הצעה לסקר חדש

• פותח הנושא Nihau
  • פורסם בתאריך

Nihau

New member
הצעה לסקר חדש

האים אי פעם העפת\הןעף שחקן מקבוצתך? 1. מעולם לא 2. פעם או פעמיים בלבד 3. לעיתים נדירות 4. לעיתים קרובות

DDN

New member
האם מדובר על דחיקתו של שחקן החוצה?

כן. קרו מקרים ששחקנים ששיחקתי איתם הפסיקו את המשחק איתנו מסיבות לא כ"כ כשרות.

Nihau

New member
לי היו כמה אירועים שונים

רק מקרה אחד בו באמת 'סילקנו' שחקן כמה מקרים בהם השחקנים הפחות רצויים עשו חושבין עם עצמם, הבינו לבד את הרמז מאיתנו ועזבו ברמות שונות של שקט ומקרה אחד בו הקבוצה נטשה את השה"מ. השאלה הבאמת בעייתית היא: איך עושים את זה בלי להשאיר רגשות שליליים לטווח ארוך?

ogmios

New member
עם פטיש

קשה להתרכז ברגשות שליליים כשהאצבעות שלך מעוכות *גילגמש לבית רחב-רגל מרים את ראשו מתהום השיכחה

dragon zlotnik

New member
לא

אומנם היה מקרה שהערנו כמה פעמים לשחקן כלשהו, אבלאף פעם לא "העפנו" לגמרי.

סנדרין

New member
פעם אחת. ../images/Emo142.gif../images/Emo1.gif

הוא היה פשוט נורא ><, אז כשהקבוצה הישנה התאחדה מחדש "שכחנו" להודיע לו. אופס.

dragon zlotnik

New member
בערך ככה היה לנו

הקמנו קבוצה חדשה... וקצת זמן שיחקנו בשתי הקבוצות ואז לאט לאט נטשתנו את הקבוצה עם השחקן שהפריע לנו...

SabreRunner

New member
ניסינו פעם אחת.

אבל בסוג משחק שאני משחק (i.e. TIC) זה מאוד קשה. הוא פשוט עיצבן אותנו נורא בתור שחקן גרוע שלא נותן לעלילה להתפתח אלא אונס אותה אז פשוט השארנו אותו להתמודד לבד מול יד ימינו של מלך השדים והוא בסוף "קלט" את המסר. או שזה היה הפטיש לראש.

yossig13

New member
ומה קורה כאשר...

תרחיש מעניין: אותו השחקן, הינו חבר שלך, אם כי לא ממש, אלא חבר. אבל בתור שחקן הוא זועתי. מה לעשות? אחרי הכל, הוא חבר שלך, ולא נעים לרמוז לו, אבל אתה רוצה, איך ננסח את זה יפה, שהשחקן ירחף לו מהקבוצת משחק בברכה, יוסי

dragon zlotnik

New member
תקשיב

להגיד למישהו לשפר את המשחק שלו זה לא בעיה, והוא לא יעלב, אבל אם אתם רוצים לזרוק אותו, אז תקרא את ההודעה הקודמת שלי ותראה מה אנחנו עשינו...

BluePrint

New member
../images/Emo32.gif פופיק

לומר למישהו לשפר את המשחק שלו זו אולי לא בעיה, אבל לעולם אין לך ביטחון שלא יעלב. אולי לא יראה זאת, אבל אנשים כבר נעלבו מפחות, וגם שמעתי על אנשים שנעלבו מהוראה שקיבלו וזו היתה חובתם לבצעה. (לא משהוא דתי או מוסרי)

dragon zlotnik

New member
לעתים רחוקות...

וחוצמזה, גם אם הוא יעלב אין מה לעשות... זה הפתרון הכי כי שאר האופציות הם: א-כולם יסבלו ממשחק גרוע. ב-יתחילו משחק אחר והוא עוד יותר יעלב. ג-יפסיקו לשחק.

סנדרין

New member
שלושתם קרו אצלנו ../images/Emo142.gif

עד שנפרדנו ממנו לשלום

JuffoWup

New member
על העפות והרחקות...

כמו שאומרת האמרה הישנה, שרשרת היא רק חזקה כמו החוליה החלשה ביותר שלה. במקרה שלי, מספיק אהבל אחד שמצחקק כשמישהו אומר שדיים בשביל לקלקל את המשחק. שורה תחתונה, כן, העפתי כמה וכמה שחקנים שלא מצאו חן בעיני. למען האמת העדפה שלנו עכשיו זו חבורה של שניים- מקס' שלושה, בניגוד לחבורות של חמשה-שישה שהיו פעם מכמה סיבות: הדמויות מתפחות יותר לעומק יותר מהר (יחס אישי). קל יותר לוגיסטית לארגן שלושה אנשים מאשר שבעה (בעיקר כשחצי מהם בצבא וחצי באוניברסיטה). החברה יותר רציניים כשאין מישהו שמקלקל להם.

Nihau

New member
על שרשראות וחוליות

האמרה נכונה מאוד אבל צריך לזכור שהורדת חוליה מקצרת את השרשרת ומאורך מסויים ומטה אין לשרשרת יכולת לבצע את תפקידה. מה גם שלכל אדם יש את הכישורים הייחודיים שלו במשחק ולכן לכל אחד אפשר למצוא את הנישה בה הוא מתאים ביותר ובה הוא החולייה החזקה ביותר. השאלה האמיתית היא איך עושים זאת. ומתי מרימים ידיים ומחליטים שהחולייה הזאת צריכה ללכת.

JuffoWup

New member
יש לך סבלנות רבה יותר משלי

אני רואה שהשחקן לא מתאים לי, נותן לו בערך שני סשנים להוכיח שאני טועה ואז זורק. יותר קל לי חוצמזה אם חוליה קטנה.

למעלה