הצעה להתקין skype

הצעה להתקין skype

מי שיש לו skype במחשב , אנא העבירו במסר אישי ונפתח שיחות ישירות, דרך המחשב. מפגש פורום - בזעיר אנפין יענקלה לוי

ניתן גם באמצעות הצ'אט של הפורום

אך כאן הבעיה היא שאין מישהו שיוזם שיחה עם אחר, אלא פשוט להכנס ולהמתין לאחרים שייכנסו.

AyeleDance

New member
אצלי הוא מותקן ...

...מזה זמן רב. זהו אמצעי התקשורת העיקרי שלי עם משפחתי. אפשר להוסיף את כתובת skype לפרופיל האישי היתרון לעומת האמצעים שהפורום מספק היא כמובן באיכות

AyeleDance

New member
נכון, ואנחנו משתמשים גם בו

איכות הצליל פחות טובה(לא ניסיתי עם הגרסה החדשה של מסנגר) אבל לפעמים אנחנו משלבים את המצלמה של מסנגר עם הצליל של skype ד"א, skype נקנתה לאחרונה ב2.6 מיליארד דולר ע"י eBay

אביגל ג

New member
לפי דעתי

המסנג'ר מצויין לכל מיני דברים מלבד דיבור. הדיבור במסנג'ר פשוט, סליחה, גרוע.... האיכות גרועה... אמנם בסקייפ לא הכי מצויין שיש אבל הרבה יותר טוב. לילה טוב
אגב יענקל'ה, נהניתי לדבר איתך היום

../images/Emo41.gif מה זה ה Skype ??

מה זה עושה ? במה הוא שונה נגיד מה ICQ או מהמסנג'ר ? איפה אפשר להוריד אותו ?

זז, אם תיכנס להודעה שלי../images/Emo13.gif)

www.skype.com זו הכתובת אני יודעת שיש גם בעיברית, אז נסה לחפש-או שמישהו כאן מכיר
)

AyeleDance

New member
האתר של Skype

http://www.skype.com/helloagain.html סילחו לי על התלהבותי מהנושא... פשוט התחום של Voice Over IP(internet protocol) מאד חשוב לי ההבדל העיקרי שאפשר לדבר בסקיים כמו בטלפון רגיל בחינם בין מחשבים - לדבר, לא רק לכתוב - ובאיכות רוצים לשמע יותר? התקשרו אלי בסקייפ אבל לא השבוע - אני בתערוכה בנושא הVoIP :) מסר אישי בתפוז גם יעבוד אילת

שימוש בסקייפ skype

אני משוחח שעות עם חברים , בכל העולם - בחינם. דרך המחשב. בארץ - זה נפלא לשמוע צילצול בזמן שאני ליד המחשב ולשוחח בלי הגבלה. למשל - לגבש עמדה , על מה שנכתב בפורום - בעקבות שיחה עם בעלי דבר. נסו ותהנו. יענקלה לוי

איתן - אני מופיע בשם jakole118

זה עתה סיימתמ שיחה עם איילת בסן פרנציסקו. היה כיף. אם יש לך שם ב - skype תעביר לי אותו במסר אישי ונשוחח. יש לי משהו לשאול אותך. תודה יענקלה לוי

סטפאני 1

New member
יש תוכנה יותר טובה מסקייפי

קודם כל חג שמח וחתימה טובה לכל משתתפי הפורום. אני ממליצה לכם על תוכנה שנקראת v-phane. זו תוכנה מעולה שאיכות השמע היא באיכות הרבה יותר טובה מסקייפי, יש בה אופציות שאין בסקייפי כמו למשל מצלמה sms וכו'. אפשר להוריד את התוכנה בנענע הורדות. מומלץ מאד.

למעלה