הצעה לסדר

הצעה לסדר

שלום, כחבר אגודה בעתיד הקרוב מאוד (היום קיבלתי בדואר מאיתי את הטפסים) הייתי רוצה להציע הצעה לסדר היום לאחר שכמו רבים אחרים נקעה נפשי בריבים הטיפשיים, ההשמצות וקריאות הביניים. למה שלא יוקם פורום נוסף שיקרא בישראל "פורום מצנחי רחיפה - אגודה ואדמיניסטרציה" שבו יוכלו כל החברים שיש להם משהו לומר על הנהלים ואלו שרוצים להגיב להתנצח שם לנצח בעוד שאת הפורום המרכזי להשאיר לנושאים כללים - כאשר הוא מצונזר מכל רכילות/השמצה או האשמה. כך כל מי שרוצה לטעון טענות יוכל למצוא לעשות זאת בפורום החדש וכל מי שרוצה ללמוד על הספורט יעשה זאת בפורום היישן. החשש היחיד שלי מכל הנושא הוא שלא יישאר לאנשים מה לכתוב שהוא לא בגדר רכילות/השמצה או האשמה
ועוד הצעה לסדר.. לא זוכר באיזה קבילה/פורום בתפוז ראיתי זאת, אבל תפוז מאפשרים להוסיף לקהילה פונקציית לוח קח/תן שנראית שימושית וטובה הרבה יותר ממה שקיים בפורום האגודה (נא לא להעלב כל מי שמאחורי האתר הטוב של האגודה) - שווה לבדוק. משה

פורומולוגיה ( * )

אני עומד לתאר כאן למשה ולחבריו מהדור הצעיר שלא נכחו פה לפני שנה את ההסטוריה של הפורומים, אז למי שהדברים משעממים אותו יש לי הצעה יותר טובה כדי להעביר את הזמן : מצגת פלש מדהימה על איש עצבני. (תנו לזה קצת זמן. במקרה חרום לסגור עם CTRL+ALT+DEL ) ובכן, חזרה למשה. בראשית, היה פורום הבטיחות, שזמן לא רב לאחר הקמתו נראה גרוע לפחות כמו הפורום הזה. זה שהוא עכשיו נקי ומסודר, הוא תוצאה של שתי פעולות: * * קבענו מדיניות כתיבה עם נהלים ברורים. * * פעלנו נמרצות ליישום הכללים. אבל אז התפתח לחץ לפתיחתה של במה להתבטאות חופשית משוחררת מכבלים, וכך קם הפורום הזה, חופשי ומאושר. התופעה שמתעוררת לאחרונה ממש היכתה בתדהמה את טובי החוקרים של מדע הפורומולוגיה: חברים מכל שדרות הציבור דורשים צנזורה על הפורום הפתוח ! לא יאומן. מי שהיה מדבר ככה לפני חצי שנה היו מנדים אותו מהאגודה. לדעתי, הנוהל החדש, לפיו לא תותר כאן כתיבה אנונימית, יפתור את עיקר הבעיה, אבל ימים יגידו. בינתיים, טפו, טפו, טפו, מאז פרסום הנוהל החדש לא הוצגו כאן דברי בלע. אם זה יצליח, - יופי. אם לא, אולי באמת נאמץ את הצעתך, נהדק כאן את החגורה עד הסוף ונפתח פורום שלישי, ובעוד חצי שנה רביעי, וכך הלאה, עד שכל הנודניקים ייעלמו מהאינטרנט.
--------------------------------------------------------------------------------- ( * ) "פורומולוגיה" : מדע צעיר העוסק בחקר פורומים. חלק ניכר מהספרות המקצועית שלו מבוסס על חקירת פורומים של מצנחי רחיפה. "פורום" : כיכר העיר ברומא העתיקה בה היו מתקיימים כל הדיונים העממיים. "לוגיה" : תבונה, שכל, הגיון.

תמיד שמח ללמוד ולהחכים..

רוני וחברים, אני תמיד שמח ללמוד ולהחכים מזקני השבט (ואין פה טיפה של ציניות, באמת!) לפעמים צריך לבוא מישהו מבחוץ (ועדיף תמים) כדי להציע מעשה שחברים אחרים לא חשבו עליו או פסלוהו. אין שום רע ביצירת שלושה פורומים שמטפלים בשלשה נושאים שונים בתכלית השינוי: בטיחות, אגודה וכללי. זה מאפשר ל"בטחוניסטים" לנתח תאונות וכמט תאונות, לפוליטיקאים והידענים לבקר ולהשמיץ (תרבות כנסת ישראל) ולסתם חברה שרוצים לעסוק בספורט, לשמוע על התנאים בגלבוע או לשמוע סיפורים מאלים על XC מדהימים בפורום הכללי. אבל היי - אני מוכן (ואגב מברך!) לחכות ולראות כיצד צנזורת האנונימים תעבוד. משה

למעלה