הצעה לסקר:

KTM620SM

New member
הצעה לסקר:

כמה תהיו מוכנים לשלם עבור מערכת מדידת זמנים?

KTM620SM

New member
לא להתחכם!

שאלה פשוטה: כמה היית מוכן לשלם? זהו. מספר.

KTM620SM

New member
לפי המערכת כולה

אבל בחלוקה לאנשים, כלומר, אם המערכת עולה 30,000 ש"ח, זה יוצא בערך 1000 ש"ח למשתתף (בתנאי שיש 30). זאת בעצם השאלה: כמה היית מוכן לשלם כדי שלנו (רוכבי הסופר) תהיה מערכת (ניידת), למדידת זמנים (כולל הטרנספונדר)?

el presidente

New member
עזוב אותך, תקנה לנשיא שעון

וחבילת DRUM...ואני מוכן לשבת בשמש ולמדוד זמנים..

KTM620SM

New member
לאור ההענות -

פשוט, בשעות השעמום בעבודה (ויש רבות כאלה), חיפשתי חברות המתעסקות בנושא. נראה על פניו שהמחיר החד פעמי הוא גבוה כ-1000 ש"ח לאדם כולל הTRANSPONDER. לכאורה יקר מאוד, אבל כשלוקחים בחשבון מה זה נותן לנו כמתחרים - תוצאות מדוייקות, אפשרות לאימון ובדיקת SETUP מול שעון ולא מול תחושת בטן, ויתר על מיקצי הדירוג כפי שהם היום, עריכת מירוצי אנדורנס וכו' - זה אולי כדאי. כמו-כן, ניתן אולי להוזיל את מחיר המערכת על ידי השכרת הTRANSPONDERS למתחרים וכן להשכיר אותם גם ל קארטים, קטנועים ועגלות סופרמרקט. סתם חומר למחשבה.

yules

New member
רעיון נהדר, ועוד כמה נקודות:

המערכת ניידת לחלוטין, ואפשר להשתמש בה בכל מסלול - ז"א שהיא צריכה להיות שייכת לעמותת הסופרים, ולא למסלול א' או ב'. לגבי רווחים בטווח הקרוב, לא הייתי בונה על זה בינתיים. לגבי השתתפות - כדאי שלפני שאתה מתחיל לגבות כספים, תגדיר בדיוק מה השירות שאתה מוכר - כדי שלא כל אחד מ30 האנשים ששמו 1000 שקל יתחיל לחשוב שזה שלו... איך שלא יהיה, אני בעד מערכת כזאת, וחושב שהיא תקפיץ משמעותית את הרמה של כל הרוכבים. עם מספרים לא מתווכחים.

למעלה