הצעה לתפריט

doritna

New member
הצעה לתפריט

שלום לכל ההונגרים,

חתני ביקש ממני להכין ארוחה הונגרית . כמנה ראשונה הוא ביקש הורטובאג'י פלצ'ינטה. שאלתי היא: אחרי שאכלנו בשר בנה הזו ,מה להכין עוד? (לא דגים) .עזרו לי בבקשה להכין תפריט .
תודה מראש.

evike

Well-known member
מנהל
אנסה לתת כמה רעיונות מהזכור לי בבית הורי

ואת תחליטי במה לבחור.

כבד קצוץ
לצ'ו
מרק קימל
גולש עם נוקדלי
פפריקש עוף
סלט מלפפונים
קפוסטש קוצקה (אטריות עם כרוב)
קלקפוסטה (כרוב עם תפו"א)
סילבש גומבוץ (כופתאות מבצק תפו"א ממולאות בריבת שזיפים)
קומפוט-לפתן פירות
עוגת דובוש או ז'רבו

בעצם, כנסי לכלים ומידע-מאמרים-מתכונים. תמצאי שם גם רעיונות וגם מתכונים רבים.

בתאבון.

Roni1105

New member
רק עכשיו גליתי את המתכונים של החברים בפורום

אוצר גלום של מתכונים מקוריים.
ומאכלים שכבר נשכחו ממני. איזה יופי.

יש לי את הספר שטומי לפיד הוציא בזמנו, אבל כאן זה ממש מזכיר את מה שחמותי הכינה. כיף.

evike

Well-known member
מנהל
doritna, נהוג אצלינו ולא רק, להגיב כשנענים

לבקשה. מתבקש מן הנימוס גם להגיד תודה.
מקווה שההצעות עזרו, לפחות תחזרי לכתוב לנו על כך.

doritna

New member
בגלל בעיה אישית רק היום נכנסתי ...

שוב לפורום כדי לראות אם קיבלתי תשובות. וכבר בגוף הבקשה כתבתי תודה מראש. כך שאין צורך להעיר לי על חוסר תגובה. יש אנשים שלא פנויים בכל יום להכנס לפורום.
אז שוב תודה ואראה מה אחליט לגבי התפריט.

evike

Well-known member
מנהל
דורית, ההערה על חוסר תגובה מצדך נכתבה

כ 5 ימים וחצי לאחר הבקשה שלך, ולא סמוך לכתיבה, שזה נותן מרווח מספיק ארוך לתגובה.
אנחנו לא יכולים לדעת את הסיבה לחוסר תגובה. אנשים שטורחים לעזור, מצפים בעיקר לדעת האם עזרתם הועילה, יותר מאשר מחכים לתודות.
כתיבת "תודה מראש" היא מעין הוספה סטנדרטית לשאלה, ולא באה במקום תודה לתגובה. ואני רואה זאת בשאלות רבות, גם בפורומים אחרים. אני עצמי נוהגת כך.
ושוב, אף אחד לא עוזר ומחפש אח"כ את התודה, אלא עוזר מכל הלב בשביל העזרה עצמה. הנימוס האלמנטרי מבקש זאת.

גם המנהל הקודם פה, וגם מנהלים בפורומים אחרים, נוהגים להעיר על חוסר תגובה כבר יום יומיים לאחר השאלה.

ואם היתה לך בעיה, אני מתנצלת על שהערתי לך. ההערה היתה לא בשבילי, אלא בשביל כל המגיבים.

שבת שלום.

למעלה