הצעה מהפכנית .....

uriuma

New member
הצעה מהפכנית .....

או למעשה לא כל כך... רזה רעיון שקיים כבר בפורומים שונים (אנימציה וכו') כמו: לבחור נושא מעניין לתרגיל מאתגר שבו כל חברי הפורום יוכלו להשתתף ולהנות גם מחשיפה, וגם מתמיכה, ביקורת ופידבקים מחברים אחרים או להפגין רמת ביצוע ויצירתיות. לדוגמא: נותנים פס קול של 30 שניות וכל אחד צריך ליצור סירטון לפיו ולשלוח אותו כמובן שצריך לבדוק עם גדי מנהל הפורום האם זה אפשרי בכלל כי יכולה להיות בעיה של איכסון הקבצים

goldy

New member
יש רק בעיה אחת

קבצי וידאו איכותיים, שכיף לצפות בהם יותר מפעם אחת, שוקלים לפחות 500KB אם לא מגה, וכאן אנו מוגבלים ל250KB... אם תהיה נכונות מצד תפוז אני מניח שיהיה אפשר לתת לפורום הזה בלבד הגדרה מיוחדת למגה שלם, אך הסיכוי לכך קטן.

xLoVer

New member
אכן מהפכנית ../images/Emo13.gif יש פיתרון

לא חסרים אתרים שמאפשרים איחסון מספק כמו נענע וואלה 4 מגה מספיק בהחלט לסרטון של שניות ואיכות סבירה גוסיטיס של יהוו 15 מגה אם אני לא טועה

VVEE MAN

New member
גם אם זה בגודל המתאים

להעלות לפורום אי אפשר להעלות קבצים של סרטים או מוזיקה

GGOODD

New member
אז ככה...

ישנו שטח איכסון השייך לפורום ובו אפשר בהחלט לאכסן קבצים מסוג זה, אז תתחילו להריץ דבר מהסוג הזה, בכל שלב שבו מישהו יהיה מעוניין לעלות קובץ שייצור איתי קשר במסרים ואני אדאג לתאם העברה של הקובץ אל שטח האכסון! ואחלה רעיון
אני גם אשמח להששתף

GGOODD

New member
ד"א...

השטח הינו בגודל של 100 - 150 מגה, אם לא יותר... ואפשר גם לקבל הקצאה ליותר, אז אם יש לכם רצון ויכולת ליצור משהו באיכות גבוהה, אל תחסכו... ואל תדאגו לגבי הגודל... (לא צריך גם להגזים...)

GGOODD

New member
ועוד דבר אחרון ../images/Emo13.gif

אם יהיו מספיק קטעים וחלק גדול מהפורום ישתתף מסוג של יוזמות כאלו, אני אדאג להקמת אתר לפורום שבו יהיה קישור מקוטלג של כל הקטעים... וזה הבטחה של מנהל הפורום

uriuma

New member
נהדר ../images/Emo24.gif

ממש שמח על ההענות, מה שנשאר זה לבחור מסימה מאתגרת, אני עובד על זה. אם יש למשהו רעיון זה הזמן!

uriuma

New member
כיוון ../images/Emo26.gif

מבחינת גודל - לא יותר מ 30 שניות, פורמט נוח mpeg וקל הרעיון הוא שלא יקח יותר מדי זמן לעבוד על כל תרגיל לפי דעתי עד 3 שבועות למסימה אחד הדברים שאני עובד עליו עכשיו זה הכנה של פס קול (של 30 שניות ) ואז כל אחד יוריד אותו אליו ויביים אותו, כל אחד לפי האסוציאציה שזה נותן לו. חשוב מאוד שהתרגילים לא יהיו ארוכים מידי

למעלה