הצעה למעוניינים

סלוניק

New member
הצעה למעוניינים

אם יש מישהו מאיזור רחובות אשר יש לו בגדים מיותרים הוא מוזמן לתרום למרכז לאקונומיה ברחוב אחד העם 20. המרכז מוכר בגדים משומשים כשהכספים מועברים כולם לצדקה, ומעביר סדנאות לאכשרה מקצועית למובטלים בתפירה ועיצוב באמצעות הבגדים אשר לא נמכרו.

שי ז.

New member
אם אפשר לתת לכם רעיון

לגבי בגדים שלא במצב מספיק טוב למכירה, אירזו אותם בשקיות ומיכרו למפעלים ומוסכים כסמרטוטים. מחיר שק סמרטוטים הוא כ 30 ש"ח וזה עדיף מלזרוק.

סלוניק

New member
בגדים שלא מיועדים למכירה או לסדנא

מועברים למרכז נעמת בת"א שמנהל כרצונו את המלאי. ההצעה שלך טובה מאוד, אבל אני בספק אם המרכז ברחובות יכול לעשות את זה.

שי ז.

New member
הרעיון לא שלי אלא של עמותה

פה באשקלון שמחלקת בגדים לנזקקים בעלות של שקל אחד לבגד. הם פועלים כך והרבה מאוד מקומות מעדיפים לקנות מהם את הסמרטוטים גם במחיר יותר גבוה לצורך התרומה. נסו לשלוח מכתבים בנושא למוסכים באיזור ובידקו את ההיענות.

סלוניק

New member
אני אעביר את הרעיון הלאה

תודה על ההצעה

blue skies

New member
יש אפשרות גם להעביר

לליגה לא זוכרת את השם המדויק של המקום זה נמצא ליד רחוב אייזנברג (שכחתי את שם הרחוב) ליד קופ"ח מאוחדת, תמיד בלילות אני נוסעת לשם ומשאירה שקים של בגדים שחבל לזרוק ואולי מישהו אחר יוכל להשתמש

סלוניק

New member
איני מכיר את המקום

אני אברר בהזדמנות עליו. שכחתי לציין בהקשר הזה שהמרכז לאקונומיה גם מקבל חפצים, משחקים, ספרים וכו'. לעומת זאת הסיבה שמומלץ להעביר בגדים היא שהם משמשים בסדנא לאכשרה מקצועית.

למעלה