האאא סורי אז בוריס נדלק על אנה :))))))))
L l1zard New member 21/8/04 #34 ../images/Emo99.gif אוי אנה אנה.... אחת הסיבות שאני כל כך אוהבת אותך היא העיניים!!!!! חבל שאת תפוסה.. מטרה לשנה הבאה: לירות במקס! (אם כמובן אני אעבור את מבחני המעבר מחר וביום שני ואמא לא תכין אותי לארוחת ערב..)
../images/Emo99.gif אוי אנה אנה.... אחת הסיבות שאני כל כך אוהבת אותך היא העיניים!!!!! חבל שאת תפוסה.. מטרה לשנה הבאה: לירות במקס! (אם כמובן אני אעבור את מבחני המעבר מחר וביום שני ואמא לא תכין אותי לארוחת ערב..)
נ נושנושית הפשושית New member 22/8/04 #44 יאנננננננננה..!! יש עוד סיבות שאת אוהבת אותי..!?.. לירות ב"מקס"??? א. מ=ק=ס=י=ם...!!... ב..רק תעזי...אני לא רוצה להיות אלמנה בגיל כזה!! :] ואת תעברי..!!..את..."גאון"...!! :] גוד לאק יאנקוש!!
יאנננננננננה..!! יש עוד סיבות שאת אוהבת אותי..!?.. לירות ב"מקס"??? א. מ=ק=ס=י=ם...!!... ב..רק תעזי...אני לא רוצה להיות אלמנה בגיל כזה!! :] ואת תעברי..!!..את..."גאון"...!! :] גוד לאק יאנקוש!!
L l1zard New member 22/8/04 #46 חחחחח.. תראי... זה שאת לא אוהבת אותי זה לא אומר שאני לא אוהבת אותך בחזרה... ו... מקס! מקס! מקס! ולא נורא... לא תהיי אלמנה.. תמיד יש אותי! תודה מותק... אני באמת מקווה שאני אעבור..
חחחחח.. תראי... זה שאת לא אוהבת אותי זה לא אומר שאני לא אוהבת אותך בחזרה... ו... מקס! מקס! מקס! ולא נורא... לא תהיי אלמנה.. תמיד יש אותי! תודה מותק... אני באמת מקווה שאני אעבור..
נ נושנושית הפשושית New member 22/8/04 #47 :] אני כן אוהבת אותך..!...איך אפשר לא לאהוב אותך?? מקס מקסים [חשתי קצת]... אני מקווה שתקלטי..!!!!!!... סתם סתם..הכל מאהבה...:]..ואני באמת באמת אוהבת אותך..!!.. ואת תעברי..!!..את תראי לגרוזיני שאת חכמה למרות שמתחת לצבע השיר שלך...מסתתר הבלונד :]
:] אני כן אוהבת אותך..!...איך אפשר לא לאהוב אותך?? מקס מקסים [חשתי קצת]... אני מקווה שתקלטי..!!!!!!... סתם סתם..הכל מאהבה...:]..ואני באמת באמת אוהבת אותך..!!.. ואת תעברי..!!..את תראי לגרוזיני שאת חכמה למרות שמתחת לצבע השיר שלך...מסתתר הבלונד :]
T the freaky girl New member 22/8/04 #45 נייס אייז.. לי אין תמונה של העיניים.. אלה, בא לך לנסות לצלם?
נ נושנושית הפשושית New member 22/8/04 #57 מרינה... אני עכשיו נכנסתי לי לפורום....וראיתי שהגבת להודעה האחרונה בשעה 9:08 בבוקר... פאק ילדה, יש לך נדודי שינה?..למה את לא ישנה בשעה כזו בשבוע האחרון של החופש?!
מרינה... אני עכשיו נכנסתי לי לפורום....וראיתי שהגבת להודעה האחרונה בשעה 9:08 בבוקר... פאק ילדה, יש לך נדודי שינה?..למה את לא ישנה בשעה כזו בשבוע האחרון של החופש?!