הצעה לסדר היום

הצעה לסדר היום

בעקבות לחץ וירטואלי מתון מצידה של Mנטה, הריני מעלה בפורום זה את הצעתי לאופן האיכלוס של בית הנבחרים האלטרנטיבי. כל מפלגה תיוצג על ידי נציג אחד בלבד בבית הנבחרים, אלא שכל נציג יביא איתו כלי נגינה, על פי הקווים המנחים הבאים: נציג המפלגה שזכתה לאחוז הקולות הגבוה ביותר, רשאי להביא עימו מערכת תופים. נציג המפלגה השניה בגודלה יביא טובה. נציג המפלגה השלישית יביא חצוצרה. כך תמשך הרשימה בסדר יורד, כאשר כלי הנגינה ילכו מהרועש לשקט, דרך גיטרה, נבל, כינור, מפוחית פה, וכן הלאה. המפלגה הקטנה ביותר תוכל להביא משרוקית כלבים. כך יצא, שהרעש היחסי שתעשה כל מפלגה יהיה פורפורציונאלי לתמיכה שהיא קיבלה בקרב ציבור הבוחרים. על החתום, ל.ב.פ. שרת הצפצפות של מפלגת פיפ (נכון לשעה 00:55 בלילה זה)

Mנטה

New member
למען הבהר ספק

מפלגת פיפ מודיעה שבמקרה שההצעה הנ"ל תתקבל, מפלגת פיפ כמפלגה ששמה לה כמטרה להילחם ברעש (מכל סוג שהוא) תרוץ לתפקיד שר המנצחים.

טל אדלר

New member
אעפ"י

שאני מאוד שמח על ביקור בפורום זה ועל הצעה כל כך יצירתית ורעננה, אני חייב להגיד זאת: הצעתך מגוחכת ואינה מתקבלת על הדעת. מי שמך לקבוע שטובה עושה יותר רעש ממשרוקית כלבים? או שחצוצרה פחות רעש ממערכת תופים ? קביעתך סובייקטיבית והירארכית ויוצאת מתוך נקודת ראייה שטחית ושיפוטית ששמה תפיסות מסורתיות ומקובעות באשר למוסיקה, תורת הרעש ואודיולוגיה קלינית כמוחלטות וצודקות. לשמחתי, אנו במערכת הבחירות האלטרנטיביות, מתייחסים לכלי המוסיקה השונים ללא הירארכיה ובאופן פתוח ששומר על רעננות, נסיוניות ואהבה מתחדשת. עם זאת נשמח לקבל ממך ומכל אחד אחרת הצעות נוספות באשר לבניית הקואליציה והמשך חייה של פתק והבחירות האלטרנטיביות. על החתום: הפקיד הזוטר האחראי על שימור מעמד כלי נגינה כישויות עצמאיות חסרות אינטרסים אנושיים במערכת הבחירות האללטרנטיביות.

אמת, יצא לי כבר לשמוע

כינור הרועש יותר מטובה, אך זה היה בקטעים בהם הטובה אמורה לשתוק והכינור לנגן. מאחר שבבית נבחרים עסקינן, קשה לי להאמין שניתן יהיה להשתיק את הטובה, ומכאן הצעתי. אבל לא נראית לך ההצעה - טוב. יש באמתחתי הצעה נוספת, אם כי אני אוהבת אותה פחות. מרעש אובייקטיבי. גם על פי הצעה זו תיוצג כל מפלגה על ידי נציג אחד, אלא שהפעם יצוייד הנציג במרעש. למרעש כפתור כיונון, המבקר את הצלילים הבוקעים מן המרעש. מפלגה גדולה תורשה להרעיש ברמת דציבלים גבוהה יותר. לפני שתתפרץ לדלת פתוחה - אני מודעת לבעייתיות של ההצעה שלי. הלא דציבלים נמדדים על סקלה לוגריתמית, ואילו נבחרים נמדדים על סקלה לינארית. אם כך, יהיה צורך לגבש נוסחה קואליציונית, שתיקח בחשבון את הבדלי הסקלות. האם יש לך הצעות? ככל הידוע לי, דציבלים נמדדים על בסיס עשרוני, אך אין זה מן הנמנע שנגדיר בסיס אחר - 2? e? אולי בסיס 120? מעבירה את הכדור אליך.

טל אדלר

New member
או הסתבכתי

מה קורה אם אישית אני סובל מרעש? להחליף מקצוע? להתחלף עם אחת המפלגות מהאופוזיציה? אוווף פקיד מתוסכל ועייף

טל אדלר

New member
רציתי להגיד

שאת ממש מומחית בפרופגנדה. וגם כנראה שהמצע שלך מושלם. מזכיר לי את יואב וייס שמכר עצות מאלוהים במימונה שלנו ושאנשים שאלו אותו מה העצה הוא אמר: אלוהים אומר, תצביע יה.

Mנטה

New member
הקסם בפשטות ../images/Emo8.gif

מה זה החנופה הזאת ? דבר במעשים ! שוקולד יש ?

טל אדלר

New member
מה העניין עם השוקולד הזה?

כולה שוקולד (או באשכנזית: בסה"כ שוקולד)

למעלה