ממ...ונצל"ש ../images/Emo32.gif כי השרשור לא מקפץ
סתם משעמם לי וגנבתי שאלון מישרא-בלוג...
מילים מילים, מילים מילים, טול בדתה ממוחה הקודח: -------------------------------------------------------------------------------- אילו מילים הן האהובות עלייך בעברית?
מילים שנגמרות בצליל ר' ויש לפניהם פתח/קמץ
אה כן, וגם המילים:"רורי, הרמיוני, אן, נעמה, הדי, ברק, כפיר, עידו וגילברט".
אה כן, גם למילה ברקת יש צליל יפה
-------------------------------------------------------------------------------- אילו מילים הן השנואות עלייך בעברית?
כל המילים שלא צוינו למעלה
סתם נו, אמ....המילה מפתח אולי
-------------------------------------------------------------------------------- איזו שפה היית הכי רוצה ללמוד, ולמה?
רוצה להמשיך ערבית ואנגלית...ולדעת את שתי השפות ממש ממש טוב...כל כך טוב שאני אוכל לפתח שיחת חולין בארה"ב....ולפתוח ספר עב כרס ולהבין כל מילה בירדן....
*בורחת* -------------------------------------------------------------------------------- שאלת הביצה והתרנגולת: מה בא קודם, הרגש או המילה שמגדירה אותו?
המילה שמגדירה אותו משום מה....
אי אפשר להרגיש משהו ולהגיד אותו בלי שיש מילה כזאת
לעומת זאת כן אפשר להמציא מילה ורק מאוחר יותר להשתמש בה...
|מתוחכם|....*לאאאאא* -------------------------------------------------------------------------------- האם לפעמים את מוצאת את עצמך מדברת בסגנון ובקול שלא מתאים לך? באילו סיטואציות?
מממ....כמעט כל החיים שלי....בהתאם למצב הרוח....בד"כ זה כמו רורי *נסקלת ע"י כל חברי הפורום* אבל לפעמים זה גם כמו אן/הרמיוני....
-------------------------------------------------------------------------------- בכנות, בבקשה: האם יש מילים מסויימות שאת מרבה להשתמש בהן, רק כי הן באופנה (כמו סלנג, למשל)?
בעיוש אולי. וגם זה רק במסנג'ר.
-------------------------------------------------------------------------------- האם את חושבת שאוצר מילים רחב מצביע על חכמה, ולהיפך?
אוצר מילים רחב מצביע על אדם שקורא המון/מדבר רק עם שייקספירים למיניהם
מה קשור חכמה
אבל אוצר מילים רחב כן מצביע על האופי של בנאדם. כאילו מי שקורא הרבה ספרים, ישר אתה כבר יודע משהו על האופי שלו...
-------------------------------------------------------------------------------- אם היית יכול לבחורה מילה אחת בלבד, שתתאר אדם, איזו מילה היית בוחר עבורך, עבור אמא ועבור אבא? 332 תשובות