הצעה מגונה
אני מצטער שאני קצת חוצפן. באמת.
אבל אני לא יכול להתאפק, אז אני בא אליך בהצעה קצת מגונה.
אבל באמת זה לא ממקום רע, ממקום של זלזול, להפך אני מכבד אותך, אוהב אותך בעצם.
אני נורא אוהב שמשחקים לי עם הזין, שמלטפים את הביצים, מלקקים את הזקפה, ואפילו אני אוהב שבזמן הזה שמשחקים לי בכל המפשעה ומה שיש בה, גם בודקים אותי מאחור, עמוק בפנים.
והכי חשוב, מסתכלים עלי כאשר גופי רועד ברגע השיא ואחר כך מורחים עלי את הנוזל הלבנבן שבא ממני.
כן, אז זו ההצעה המגונה שלי בשבילך, אני פשוט מבקש אם יש הסכמה ביני לבינך שניפגש במלון לכמה שעות, אני משלם כמובן ושם אפקיר עצמי לנגוע בי בכל נגיעה שאהובה עליך שיעשו לך.
חזק, חלש, ארוך, קצר, עם ממרחים טעימים, אפילו על למעט מעשים של סאדו אברך, הכל הולך מלפנים ומאחור, וכמובן בסוף, בסוף תתפרץ לה האורגזמה הטובה ואני אצעק בכל חזק ואברך את אלוהים על המתנה הטובה הזו בטרם אני אירגע ואצבעות ידיך ימרחו את זרעי עלי.
ואחר כך?, אחרי שאגמור?
נתחלף כמובן כי מי אני שרק אקבל ולא אהיה גם נותן?.
אני מקווה שבהצעתי זו לא פגעתי בך חס וחלילה שהרי הכל ברשות והסכמה.
ומה שחשוב הוא לקרוא היטב שוב את תוכן הצעתי זו המגונה ולהחליט האם היא מתאימה לך.
כי זו הרי הפואנטה בעצם ....
אני מצטער שאני קצת חוצפן. באמת.
אבל אני לא יכול להתאפק, אז אני בא אליך בהצעה קצת מגונה.
אבל באמת זה לא ממקום רע, ממקום של זלזול, להפך אני מכבד אותך, אוהב אותך בעצם.
אני נורא אוהב שמשחקים לי עם הזין, שמלטפים את הביצים, מלקקים את הזקפה, ואפילו אני אוהב שבזמן הזה שמשחקים לי בכל המפשעה ומה שיש בה, גם בודקים אותי מאחור, עמוק בפנים.
והכי חשוב, מסתכלים עלי כאשר גופי רועד ברגע השיא ואחר כך מורחים עלי את הנוזל הלבנבן שבא ממני.
כן, אז זו ההצעה המגונה שלי בשבילך, אני פשוט מבקש אם יש הסכמה ביני לבינך שניפגש במלון לכמה שעות, אני משלם כמובן ושם אפקיר עצמי לנגוע בי בכל נגיעה שאהובה עליך שיעשו לך.
חזק, חלש, ארוך, קצר, עם ממרחים טעימים, אפילו על למעט מעשים של סאדו אברך, הכל הולך מלפנים ומאחור, וכמובן בסוף, בסוף תתפרץ לה האורגזמה הטובה ואני אצעק בכל חזק ואברך את אלוהים על המתנה הטובה הזו בטרם אני אירגע ואצבעות ידיך ימרחו את זרעי עלי.
ואחר כך?, אחרי שאגמור?
נתחלף כמובן כי מי אני שרק אקבל ולא אהיה גם נותן?.
אני מקווה שבהצעתי זו לא פגעתי בך חס וחלילה שהרי הכל ברשות והסכמה.
ומה שחשוב הוא לקרוא היטב שוב את תוכן הצעתי זו המגונה ולהחליט האם היא מתאימה לך.
כי זו הרי הפואנטה בעצם ....