הצעה לסקר חדש

אליגטור

New member
הצעה לסקר חדש

הסקר הנוכחי נדוש. חוץ מזה ש-מזל היא התכונה הבולטת כאן- כל פעם אתה זקוק לתכונה אחרת אבל בעיקר מזל. וניצול הזדמנויות. מה עם- סקר פופולריות, סקר מי יהיה המנצח? אלו סקרים עסיסיים הרבה יותר לטעמי.

אליגטור

New member
וזה לא נקרא מזל?

חוץ מזה, למפיקים יש יד בהכל אבל עד כמה? יש אנשים פשוט תמימים וטפשים (פיטר, גבריאל).

תנין יקר

חשבת על ספוילריסטים למינים או סתם כאלה שראו או יודעים ויצביעו בכוונה למנצח/ת האמתי/ת ואז זה טיפה יהרוס

amitooshacham

New member
דניאל צודק.....

אבל סקר פופולריות נשמע נחמד.. אולי הבעיה היא שצריך לעדכן אותו כל שבוע

אליגטור

New member
צודק... וזה יהרוס לגמרי

אני חוזר בי מהבקשה לסקר מי ינצח למרות שאני מקווה שאין כאן ספוילרים אחרת מה היה מונע מהם להרוס לנו כבר עכשיו? אבל לפחות סקר פופולריות- כן שמשתנה כל שבוע, זה לא כל כך קשה. אבל זה לא תלוי בי כמובן. כמו שעושים באתר המקורי של הסדרה (שלא נכנסתי לשם מאז סיום השרדות אפריקה כדי ח"ו לא להרוס לעצמי אבל שם רואים את התזוזה באהדה- מרתק בהחלט.)

Outlast

New member
נשמע נחמד..../images/Emo142.gif

אני אעשה את זה היום בערב.

Gal6

New member
יש לי תאוריה ../images/Emo58.gif

נראה לי שזה ספוילר...בקיצר הרי אנחנו כבר יודעים שלמפיקים יש יד בבחירת מנצח..אז תחשבו שבהישרדות חמש יש איזה 4 גברים צעירים שנראים טוב (ויש לי את התמיכה של אוסי בקטע הזה
) אז אולי זה כי המפיקים רצו מישהו כזה כזוכה ואם יהיה יותר אנשים כאלה יהיה לאחד מהם יותר סיכוי לזכות וזה הולך עם ה"בן-בת-בן-בת" רק זה נדפק עם הקטע של המיעוטים

למעלה