הצעה למנהלות - סקר

דושניק

New member
הצעה למנהלות - סקר

מכיוון שסוכות כבר עבר...הצעה לסקר חדש: ההשכלה של חברי הפורום- תיכונית, על-תיכונית, ישיבה, אקדמאי/ת, תואר שני, ד"ר וכו'

ez63

New member
סינון

ומי שתראה שיש לו השכלה תורנית תנדה אותו?

דושניק

New member
זאת בהחלט אופציה מעניינת

נשקול בחיוב, תודה על שהבאת זאת לתשומת ליבנו. לרוע המזל הסקר הוא אנונימי והתוצאות מציגות רק את ההתפלגות. אפשר, מצד-שני, להמשיך להצביע על הקריוקי של סוכות.

יונית ש

New member
אני קצת בעדינות חולקת על הרעיון

האם זה בכלל משנה? ודווקא אני אומרת את זה ממרום שנות לימודיי האקדמיים. אני תמיד מרגישה לא בנח, שמציגים את תאריי האקדמים במקום אותי. הרי תארים אקדמים לא אומרים כלום. באמת כלום. על האדם. זה רק פרמטר השכלתי. סתם חומר למחשבה.

א י ו ש י

New member
ראשית מזל טוב../images/Emo140.gif..עבר מ35 ל36

לא ממש הבנתי מה יתן לך סקר כזה? ואגב לדרך ארץ, נימוסין והליכות אין קשר להשכלה
למחשבה

דושניק

New member
../images/Emo13.gif תודה

למזלי לא אני סוחב - המושג "סוחבים" קצת חוטא לאמת. אני לא אומר שדרך-ארץ ונימוסים קשורים להשכלה - לי נראה מעניין לדעת מה חתך ההשכלה של המשתתפים. וגם הגילאים והתפלגות לפי איזורים במודיעין, נו- סוג הדברים ששואלים בסקרים.

אמברון

New member
מגיע לך מזל טוב?

ככה החרשת יומולדת? (מתקרבת ל- 36 וסוחבים שלך מהר מדי...)

דושניק

New member
לא, ממש לא

אשתי פשוט סוחבת בשבוע 36. סוחבת כי הקטנטונת הביעה שאיפות לצאת כבר משבוע 32, ואשתי נאלצה לשבת בבית. אני לכשעצמי בדיוק כמו שמופיע בכרטיס - בן 30.

אמברון

New member
../images/Emo57.gif שתחזיק עוד שבועיים לפחות

ואם אפשר - אז עד 40! תתייעץ עם המצפים שיבוא כבר. הם יכולים להעביר לכם קורס מזורז בלידה ביתית

אביבקיץ

New member
אז בואו נעשה סקר על נימוסין ../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

שאלת סקר: אם אתה יורד במדרגות והשכנה עולה עם הפח זבל - מי מפנה את הדרך?

ישנה עם העניין רק בעיה אחת קטנה

רוב אנשי הפורום אינם אנונימים זה לזה..... ולא בטוח שכל אחד שש להשפריץ החוצה את מספר שנות לימודיו/לימודיה והשכלתו/השכלתה.

למעלה