הצעה לשרשור

leopold5

New member
הצעה לשרשור

אולי אנשים יכולים לכתוב כאן על למה הם בחרו לטפל בהילינג, איך התחיל המסע שלהם?

doingood

New member
התגלגלתי לזה

מצאתי את שולח אנרגיות חיוביות לאנשים ברחוב ולאנשים במצוקה ומצא חן בעיני

Balancedflow

New member
אני חושבת שבמידה מסויימת תמיד היה לי את זה,

וזה בא לידי ביטוי עם חברים ומשפחה, רק לא הגדרתי את עצמי כעוסקת בתחום, אלא שלפני כשש שנים, במהלך צלילה עם הדולפינים באילת, אחד הדולפינים (למון המדהים שלצערי מת לפני כשלוש שנים) שחה אלי, ונגע עם הפה שלו בכפות הידיים שלי, ומאז ידעתי שאני צריכה לעסוק בתחום הזה ולהפוך את זה למפעל החיים שלי...(ובכל פעם שמתעוררות בי ספקות אני מתבוננת בסרט הוידיאו של הצלילה הזו ומתחזקת...)

limud

New member
אני "במקרה" נדבקתי בעולם הקסום הזה

לפני שש שנים ,פתחתי את העיתון המקומי,וראיתי מודעה : נפתחת קבוצה למודעות עצמית לנשים במודיעין.הרצאת מבוא והרבה אוכל. מיד התקשרתי לחברה ואמרתי לה שיש הרצאת מבוא לקורס מודעות עצמית וגם הרבה אוכל. היא אמרה: יאלה,אם יש הרבה אוכל , אני באה. בסופו של דבר היא אכלה הרבה ואני נרשמתי לקורס שבמהלכו למדנו גם הילינג,ובכל שיעור המורה, יעל, אמרה לי: את תהיי מטפלת גדולה,ואני תמיד חייכתי בפה פעור.אני????? הקורס ערך שנה , ופשוט הוקסמתי מפלא תורת ההילינג,וגם התפתחתי רוחנית ונפשית. התלחתי לעשות טיפולים לבני משפחתי וגם לעצמי.הייתי צמאה ללמוד עוד,והתחלתי לחקור את העולם האנרגטי, ולמדתי עוד שיטות קסומות ומיוחדות כמו: אור המגן דוד,אומגה, שיחזור גילגולים. מבחינתי נולדתי מחדש, שיניתי את עצמי מאוד, כיום אני יותר שלמה עם עצמי, מסתכלת על החיים באור אחר. רוצה לעשות לכל מי שעובר ברחוב טיפולים,רוצה לעזור לאנשים במצוקה,ומאוד מתפלאת על אנשים שלא חוו טיפולים אנרגטיים מכל סוג שהוא. מאחלת לכל בני ישראל שילמדו שיטות אנרגטיות,להעצמה ,להתפתחות אישית . דרך אגב,כשלמדתי את שיטת אומגה, הייתי בהריון עם ביתי הרביעית, היא ספגה המון ובהחלט היא ילדה מיוחדת, יש לה משהוא שונה... שבת שלום נועה

מוות - איבדתי אהובה גדולה...

ורק אז שמעתי פעם ראשונה על תיקשור (שחשבתי לפני כן שהוא בכלל קשור לתקשורת וליחסים בין לאומיים... בחיי!), והתקשור הביא אותי לקורס רייקי, שם חוויתי בפעם הראשונה טיפול אנרגטי וסוגשל מדיטציה או ראייה אנרגטי, ומשם... המסע פשוט לא מפסיק להפתיע...

המסע שלי

בשלב מוקדם יותר, לפני שהתחלתי לעסוק בריפוי, עסקתי בתחום המדע, למדתי הנדסת מזון לתואר ראשון ונוירוביולוגיה לתואר שני באוניברסיטה העברית, ואף עסקתי בתחומים אלה. במהלך התקופה ההיא, חשתי חוסר סיפוק וחוסר שלמות עם העיסוק שלי והחיים שלי בתחומים רבים אחרים. נקודת המפנה של חיי היתה כשמצאתי את עצמי במקום קשה מבחינה פיזית - התפתחו אצלי אלרגיות איומות שלא נתנו לי מנוחה והרופאים לא הצליחו למצוא פתרון לכך ונאמר לי שאין דרך לטפל באלרגית אלו וכי עלי ללמוד לחיות עם המצב. פניתי לטיפול IPEC וגיליתי שיש טיפולים שיכולים לעזור לי. התחלתי לפתור את בעיית ה"אלרגיה הבלתי נגמרת" ושם גיליתי שהמצב הרגשי שלי והאמונות שלי הם חלק משמעותי מהגורמים לאלרגיות. בהמשך דרכי למדתי IPEC, הילינג ודמיון מודרך. נפתחו בפניי עולמות נוספים שהביאו אותי לתהליך עמוק של מודעות עצמית, התפתחות ברמה אישית ושינוי עצום בי ובחיי. הדרך נסללה בפניי, התחלתי לטפל ומצאתי את מקומי בעולם. זהו המקום שבו אני שלמה, מצטיינת ומתפתחת. כאן אני תורמת לעולם את חלקי ומביאה את יכולותיי וכישוריי לידי ביטוי. הלית וייל הילינג, דמיון מודרך, IPEC http://www.2all.co.il/web/Sites/halitheal/DEFAULT.asp

leopold5

New member
מרגש לקרוא

מרגש לקרוא על מסעותיכם. אני עצמי קצת מתבונן במסע מבחוץ, חושש לקפוץ פנימה, וקצת מתחיל לגשש בו את צעדיי הראשונים... תודה לכל מי ששיתף!

doingood

New member
ממליץ לטבול את הרגליים

המים נעימים בעונה זו של השנה

כגודל הספק כך גודל האמונה.

טוב שאתה שם לב שאתה חושש ונותן לזה מקום. טוב שאתה חושש, אוי ואבוי אם היינו הופכים למטפלים שמקבלים אחריות על מסע של אנשים מבלי לחוש אחריות כלפיהם ולהיות מודעים כל הזמן לנזק שאנחנו עלולים לעשות. החשש שלך הוא כלי שיכול להפוך אותך למטפל טוב. אל תוותר עליו

למעלה