אני "במקרה" נדבקתי בעולם הקסום הזה
לפני שש שנים ,פתחתי את העיתון המקומי,וראיתי מודעה : נפתחת קבוצה למודעות עצמית לנשים במודיעין.הרצאת מבוא והרבה אוכל. מיד התקשרתי לחברה ואמרתי לה שיש הרצאת מבוא לקורס מודעות עצמית וגם הרבה אוכל. היא אמרה: יאלה,אם יש הרבה אוכל , אני באה. בסופו של דבר היא אכלה הרבה ואני נרשמתי לקורס שבמהלכו למדנו גם הילינג,ובכל שיעור המורה, יעל, אמרה לי: את תהיי מטפלת גדולה,ואני תמיד חייכתי בפה פעור.אני????? הקורס ערך שנה , ופשוט הוקסמתי מפלא תורת ההילינג,וגם התפתחתי רוחנית ונפשית. התלחתי לעשות טיפולים לבני משפחתי וגם לעצמי.הייתי צמאה ללמוד עוד,והתחלתי לחקור את העולם האנרגטי, ולמדתי עוד שיטות קסומות ומיוחדות כמו: אור המגן דוד,אומגה, שיחזור גילגולים. מבחינתי נולדתי מחדש, שיניתי את עצמי מאוד, כיום אני יותר שלמה עם עצמי, מסתכלת על החיים באור אחר. רוצה לעשות לכל מי שעובר ברחוב טיפולים,רוצה לעזור לאנשים במצוקה,ומאוד מתפלאת על אנשים שלא חוו טיפולים אנרגטיים מכל סוג שהוא. מאחלת לכל בני ישראל שילמדו שיטות אנרגטיות,להעצמה ,להתפתחות אישית . דרך אגב,כשלמדתי את שיטת אומגה, הייתי בהריון עם ביתי הרביעית, היא ספגה המון ובהחלט היא ילדה מיוחדת, יש לה משהוא שונה... שבת שלום נועה