב תהנה לך
(עכשיו רק שמתי לב שיש שני פרצופים כאלה. אחד מחייך ואחד לא...)

gilshl

New member
ממש משפחה אוהבת אנחנו, LOL, אחי

אחותי, אז מי יהיו האמא והאבא?

GALI02

New member
או! אני רואה שהציניות לאט לאט

חוזרת... אני חושבת שזה מתבקש שטייגר יהיה האבא...

gilshl

New member
לאט לאט מה? (לא אוהב רמזים,

מה חוזרת? (חופשי, זו שאלה רטורית!!!!!) TYGGER, NO WAY ARE U NUTS (NUTS & BULLETS) עם אבא כזה אבדנו בצחוק בחברות, היי אופיר לא להעלב.

tygger

New member
אני לא נעלב...

חס וחלילה (מלטף את האלה) אני? נעלב?!? (בודק שוב את הגז מדמיע) למה שאני אעלב? חוץ מזה אתה הרי יודע שאני בן אדם רגוע מאוד. (מסדר את רובה החיצים ובודק שוב את הרעל) tygger שלא מאמין בנשק חם! הרבה יותר כיף לעשות את זה לאט וביסודיות...

GALI02

New member
לא נעלב רק מתנקם,אה?!

רק תזכור שאני זאת שנידבתי אותך להיות האבא של הפורום... טוב אני הולכת למצוא מקום מסתור ;-9

tygger

New member
להתנקם?!?

מה פתאום. זה הרבה יותר כיף כשזה מגיע סתם בלי כל סיבה. חוץ מזה, מה זה התנדבות? מה אני ווראיטי?

GALI02

New member
מה אתה לא?!

אופס סליחה... אז אמא גם לא בא בחשבון,אה?!

tygger

New member
פחחח,

תראי, אני יכול להיות האימא החורגת כמו בשלגיה אם את ממש רוצה. או אולי הדוד האפל כמו סקאר. אחרי יום כיפור שבוא ראינו מרתון של סרטי דיסני אני חושב שאני מתחיל לראות צבעים...

GALI02

New member
אין כמו הסרטים האלו...

בעיקר הסרטים שאדי מרפי מדובב. טוב אז משפחה כבר לא תהיה כאן...לא נורא. יש לי כבר אחת

למעלה