הצעה למפגש פורום

aNimaTeD GiRl

New member
הצעה למפגש פורום

אני יודעת שלא הרבה אנשים כותבים פה אבל אני לא יודעת מי כן נכנס לפורום ומי לא...... בכל מקרה חשבתי שיהיה נחמד אם נארגן מפגש פורום כי יהיה נחמד להכיר אנשים שאוהבים סדרות מצויירות וסדרות נוסטלגיות :) אם יהיו מספיק פידבקים יהיה אפשר להתחיל לחשוב על מקום ופעילויות או דברים שקשורים........... אז מי שבעד שיגיב.......

Yuske

New member
בעד לחלוטין בעד^__^

קבלי שלושה חתולים חמים על היוזמה^^ (ח"ח)

aNimaTeD GiRl

New member
אז........

אני מחכה לתגובות נוספות כדי שנוכל להרים מפגש ^_^ כל מי שמתכוון להגיע מוזמן להציג את עצמו :) אני הלה, בת 20 מרמת גן...... לא מזמן השתחררתי מצה"ל, התפטרתי מהפסיכומטרי ועכשיו אני עובדת.. חולמת להיות מדובבת של סרטים מצויירים...... ממממ זהו לבינתיים....................

porky169

New member
אני אשמח לבוא../images/Emo134.gif

אני ניר כמעט בן 19 אני מדבב סרטים מצויירים מתחיל

ToHrU

New member
באמת??

איפה דובבת???? מחר אני מתחילה קורס דיבוב באולפני ג'פטו בתקווה גם לדבב - זה החלום שלי :)

Yuske

New member
נו טוב אם כבר אנשים התחילו

גילעד בן 20 (כמעט 1) בעעע אני זקן דסו>< חלום שלי בין היתר ממדובב זה גם זמר ויוצר מנגה+אנימה^^ מראשון לציון^^ משתחרר מתישהוא בקרוב..............

aNimaTeD GiRl

New member
ממממ..........

האמת היא שבחמישי הבא ספציפית אני לא יכולה . . . ד"א - ToHrU זה שם המשתמש השני שלי בתפוז :) אני בעיקרון מסיימת לעבוד בין שש לשבע בערב כל יום אז אם זה נוח בשעות האלו באמצע שבוע אז סבבה ^_^ אם לא אז לא עדיף שישי??

Yuske

New member
אה^^ נעים להכיר^_^....^_^""""

גמאני כנראה לא יוכל חמישי הבא.... אממממ....אני בגדול יוכל להגיע לעזריאלי בסביבות 5וחצי 6....במהלך השבוע אבל כדיי שיהיה יותר זמן אז אני בעד שישי^^ (נו יאללה מה קרה פעם אחת תקום מוקדם...) מה עם השאר?

aNimaTeD GiRl

New member
טוב, בואו נהיה פרקטיים - הצבעה!

מי שיכול להגיע ביום שישי בבוקר בשבוע הבא שיסמן
ולמי שיש הצעה לזמן אחר שיציע....... ד"א, אני בעד גם מפגש מצומצם אם לא הרבה רוצים אזמי שרוצה שיגיד!!!

Yuske

New member
שישי??@__@

השתגעת?....זה....חופש:X:X:X:X:X אממ אמממ אמממ....יש לי העדפה דיי גדולה לימי חמישי האמת....אבל מלבד זה כל יום אמור להיות לי טוב (חסר לצבא אם לא><) (אגב אם יבואו בשישי אז אני אעשה את המאמצים לקום ולבוא^^) אגב יש מקום מועדף? אני מציע את עזריאלי:X

Yuske

New member
OO...לא שמתי לב

שיש הצבעה כן יוכל להגיע שישי הבא^^ זה יוצא ה 8 ליוני אם אני לא טועה...

Angel On Earth

New member
תקבעו תאריך ומקום ואני אראה אם אני אוכל להגיע

אני צליל,עוד 3 ימים בת 16

ThunderLion

New member
אני בעד מפגש גם

שמי שחר בן 26 מב"ש בעוד פחות מחודש כנראה הכי זקן (חהחחהחהחהח) סיימתי ללמוד אדריכלות בשלבי סיום הפרוייקט הסופי. אוהב נוסטלגיה האמת אני לא יודע ממתי התחלתי לאהוב נוסטלגיה פיתאום זה הגיע אלי כנראה כמו לכולם..

drez

New member
בעד, למה לא? ../images/Emo13.gif

אהלן אנשים, אני ברק בן 22 (כמעט), עתודאי, מסיים שנה רביעית באוניברסיטת תל אביב במגמת הנדסת תעשיה וניהול, סתום השנה מתגייס לצה"ל. אני בחור סנטימנטלי |סוף ציטוט שיר של יגאל בשן|, אוהב נוסטגליה ומת על תוכניות ילדים
כבוד על היוזמה! אה.. ואני גר בראשון

Witchcrafts

New member
למה לא, בכיף.

תלוי בצבא, אבל. אם תהיה התראה של כשבוע לפני המועד שיקבע, זה יגדיל את סיכויי להגיע.

למעלה