הצעה מפתה...

sahar sh

New member
הצעה מפתה...

אני די הרבה זמן קורא מה שאתם רושמים פה. השתתפתי לפני שבועיים בסדנה שנקראת "הפורום", זה ניתן ע"י "לנדמרק אדיוקיישן". הזכרתי את זה בנאום שלי בערב ההייד פארק. זאת סדנא שגורמת לאנשים תוך 3 ימים אינטנסיביים לחיות את החיים שלהם כמו שהם בוחרים כשהם משוחררים מכבלי והשפעות העבר. הסדנא הזאת גרמה לי לגלות על עצמי דברים שלא האמנתי שיש בי בכלל כמו - כושר מנהיגות, כריזמה, וגם גרמה לי להבין למה אני מתנהג כמו שאני מתנהג - הכל תוצאה של דברים שקרו לי בעבר. אז עכשיו אני חי חיים עוצמתיים ולקחתי על עצמי תפקיד מנהיגותי - אני ראש קבוצה של 7 אנשים במסגרת 10 סמינרים שאני עושה עכשיו. עשיתי שינויים בהמון תחומים בחיים שלי, ואני קצת מצטער שלא עשיתי את הסדנא הזאת לפני 10 שנים. אז כשאני קורא מה שאתם רושמים פה, זה פשוט מזכיר לי את מה שהאנשים בסדנא הזאת אמרו על איך שהם חיו לפני שעשו את ה"פורום". פשוט רציתי לשתף אתכם בזה ולעזור לכם גם לעשות את השינוי המדהים הזה בחייכם, כי זה גם משפר את הדיבור (או מעלים אותו בכלל - זאת התוכנית שלי). מישהו השתתף בסדנא הזאת ובעקבות זה הפסיק לגמגם !!! אבל הגמגום הוא רק חלק מהסיבות שהחלטתי להשתתף בסדנא הזאת - אתם תגלו עוד המון דברים לא טובים בחייכם שלפני זה לא שמתם לב אליהם בכלל !!! יש ערב מבוא לסדנא הזאת ב- 11/10/2004, שזה ערב מיוחד שממש נותן מושג על מה שאנשים עוברים בסדנא הזאת. אשמח את תתעניינו בזה או תרצו לשמוע יותר על זה. לפרטים אתם יכולים לפנות אליי בפרטי או פה - אל תחכו 10 שנים כמוני. מקוה שתתעניינו בזה, סהר.

למעלה