הצעה לתפוז.

חולוני

New member
הצעה לתפוז.

אולי תאפשרו אפשרות להחליף כינוי בלי להחליף שם משתמש? כי אני לא רוצה לאבדאת כל ההיסטוריה שלי בגלל שינוי קטן כמו כינוי. אוקיי? ( איך לא חשבתם על זה מקודם אין לי מושג..) מי שבעד שיגיב להודעה זאת - בעד. ומי שנגד..שיתעלם. תודה, ומקווה שתיישמו אפשרות זאת הכי מהר שאפשר כי אני רוצה להחליף כינוי. ומהר. ועוד משהו - למה אסור לעלות קבצים יותר גדולים מ 250KB?

הכינויים מאפשרים זיהוי של הגולש

בפני שאר הגולשים. להערכתנו דווקא כאשר הכינוי מוגן נמנעת התחזות, וקל יותר לעקוב אחר המתרחש. גודל הקבצים מוגבל על מנת להקל על המערכת, הן של הגולשים והן בתפוז. תודה

חולוני

New member
אוף..

אבל אני רוצה להחליף כינוי בלי לאבד את ההיסטוריה. אני לא רוצה לפתוח מלא שמות משתמש שונים.. בבקשה..

flowr..

New member
למה זה כ"כ משנה?

אם אתה לא רוצה לאבד את ההיסטוריה של ההודעות שלך, אל תחליף כינוי. מה יותר חשוב - הכינוי שלך, או התוכן של ההודעות שלך?

חולוני

New member
זאת לא השאלה מה יותר חשוב.

אני רק רוצה שתהיה אפשרות כזאת.. בכל פורום שאני מכיר יש אפשרות להחליף כינוי ולהשאר באותו שם משתמש, חוץ מפה בתפוז.. ואלו סתם סיבוכים להחליף שם משתמש בכל פעם שאני ארצה להחליף כינוי..

פגעסוס

Well-known member
ובפורומים אחרים יש התחזויות.. ../images/Emo63.gif

כאשר נותנים לך לבחור כל כינוי שאתה רותה מבלי לשנות שם משתמש קורה הרבה פעמים שאנשים רושמים דברים בשם אחרים. כבר ראיתי מקרים שבהם פורומים הגיעו למצב שבו יש הצפות של הודעות שנאה של אדם למשנהו, וזאת רק בגלל שאחד שאהב להתחזות לאחרים פתח בריב עם אחד המשתמשים. בד"כ זה נפתר לאחר שמגלים שזה מה שקרה, אבל מה שקורה בין לבין מפריע לכולם ופוגע מאוד בניהול התקין של הפורום. לסיכום, לדעתי המערכת הזאת של הפורומים מצויינת, ויישר כוחם של הנהלת הפורומים על המאמצים הבלתי נלאים לשפר אותה יותר. GYXOIO

ForumMan

New member
לחולוני שלא מבין כלום במחשבים !!

שמעת פעם על cookies ? תנסה פשוט למחוק את כל הקוקיס שלך ! בפעם הבאה שתתחבר לאינטרנט האתר לא יקבל מהמחשב שלך את כל המידע שנשמר עליך בפעמים שעברו. אפשרות נוספת - כדי שתשמר כל ההסטוריה הלא מעניינת שלך במחשב - היא שבדפדפן שלך תשנה את הגדרות האבטחה שלך. tools/internet options/privacy ושם תשנה במתקדם את מה שצריך. אל תשאל מה, פשוט תנסה להבין לבד ואל תפחד להרוס כי תמיד תוכל לחזור לאפשרות default !!!!!!!!!! נראה אם תצליח !!

פגעסוס

Well-known member
אזהרה!!! ../images/Emo63.gif

אם תמחוק את כל הקוקיז שלך, אף אתר לא יזהה אותך בצורה אוטומטית. כלומר בכל פעם שתכנס לאתר מסויים תיאלץ לרשום את שם המשתמש והסיסמה. אם אתה בכל זאת מתכוון למחוק את כל הקוקיז שלך אני ממליץ לך לבדוק שאתה זוכר את כל הסיסמאות. כמו כן אתה יכול למחוק רק את האחת שתפוז השאיר. לך לספריית "WINDOWS" ובתוכה לספריית "COOKIES". שם חפש את ה"קוקיה" שמכילה את התווים "TAPUZ". רוב הסיכויים שסוף ה"קוקיה" נראה כך "WWW.TAPUZ.CO.IL". GYXOIO

ForumMan

New member
גם נכון !

אך, בדרך כלל הדפדפן שלך לא מאשר שמירת ססמאות בתור ברירת מחדל אלא אם אתה בעצמך הגדרת אותו לכך. אותו חולוני לא נראה לי יודע לעשות את זה, אחרת הוא היה מבין מה צריך לעשות ואז לא היינו מוטרדים משאלותיו ה"קשות" !!!!!!!!!!!!!! נ.ב. פגסוס = אחלה שם. גם התרגום בסוף הערותיך יוצא מגניב, "תבורך".

פגעסוס

Well-known member
בנוגע לתרגום ../images/Emo63.gif

לא אני המצאתי אותו, אלא האקדמיה ללשון העברית. אני חייב לאמר שזה אחד התרגומים שאני מאוד מרוצה מהם.. 1. הוא נשמע מאוד דומה למקור. 2. כמו שקוקיה מטילה את ביציה בקיני אחרים כך גם האתרים מטילים את הקוקיות במחשבי אחרים... GYXOIO

חולוני

New member
למה לי למחוק את הקוקיס?

אני יודע מצוין מה אלו הקוקיס, ואני לא רוצה למחוק אותם. בכל מקרה, לא משנה כבר.

למעלה