הצעה למועדון...

kizer

New member
הצעה למועדון...

אני ממש חדש ואני גם לא רשום כחבר במועדון אבל עלה לי רעיון דווקא שיכול להועיל לאופנוענים החברים במועדון. אולי המועדון יוכל להתארגן עם מספר עו"ד שיוכלו לתת גיבוי יעוץ או מענה לכל פניה של רוכבים שעברו תאונה אם באשמתם או לא. בכל מקרה אפשר להמשיך להשתעשע עם הרעיון (או שלא) אבל חשבתי שכדאי להעלות את זה... בכל מקרה אני דיי חדש בכל העסק אז אם מישהו יכול לעזור להכנס לעניינים תודה...

stilgur

New member
רעיון נהדר, כבר העליתי אותו ואני...

ממתין לתגובות האנשים עם פניותיהם/הן לעו"ד מומלצים ! ברוך הבא

ofnik

New member
צעד נוסף בכוון-הוא שאחד המומלצים

יהפוך לעוד הביית של המועדון-כלומר החברים יפנו אליו ויזכו בהנחה+יחס מיוחד-

Big Max

New member
כשזה מגיע לסיוע עו"ד בתביעות גוף

העו"ד חייב לקחת ע"פ הגדרת החוק עמלה קבועה בסך 8.5% על הפיצויים המתקבלים. לא עשירית אחוז יותר או פחות. מובן שאפשר "להחזיר כסף" מתחת לשולחן, אבל לא נראה לי שאנחנו נרצה שעו"ד שמייצג אותנו יעשה כאלה דברים... Big Max

stilgur

New member
אופניק, אני לא עונה על השאלה הקודמת

כי אני מבין מתגובתך זו שהבנת את הרעיון הכללי. עו"ד הבית זה רעיון לא רע בכלל ואף בר יישום ע"י תואר, אך לאמץ לקרבנו עו"ד טוב עולה הרבה כסף, המטרה כאן היא שיהיו כמה שידועים לנו כבר מנסיוננו העשיר (חלקנו יותר חלקנו פחות) וכך נוכל למחזר אותם ולחסוך בעלויות עו"ד חדשים לאחר כל שימוש ! עד כמה שזכור לי, גד בליליוס היה פעם בעל תואר זה במועדון האופנועים, ומתואר זה יצא שכאשר דיברתי עם דוב´לה לפני כמה שנים הוא הפנה אותי אליו ! לא היו לי הטבות מיוחדות אלא בית חם ומבין וחולק עצות והגיגים טובות/טובים (בהקבלה). כמו שידידי מקס כבר ציין, יש שכר טירחה/עמלה מעוגן בחוק ואותו לא ניתן לשנות. אלא אם-כן, שוב, מדובר על עו"ד בית אמיתי ! ועד שיהיה כזה בואו נשתמש בטובים שיש, במילא הם מרוויחים אותו דבר, אז למה שאנחנו לא נצא מזה נשכרים ?! אז אני מעלה את השאלה בשנית : אני רוצה לדעת על עו"ד טובים שיוכלו לעזור לנו במקרי תאונה, תביעות, עצות ויעוץ. גד הוא אחד, אני רוצה עו(")ד שמות מכל הארץ. חן חן על ההקשבה ושובו אליי עם תשובות. גיישן, שלא תגיד שאני לא מנסה !

zataomm

New member
עוד עו"ד

קוראים לו אופיר והוא נכון להיום עובד במשרד של ניסים פרחי (פרחי את פרוייליך), אך בקרוב הוא עוזב את המשרד ופותח משרד פרטי בירושליים (לידיעתך סטילגור), הוא אמין, נמרץ, צעיר ולא תאמינו גם נחמד. לבינתיים ניתן להשיג אותו ב- 035759440/1/2, ברגע שהוא יעבור אני אעדכן את המספר החדש. נ.ב. כשמתקשרים לבקש את אופיר.

למעלה