הצעה לתוספת לשדרוג של אחוזה

עומר247

New member
הצעה לתוספת לשדרוג של אחוזה

יש לי רעיון נחמד לשדרוג הרחוב, אולי אפשר יהיה להעביר את הרעיון לראש העיר או למנכ"ל העירייה. ההצעה שלי היא לגבי מרכז שושן. בצמוד למרכז אלרם שוכן מרכז שושן הישן שמכיל את המגדל העגול, שמשמש כחדר מדרגות בעיקר. כולם מכירים את הTimes Square בניו-יורק, עם מבנה הזכוכית העגול שעליו יש מסכי ענק שמשדרים הודעות, פרסומות וחדשות. למה שלא יהפכו את המגדל במרכז שושן לבניין דומה. ההשקעה לא גדולה מדי, בסך הכל צריך לשפץ אותו קצת ולחבר לו מסך ענק. על המסך יהיה אפשר לשדר חדשות עירוניות, משחקי ספורט חשובים ואולי גם פרסומות של חנויות ברחוב אחוזה. בצמוד לבנין יש את הרחבה הגדולה של המרכז שיכולה להכיל מאות צופים.. צירפתי הדמיה קטנה. מה דעתכם/ן?

ננו9

New member
אני צושב שאתה מוכשר בטירוף

עם פוטו-שופ, והרעיון מדליק ומצויין כאחד שאפו גדול

עומר247

New member
מתי ראש העיר מגיע לפורום?

יש לי כמה שאלות לשאול וכמה הצעות להציע.. אחת שכבר הצעתי, היא להוסיף לתחנות האוטובוס שלטים אלקטרוניים שמראים מתי יגיע האוטובוס הבא, כמו בתחנות הרכבת. מצ"ב תמונות של איך זה נראה באירופה.

עומר247

New member
אחלה

בדיוק היתה כתבה ב"קול רענן" על הבית כנסת הגדול, שהוא הבית כנסת הראשון של רעננה וגם אחד המבנים הראשונים שנבנו בה בכלל. הגיע הזמן לשפץ את הבניין, לפחות מבחוץ ולחבר אותו לכל המתחם החדש שהתחיל בשיפוץ בית העירייה ויימשך בשיפוץ גן השעשועים הצמוד והפיכתו לגן הבנים, בדומה לגן גדי נוטס במטרוווסט. בתמונות אפשרת לראות שפעם, לפני 80 שנה, הוא היה נראה הרבה יותר טוב מבחינה חיצונית וכדאי להחזיר אותו למצב הקודם. היום הבניין ממש מכוער ומוזנח, השיש נראה לא טוב וכל הצבע מתקלף. בנוסף, כל הרחבה החיצונית מכל הצדדים ממש מוזנחת. לא ברור למה זה ככה, אבל עכשיו הזמן לשפץ!

גור 71

New member
מרכז שושן

רעיון מצוין אם יש תקציב לכך (שיפור פני העיר)

למעלה