הצעה לעצומה - יש לכם input?

הצעה לעצומה - יש לכם input?

שימו לב, זהו רק נוסח. אני רוצה שתתרמו עוד רעיונות לפני שנעלה את העצומה. תודה! אנו החתומים מטה, קוראים לכן, זכייניות הערוץ השני, לבטל את הורדת הסדרה "היפים והאמיצים", המתוכננת ליוני 2007. "היפים והאמיצים" (להלן: הסדרה) משודרת בישראל משנת 1994. הסדרה רכשה לעצמה, הן בישראל והן בעולם, קהל מעריצים קבוע ונאמן שעוקב אחריה מדי יום. טווח הגילאים של הצופים נע בין צעירים בגילאי ההתבגרות ועד לגימלאים. הטיעונים להורדת הסדרה הינם עצובים במקרה הטוב ומגוחכים במקרה הרע: ראשית, נטען כי הסדרה איבדה רייטינג. רק לפני שנתיים הסדרה דורגה ברשימת עשר התוכניות הנצפות ביותר אלא שמאז חל שינוי - הסדרה החלה לקבל שיבוצים שונים: בימים ראשון-שלישי היא שודרה ב-16:00, בימים רביעי-חמישי ב-15:30 וביום שישי ב-15:00. כיצד מצפים גופי השידור שקהל הצופים יעקוב אחרי סדרה אשר אי אפשר לדעת מתי היא משודרת? זאת ועוד, רק לפני שבועיים לא שודר פרק ללא התראה ובמקומו שובץ הסרט החדש והמלהיב "אלכס חולה אהבה". מדוע שלסדרה יהיה רייטינג בכאלה תנאים? שנית, נטען כי ישנן טלנובלות נוספות בערוצים אחרים. הסדרה היא אופרת סבון, לא טלנובלה. והסדרה היא עוגן שנמצא בחיינו כבר 13 שנים. מדוע גופי השידור חושבים שהפניית הצופים לערוץ אחר היא תשובה טובה? התיישבנו מדי יום מול הטלוויזיה כי רצינו לצפות בסדרה הזו ולא בתוכן אחר. שלישית, נטען כי תכני הסדרה לא חינוכיים. נכון, אופרות הסבון השונות מתבססות לעיתים על עלילה רדודה ועל יחסים בין אנשים. אבל הרומן הבין גזעי הראשון בעולם שודר באופרת סבון. נשא האיידס ההטרוסקסואלי הראשון כיכב באופרת סבון. אם תאמינו או לא, לאופרות הסבון יש ערך סוציאלי חינוכי. זאת ועוד, מדוע ערוץ מסחרי צריך לדאוג לחינוך של בני הנוער בישראל? הרי בשביל זה יש ערוץ ממלכתי. אין עוררין שביטול הסדרה הוא יריקה בפני קהל צופים גדול ונאמן. קהל שלא ישכח במהרה את ההחלטה הזו. אנו מבקשים מכם לשקול שנית את ההחלטה. ישנם פתרונות אחרים - שעת שיבוץ אחרת, שידור בחלק מימי השבוע. אין שום סיבה לבטל את רצועת השידור הזו. לא אחרי 13 שנים.

tar41

New member
עצובה מההורדה מהמסך

במשך 13 השנים שמשודרת הסדרה אולי פיספסתי חמישהכ פרקים ביגלל הפסקת חשמל. אני צופה ומקליטה בגאווה רבה.בבקשה, בבקשה תנו לנו להנות להמעט שהשארתם לנו.ציפי גזיאל 050-9234676

Moses The Fish

New member
אני הייתי מציינת את העובדה

שיום שידורים של ערוץ 2 מורכב ברובו הגדול משידורים חוזרים פרט לתוכנית הבוקר, שתי תוכניות פריים ו... כן, כן, היפים והאמיצים - השידורים היחידים שעדכניים!

Mikel20

New member
יש גם את השינוי

בשעות שהם ביצעו ללא הודעה מוקדמת לצופים בכלל..קשת הגדילה לעשות כשהפרקים שלה שודרו "פתאום" החל מ 15:25 ואפילו 15:20 בחודש האחרון - בלי שום התייחסות לכך על גבי המסך או משהו בסגנון. אם מדברים על הרמה הירודה של הסדרה שיביטו בבקשה לפריים טיים שלהם , סדרת ההומור "הישראלים" היא סדרה רדודה ביותר, הומור זול, שחקנית גרועים ופשוט בושה שזה מה שהם שמים בשנת 2007 על המסך שלנו. אז שלא ידברו מבחינת רמה על הסדרה. תזכיר להם שאמנם הרייטינג נמוך אבל זה רק בגלל שהמון אנשים מקליטים את הסדרה כי השעה בה היא משודרת לא נוחה להם (מאז שהקדימו). זהו בינתיים .

Indiman1

New member
נכון ! הרייטינג "נמוך" כביכול

בגלל שאנשים לא צופים בסדרה בשעת שידורה האמיתית, אלא מאוחר יותר בערב כשהם חוזרים מהעבודה.. וכן ערך הרייטינג הנמוך מטעה.

Indiman1

New member
כמו שציינת,

ניתן לשדר את הסדרה בשעה אחרת ולא "לפגוע" בנוער שצופה בטלויזיה בזמן זה (שעות אחה"צ) זה היה אחד מהטיעונים המרכזיים שלהם - וכפתרון אפשר להחליף בין אחד המגזינים בבוקר לסדרה . מדובר בסה"כ ב 20 דק' תמימות. כדאי להדגיש את הנושא הזה לפי דעתי.

S c a r l e t t

New member
לדעתי אנחנו צריכים לכוון לשינוי שעה

או אולי אפילו לפנות לגופים כמו ערוץ 3 או 10 שירכשו את הסדרה, הירידה ברייטינג נבעה אך ורק משינוי השעות, אנחנו כאן עוד מתעדכנים בשינויים עד כמה שניתן אבל אמא שלי וסבתא שלי שצופות בסדרה כבר מיואשות מהמשחקים האלה אז בטח שהרייטינג ירד

Mikel20

New member
מה עם פרומו לסדרה?

איך הם מצפים שיבואו צופים חדשים לסדרה כשבמשך שנים לא היה ולו קדימון אחד לסדרה??? אפילו לא כאשר היא חזרה מ"נבחרת הזהב". איך הם מצפים לרייטינג כשהם לא עושים דבר וחצי דבר לקדם את הסדרה הזאת.

S c a r l e t t

New member
הם עשו לנו טובה שבכלל שידרו אותה

אז אתה מדבר על פרומואים? הם אף פעם לא השקיעו וייחצנו את הסדרה, פשוט תמיד היא הייתה בשעה קבועה עם מעריצים קבועים אז לא הייתה בעיה של רייטינג מאז שהחליטו לשחק איתה שבץ נא בלוח השידורים התחילו הבעיות

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif אוף די, כל כך עצוב לי../images/Emo7.gif לפחות נתנו עד יוני.. אני הייתי בטוחה שיורידו את זה הרבה לפני.. עוד חודש-חודשיים ככה.. מקווה שעד יוני נוכל לשכנע את ערוץ 22 להחזיר בחזרה או ערוץ אחר שירכוש אותה../images/Emo7.gif

סתוית2

New member
הורדת היפים והאמיצים

אתמול כשעודד בן עמי הודיע שהסידרה תרד מהמרקע,הרגשתי חבטה מכאיבה בנשמה. כן,כו, כך הרגשתי. אני צופה מהיום הראשון שלה, אולי הפסדתי פרקים בודדים,כמספר אצבעות ידי. וכשלא הייתי בארץ, ילדיי הקליטו לי את הפרקים ששודרו. והיום הרמתי טלפון לרשת, כולי כועסת,ואמרתי להם את דעתי,ואת הבוז שהם רוכשים לנו הצופים. ואותה אחת רדודה שהתראינה אצל יעל דיין,היה רצוי שלא תתראיין,כי כל מה שיצא מפיה הוא בלל הצדקות, ואפס חוכמה,הבנה,ורגישות,לצופים הנאמנים של הסידרה. ואותה טלפנית נחמדה, שנתנה להוציא את כל מה שאני חושבת על ערוץ2 ועל הזכיניות,אני מודה לה על הפרטים ועל ההכוון למי להתחיל להפציץ בפקס. אז קדימה חברים קישורי קהילה פניות הציבור פקס 03-7690060 להתחיל להפציץ בפקסים אני כבר שלחתי אפרופו רדידות כל מי שיושב בועדה הוא רדוד, לראיה? התוכניות המשודרות כל יום, וכל היום. מיחזור תוכניות מלפני שנים, סדרות של דניאל סטיל, מעניין זה לא רדוד, זה רק הרומן הרומנטי. והדובדבן, אלכס חולה אהבה. בשעה שילדים צופים,אישור לנערים קטנים להתאהב במבוגרות. יש לנו עבודה להפציץ אץ הפקס של קישרי קהילה, ופניות הציבור נראה להם שאנחנו מאוחדים. בהצלחה לנו

סתוית2

New member
צפניה שלום

אני חושבת שאתה צריך להוציא מהמכתב את המילה רדודה. פה אתה נותן למחליטים לגיטימציה להתעקש לא להשאיר את הסידרה. אם הסידרה רדודהאז היא לא לרמתו של הצופה. ואם היא רדודההיא לא שווה צפיה. את הסידרה הם החליטו להוריד בטענה של רדידות|,דגש|,שהילדים והנוער צופה בשעה הזאת. צריך גם להבהיר להם, שהסידרה מנתקת אותך מבעיות היום יום, ונותנת לך כמה דקות של כייף. שאין להם זכות מוסרית לשעבד אותנו שנים רבות לסידרה, ובחלטות טיפשיות,רדודות,וחזון העשרה, לנתק אותנו מהסידרה. במקביל אני חושבת שאתה צריך ליצור קשר עם ערוץ 10,3 ולבדוק איתם אם יהיו מוכנים לרכוש את הסידרה. לפנות לפורומים של אופרות סבון, ולבקש את עזרתם. מאמינה שאתה יכול ומחזקת אותך

למעלה