הצעה לסקר חדש

barbendavid

New member
הצעה לסקר חדש

מי השופט האהוב אקס פקטור אמריקה? סיימון פאולה אל איי ניקול

LeAnnDylan

Well-known member
ממ

זה לא שהרמתי ידיים על התוכנית (למרות שההדחות די גורמות לי להרים ידיים) אבל פשוט יצא ככה שממחסור נוראי בשעות שינה בשניה שאני מגיעה הביתה מהעבודה אני כבר במיטה ולא יוצא לי לראות שום דבר אז נוצרו פערים די גדולים שאני עובדת על להשלים אותם. בנתיים אני משלימה את הבריטי (אני בפיגור שלושה פרקים כרגע) כשאסיים עם הבריטי אני אעבור לאמריקאי שם אני בפיגור של שישה פרקים ><

is00

New member
מעניין איך AI11 יסתדר אצלך ביומן.

X יו יו S

New member
תגידי הבית ששלטון לקח את הקבוצה שלו

היה הבית שלו ? וואו לגמרי התאהבתי בו (כן הקול עדיין מפריע לי) אבל הוא כזה נשמה שאין דברים כאלה איזה כיף לקבוצה שלו איך הוא חיבק את סניה בהתלהבות (אני גם רוצה חיבוק) ואיך הוא היה נרגש לדעת מה אדם חושב על הביצוע שלו לשיר שלו ועוד כמה קטעים ששכחתי

LeAnnDylan

Well-known member
מממ כן ולא

הוא גר באקלהומה (יש לו גם בית בנאשוויל) בעיקרון אבל כשצילם את התוכנית (בלוס אנג'לס) הוא קיבל בית שם שיוכל לגור בקרבת מקום במקום לטוס הלוך ושוב לאוקלהומה כל יום. הוא גר בבית בלוס אנג'לס רק כמה חודשים בשנה בזמן צילומי התוכנית.

X יו יו S

New member
אוקי עדיין משהים מבחיתנו ד"א

זה רק אני או שלכרסיטינה יש הערות כאלה לא קשורות אני רוצה להגיד כמו לפאולה אבל איפה היא ואיפה פאולה

X יו יו S

New member
היי

רק עכשיו נזכרתי לראות את קטעים של שלטון אצל צ'לסי וקטע האחרון לא עובד לי אגב את הקול של מירנדה אהבתי הוא כזה חמודי

למעלה