הצעה שווה יותר! נתארגן כמה מחברי הפורום ונלך כולם יחד לצפות בתוכנית, מה דעתכם?
E eliranri New member 19/12/04 #1 הצעה שווה יותר! נתארגן כמה מחברי הפורום ונלך כולם יחד לצפות בתוכנית, מה דעתכם?
נ נועם פורר New member 19/12/04 #3 ../images/Emo41.gif נשמע נפלא! ../images/Emo41.gif שכל אחד ישרשר את הערב המתאים לו ביותר בשבוע הבא, והערב שיתאים לכמה שיותר אנשים - יהיה הערב שבו נלך לצפות בתוכנית!!!
../images/Emo41.gif נשמע נפלא! ../images/Emo41.gif שכל אחד ישרשר את הערב המתאים לו ביותר בשבוע הבא, והערב שיתאים לכמה שיותר אנשים - יהיה הערב שבו נלך לצפות בתוכנית!!!
S shanyzilber New member 19/12/04 #4 נשמע אחלה אני תיכננתי בעיקרון ללכת עם אח שלי ביום רביעי הזה. לא יפריע להם אם אני אבוא שוב שבוע הבא, נכון?
נשמע אחלה אני תיכננתי בעיקרון ללכת עם אח שלי ביום רביעי הזה. לא יפריע להם אם אני אבוא שוב שבוע הבא, נכון?
נ נועם פורר New member 19/12/04 #6 בוודאי שיש סיכוי... אבל עדיף שנעשה את זה מסודר ונצא בשבוע הבא! אז... מיני מפכ"ל (לתושבי המרכז) מתחיל?
בוודאי שיש סיכוי... אבל עדיף שנעשה את זה מסודר ונצא בשבוע הבא! אז... מיני מפכ"ל (לתושבי המרכז) מתחיל?
L ll Princess ll New member 19/12/04 #7 תהנו! אני מאחלת לכולכם להנות,לעשות כיף חיים! שהכל יהיה מסודר ומדליק!
L la bella dama New member 19/12/04 #8 ווואי!!!!!! ככה...השבוע אני יכולה ביום רביעי ושבוע הבא ביום ראשון... וזה תלוי אם יהיה איפה לישון...חח
ווואי!!!!!! ככה...השבוע אני יכולה ביום רביעי ושבוע הבא ביום ראשון... וזה תלוי אם יהיה איפה לישון...חח