הצעה מפתה בהחלט:

s hila

New member
הצעה מפתה בהחלט:

כפי שהבנתם...אוטו אין לי. אז אני תלויה בחסדכם. אם יש לכם כוונות כלשהן להגיע מחר למועדון (אם לא יהיו רוחות מזרחיות) אז....אז...אם אני אוכל להצטרף. מאזור ראשון לציון.. פלאפון: 056-907617 תודה. שמייים כחולים ורוחות ...לא מזרחיות...וטרמפים כמובן. על תהססו להתקשר.

המצנח של הילה

הודעה חשובה: לכל החניכים שצונחים במצנח מועדון הילה קיפלה לראשונה את המצנח מהשלב הראשוןועד האחרון כאחד שאוהב סיכונים ולהתגרות בגורל החלטתי שאני צונח אתו. נפרדתי מהחברים, התנצלתי לפני אלה שפגעתי בהם ,ובחשש גדול ובלב כבד עליתי למטוס.במשך דקות ארוכות שיחזרתי את חיי ,ניפרדתי מיקירי מתוך ידיעה שכנראה לא אראה אותם עוד.לפתע גל של ריח נוראי אפף את אפי ,שניות ארוכות לא נשמתי. הרגשתי שפני סמוקות ועוד רגע אחד אני מאבד את ההכרה ,והריח לא נגמר ,פשוט החליט לעמוד במקום.לא מספיק שאני יושב במטוס מבלי יכולת לזוז, המצנח של הילה על גבי ,וחמצן שמספיק לחרקים ולא לבני אדם ,שאלתי את עצמי איך הגעתי למצב הזה? למה זה מגיע לי? לפתע דלת המטוס נפתחה ,משב רוח קריר ומרענן שטף את פני המיוזעות איזה תחושת הקלה,החלטתי לצאת מהמטוס ולפתוח את המצנח הקטן ,זה ששלומי קיפל. תוך גילגולים באוויר אמרתי לעצמי, למה שלא ניתן צ'אנס לילדה?פתחתי ראשי והוא נפתח מה זה חלק ובעדינות.כאלו מחייך אלי ושואל אותי" הכל בסדר ?מה עוד אפשר לעשות למענך איציק? " סיכום:אני ממליץ לכל האחרים גם לאלה שצונחים במצנח פרטי ,לנסות ולצנוח במצנח שהילה מקפלת ,אתם תגלו תחושות אחרות שלא היכרתם. ולך הילה, תודה רבה!!

למעלה