הצעה מעניינת...

הצעה מעניינת...

אהלן... יש לי להקה יחסית חדשה ואנחנו מצלמים כל חודש קליפ לשיר אחר שלנו, והכל ברמה גבוהה. עלה לנו רעיון לצלם את הקליפ הבא שלנו בסלואומושן עם כל מיני בחורות רזות בביקיני רוקדות וזורקות אחת על השנייה אוכל ועושות מלחמת כריות וכל מיני שטויות כאלה... אבל זה היה נראה לנו קצת בנאלי ואנחנו אוהבים להיות שונים (ואם אפשר על הדרך להעביר ביקורת על החברה)... ואז עלה הרעיון לשדרג את זה עם בחורות יפות אך במידות גדולות. כאלה שגאות במידות המאוד גדולות שלהן וירצו להציג אותן בגאווה וכך ניתן תשובה לכל הקליפים עם ה״כוסיות״ המשעממות האלה. תמורת תשלום כמובן. אווירה כיפית מאוד עם אנשים טובים ומוסיקה מגניבה.
אם מישהי מעוניינת או מכירה מישהי שתהיה מעוניינת אשמח אם תפנו אליי...
בשביל להבין פחות או יותר את הסגנון הנה הקליפ שהוצאנו בסוף החודש שעבר... סטופמושן שבנוי רק מתמונות סטילס. כמו שאמרתי אנחנו אוהבים להיות שונים.
https://www.youtube.com/watch?v=x1DrBU8Newc
תודה רבה מראש
תוקי [email protected]

וגם השמנות יהיו בביקיני?

אולי יהיה נחמד לתת פרטים קצת על העלילה של הקליפ כדי שנדע למה לצפות?

העלילה היא כזאת

זו לא בדיוק עלילה כי זה לא קליפ עלילתי אבל הרעיון הוא כזה:
בתחילת הקליפ, לפני שהשיר מתחיל רואים בחורה רזה וסנובית עומדת מול המצלמה, אולי לועסת מסטיק, ואז איך שהשיר מתחיל בחורה שמנה ויפה דוחפת אותה הצידה. הכל מצולם בסופר סלואומושן. ואז רואים את השמנות היפות בכל מיני סיטואציות ובכל מיני סצינות שמתאים לסופר סלואומושן. סצינה אחת- יושבות בשולחן ארוך, מסודר כמו ארוחת שישי אוכלות ושותות ולאט לאט מתחילות פוד פייט וזורקות אחת על השנייה אוכל ושתייה ועושות בלאגן אבל הכל בחיוך בכיף בפאן כאילו הן שולטות בהכל. סצינה נוספת, הן על מיטה לבושות בייבי דול או משהו סקסי והולכות מלחמת כריות עם כריות מלאות בנוצות (מזכיר שהכל בהילוך איטי). בין לבין יצולמו חברי הלהקה שרים את השיר וביניהם השמנות היפות רוקדות לבושות משהו סקסי, רצוי בביקיני, אני אוהב ללכת עד הסוף בדרך כלל עם הרעיונות שלי כדי שאנשים יקבלו בום לפנים אבל זה ניתן לויכוח... :) זה הרעיון. יהיו בטח עוד כמה סצינות בסגנון הזה. אווירה כיפית, הרבה דברים עפים באוויר, בחורות שמנות ויפות שעושות חיוך על השפתיים. נשמע לי כמו אחלה יום ואחלה קליפ שירוץ טוב באינטרנט.

למעלה