הצעה לפגרה

שילולו

New member
הצעה לפגרה

אחרי 3000 קמ עם 20 קילו על הdiamond buck,במשך 5 חודשים עשיתי את התריאטלון הראשון שלי בניו-זילנד.היה מדהים כאילו חיכיתי לזה כל חיי. היה מדהים "לעוף" בעליות ולראות מאחורה תריאטלוניסטים מאומנים . על הכבישים פגשתי מספר תריאטלוניסטים שמתאמנים במסע אופניים שכזה. מומלץ בחום לכולכם תריאטלוניסטים חסרי מנוחה כחופשה אקטיבית תוך שמירה על הכושר. חוץ מזה מה רע בשהות בחוץ לארץ ועוד בניו-זילנד......... כל טוב

גלי פלג

New member
מעולה !!!

Fun for you! Will it be to much to ask you to publish an article or a journal? I´ve spent 9 weeks (!) on a Giant Acapulco in New-Zealand in 95. That was the most amazing trip I´ve ever done. Have to agree on the recommendation part. Will bring some pictures soon.

orend

New member
more about cycletouring

So you´ve also been "scratched" by the NZ bug? During
Nov 99 to Aug 2000 I was out travelling, part of the time with my road bike. The highlights include: A month of cycletouring in Tasmania, Mildura to Port fairy bike event - a 520k 24hr group ride in Victoria (Oz), a bit of training with the Bondi Beach BRATS triathlon club in Sydney, riding around in several part of NZ (Nelson was SOO amazing), and a bit of cycling around Anchorage Alaska - some amazing rides at "night". Add to that an ex-girlfriend from Holland, and now you can see why I find it almost impossible to cycle on our roads. Scares the hell out of me... Even cycling at home on a trainer isen´t as safe as it used to be... I´ve got tens of photo albums and a journal of travelling, so one day (one day...) I hope to write it up. Oren.

Ori-Toar

New member
שילולו, תוכל לפרסם אתרים שבהם

מידע רלוונטי ולתת קצת רקע (מתי כדאי, רכישת אופניים בניו זילנד וכו´)? אשמח לקבל מידע גם באי-מייל: [email protected] תודה, אורי

שילולו

New member
ניו-זילנד

לאורי וכל המעונינים(מצטער לא קיבלתי את המיילים אני עדיין רק על אנגלית).האתר הטוב ביותר www.mountainbike.co.nz . בגדול האופניים שם עולים פחות או יותר חצי מבארץ.ואתה יכול לקנות ולמכור בחצי מחיר מחנות(תברר באתר).אבל אם אתה רוכב בארץ אז לדעתי משתלם להביא אותם מהארץ(ראיתי אמריקאי שהביא את הקייאק הפרטי שלו). טוב יש עוד המון מידע וטיפים.אשמח לשתף במידע לגבי מקומות.מסלולים.ושאר פירות וירקות. זה מקום מעולה לbiketour ומרוב רוכבים מרגישים לפעמים כמו בדרפטינג!!! סוף הדרך ימינה. בהצלחה שילולו

ramaya

New member
גלי היי

עם תמונות כאלה כבר בטח קיבלת מבול של טלפונים... ממש הבאת לי חשק אולי עוד ננסה לפני גיל 40 הנכונה השמועה שאת מגיעה היום למחוזותינו? אם כן אני דירה ליד עמוס ויש אפילו שוקולד ועוגיות ( פגרה לא? )

למעלה