הצעה למדים

ליסחן

New member
תודה אמיתי../images/Emo28.gif

תודה רבה אמיתי! לדעתי זאת ההצעה הכי טובה שראיתי בנתיים! ס ת ם . . . לא *הכי* טובה, אבל קרוב! הכחול-ולבן באמת עושים שם רושם חזק! (= אם כבר אנחנו מדברים כל כך ברצינות על הנושא... הנה עוד הצעה

ורד ר

New member
ברצינות שניה...נא להגיב

הינה חולצה קצרה אבל גם ייצוגית. זה בערך הסגנון שחלף לי בראש... תגיבו בקשה!

ariman

New member
תגובה

זה בסדר, אבל נראה לי עדיף שיהיה עם שרוולים ארוכים

Ane 02

New member
עדיף שרוולים קצרים,

שיהיה נוח גם בקיץ, מכסימום אפשר ללבוש מתחת חולצה עם שרוולים ארוכים....

כל הכבוד

קלעת בול למה שחשבתי. אני חשבתי על חולצה כזאת עם פסים בצבעים שמייצגים אותנו ועם הסמל של נוער תל"ם. וכן, אני חושבת שזו צריכה להיות חולצה קצרה.

בעצם

והאמת היא שהייתי אפילו מורידה את הכפתורים. הייתי משאירה את הצוארון ואת צורת החולצה, אבל הופכת אותה לקצת יותר נוחה. אני באמת חושבת שהחולצה צריכה להיות נוחה ללבוש ושזה לא יעיק עלינו.

ורד ר

New member
אני שמחה שאהבת.. אבל...

אבל יש אנשים שמתנגדים לרעיון כי הם טוענים שחייבים חולצה שתהייה יצוגית בלבד והם עדיין מקובעים ברעיון החולצה הארוכה. צריך לחדש, לראות מה מתאים לנו. זה מאוד חבל שאנשים כמו אמיתי למשל
עדיין תקועים עם רעיון של חולצה לא נוחה שמתאימה אך ורק לטקסים בחורף.. בכל מקרה,אם בא לך לנסות לשחק עם התמונה בפרינט שופ ולהציג משהו יותר מוגמר אני ממש אשמח... המון אהבה ורד

חולצה ייצוגית

אני חושבת שבאמת מאד חשוב שתהיה לנו חולצה לטקסים וארועים ציבוריים, בהם נרצה "להראות שאנחנו תנועה" (כדברי אמיתי) - אבל, למה חולצת עבודה היא מה שתראה שאנחנו תנועה? מה, כי לכל התנועות יש? אנחנו לא כמו כל התנועות. אנחנו תנועה אחרת ואם לכל התנועות יש חולצה לא נוחה (וגם לא בהכרח יפה) למה שגם לנו תהיה כזאת? גם אם נלבש חולצה קצרה עם צוארון, עם הצבעים שמייצגים אותנו ועם הסמל שלנו - תאמינו לי שאנחנו ניראה תנועה. בנוסף, אני גם מאמינה שצריך ללבוש את המדים/חולצה גם בפעולות השבועיות, כמו שכבר טענתי, כדי שגם אנחנו והחניכים שלנו ירגישו "תנועה". וורד- הייתי שמחה לשחק עם התמונה בפרינט שופ אם הייתי יודעת מה זה.
- גיליתי איך לשים סימנים בהודעה!

מ מד מדי מדים לנוער תל"ם

האם בערב של נצ"ר מישהוא שם לב לחולצה של נצ"ר-דרום אפריקה. סווט-שירט ארוך, כחול כהה עם מספר כפתורים בצוואר וצווארון. הסמל של התנועה היה רקום (!) מקדימה למעלה בצד. אני חושבת שחולצה כזו היא גם מאוד נוחה וגם ייצוגית. אם רוצים אפשר גם להכין טי-שירט קצר פחות או יותר באותו סגנון. מה אתם חושבים? רויטל

למעלה