הצעה לכתוב ב-Ynet

הצעה לכתוב ב-Ynet

שלום לכולם, אני מיקי שגיא, ממדור הספורט של Ynet. בעבר גידו רן היה מכסה אצלנו את ענף האופניים וכותב על הטור דה פראנס וכו' באתר שלנו. עכשיו, לצערנו, גידו עבר לעבוד במדור החדשות באתר ואין לו זמן להתעסק עם זה בספורט. רציתי לשאול האם יש מישהו שמבין בטור דה פראנס וירצה לכתוב אצלנו באתר ולקבל חשיפה באתר שלנו. מי שמעוניין, מוזמן לפנות אליי במסר פרטי או במייל: [email protected] תודה... מיקי

סליחה מראש על מה שאני עומד לכתוב...

אם אני מבין נכון את מה שאתה כותב, "העבודה" היא בהתנדבות. כאחד שעשה משהו דומה, כפרשן בערוץ הספורט, אני יודע כמה זה דורש מהמדווח וממשפחתו ואיני רואה שום סיבה שאתר כמו ווינט לא ישלם על כתיבה, בעיקר שלא מדובר על משהו חד פעמי. שלוש הערות: 1. בערוץ הספורט עבדתי תמורת שכר. 2. אם ווינט מתכוון לשלם אז אני מצטער עוד יותר על מה שכתבתי 3. אם מישהו מתכוון בכל זאת לקחת את המשימה בהתנדבות, שיהיה לו בהצלחה ואני מבטיח לקרוא ולעודד.

natibergman

New member
בתור אחד שעשה זאת ב-YNET לפני שנתיים

המחויבות היא גדולה - המערכת לוחצת מידי יום במשך 3 שבועות לקבל את הפרשנות כמה שיותר מהר עם סיום הקטע. בניגוד לעיתון מודפס יש לזה משמעות מאד גדולה לכותב - חייבים לראות את רוב הקטע ולהבין מה בדיוק היה ולא רק לחרטט מי הגיע לקו לפני מי. אמנם הגרפיקה הייתה מרשימה אבל הרבה פעמים העורך עיוות את דבריי במטרה למשוך קוראים (כותרות בומבסטיות שכל קשר בינן לבין מה שכתבתי די מקרי). מי שרוצה להבין על היקף העבודה שיסתכל בכרטיס שלי ב"הקישורים שלי". לגבי שכר נאדה רק במה...

המלצתי לך על עמנואל

עמנואל ורק עמנואל בלחסן. יש לו סגנון וידע ואהבה. אבל ברור שזה חייב להיות בתמורה לשכר הולם, מדובר במקצוען בתחומו וכמו כל אחד אחר יש לשלם לו עבור כישוריו ועבור ההשקעה ועבור הידע ועבור הזמן. לא חשבתי אחרת כמובן. הרי אתם ב YNET תמכרו פרסומות על הכתבות האלו ולכן, לא רק שמגיעה לו משכורת הוגנת מאד עבור הייחדודיות שתמשוך קוראים רבים, ומפרסמים עוד יותר רבים אלא אפילו ככל שתגדל החשיפה מגיעה לו חלוקת רווחים נאה. את הכניסות לכתבה אתם יכולים למדוד. כולל זמן השהיה של הקוראים וההקלקות על פרסום... חן חן.

yeahod

New member
עמנואל

כמה נכון איש שגורם לך לנצנצים בעיניים כשהוא מדבר על אופניים לתפוס אותו חזק חזק..ולא להרפות עד שיגיד...כן

schwinnie

New member
איך אני "מת" על תגובות כאלה....

אי אפשר לפרגן למישהו בלי לומר שסביבו הכל שממה? עמנואל אחלה, אבל אני מכיר באופן אישי עוד שניים שיכולים לעמוד במשימה בכבוד (ולא רואה לנכון להשוות בינם לבין עצמם או לעימנואל).

אל לך בחמתך

לצערי לא הייתי ליד מחשב כמה ימים אז רק עכשיו אני מתפנה. שמע שוויני, אתה צודק: יש כותבים מוכשרים מאד מאד בפורום ובעולם האופניים העברי בהחלט, אבל לדעתי, ויש לי אחת כזאת כפי ששמת לך מן הסתם בשנים האחרונות, עמנואל הוא פשוט אחד יחיד ומיוחד בתחום הזה. כשהוא כותב הוא פשוט מעיף אותי לתוך ההוויה שלו, לתוך הרכיבה, לתוך הזיעה המאמץ והמחשבות והשריפה בירכיים, הדופק והוורידים בצוואר שמחשבים להתפוצץ כל רגע. והוא מתחרה היטב בחברות התעופה והתיירות כי אצלו זה בינתיים בלי כרטיס טיסה והיטל בטחון או דלק. ככל שאחרים יודעים אוהבים וכותבים אופניים טוב, אחדים אפילו טוב מאד ממש, אף אחד מהם בינתיים, שוב זאת רק דעתי, לא הגיע בינתיים לרמה הרגשית, הציורית, האישית החוויתית, שהכתיבה של עמנואל הצליחה לעורר אצלי. וזה שוויני ידידי, בעוונותי, כבר לא קורה לי יותר מדי בזמן האחרון. ובכל הכבוד לרבים אחרים כמובן. ובכלל, חלילה לי מלגרום לך "למות".

למעלה