הצעה להסכם שלום

הצעה להסכם שלום

והואיל ובזמן האחרון נערכה מלחמת קמפיינים של משרד הפרסום "הרשקוביץ' את ברסי" עם "לאוניד", הוחלט באופן חד צדדי להציע הסכם שלום במטרה לשים קץ להתנצחות התמידית כאן. אין על ההסכם הזה משא ומתן ואי קבלתו פירושו המשך המלחמה הממושכת. א. מרגע קבלת ההסכם ע"י לאוניד וציפי , תיכנס הפסקת האש לתוקפה תוך שעתיים ומרגע זה (א) לא יוכנו סטיקרים חדשים כנגד מי מהגורמים הללו (ב) לא יאמרו דברים הרומזים או המרמזים על נטיותיו המיניות של לאוניד (ג) לא יאמרו דברים הרומזים או המרמזים על טעמו המיוחד של חזי בבחורות (ד) לא יאמרו דברים הרומזים או המרמזים על משקלה של ציפי הרשקוביץ' (ה) לא יוכן כל דבר תעמולתי כנגד מי מהאמורים לעיל (ו) לא תיערכנה הצבעות כפולות או משולשות ע"י מי מהאמורים לעיל בסקרי הפורום ב. לאוניד יודה כי הצביע לעצמו פעמיים במטרה ליצור לו אהדה בקרב גולשי הפורום ויודיע כי הוא "אינו מצחיק" ולכן אין סיבה שיזכה. ג. משרד הפרסום חזי את הרשקוביץ' יראה בעין יפה השגת חיים ללאוניד ד. במסגרת ההיערכות המחודשת בפורום, לא יאושרו הודעות ל"פקצות עם לק על הידיים" (איזה פאנץ' אדיר!) ה. לאוניד יבטיח כי לא ינסה במישרין, בעקיפין, במרומז או בכל דרך שהיא להתחיל עם חזי או עם ציפי(למרות שסביר שהוא ירצה את חזי - לא רוצים להשאיר פרצות משפטיות) ו. לאוניד לא ישתמש במושג "אני לא ציפי" מאחר וכולנו יודעים שציפי הרבה יותר חכמה ממנו , ואין טעם לחזור על אקסיומות ז. לאוניד יצא לקורס ג' בלי טענות ומענות, וישתוק גם שכולנו נצחק עליו שהוא עומד במסדר (בניגוד לחניכי קורס ב'). ח. "חזי את ציפי" יראו בעין יפה יצירת רוטציה במפלגת "אחורה-חופש לדרור" המאוחדת בין נשיאת המפלגה-אבישג זליגמן, יו"ר המפלגה-נילס הולגרסון, והרכש הטרי מר לאוניד

JaboGirl

New member
עזוב את זה שעכשיו אמצע הלילה ואני ערה..

מה הבעיה עם משקלי?!

סעיף נוסף להסכם

בעקבות התייעצות עם עורכי דיני, מוסף סעיף א(ז): לא יותר שימוש בנשק להשמדה המונית, כגון נשק כימי, ביולוגי, אטומי, אודטה וחנה לסלאו כנגד מי מהאמורים ליעל.

Atex445

New member
לא מסכים...

אני לא מקבל את ההסכם. 1.לא הצעבתי פעמיים לעצמי. 2."אני לא ציפי" זאת קביעה חד משמעית. 3.חזי,תרגע כולנו יודעים שאתה אוהב את ציפי ומתכוון להתחתן איתה.. 4.לשם הפורטוקל,העדפות המיניות שלי הם: כוסיות. 5.אולי אני יצא לקרוס ג' או אולי לב'...

אני אוהב אותה זה נכון, אבל אני לא מתחתן איתה.

התנאי שלי לחתונה עם אישה זה לידה של 10 ילדים, ולציפי יש בעיה -היא לא מוכנה להשמין...

בישי89

New member
ועיניין הגילוי עריות זה לא בעיה? ../images/Emo4.gif

ציפ לא אחותך? קצת מגעיל נישואים בתוך המשפחה

בישי89

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

קול לא מרגיע לא היה חלק מהתנאים שלך

Atex445

New member
חזי,לא ידעתי שאתה בקטע של דברים דוממים..

זה רק חציות? או כל הבגדים?

בישי89

New member
לבן הראשון נקרא שימי

על שם הפלאפון שלי שאחרי 4 ומשהו שנים... מתחיל פתאום לקרטע ולעשות לי בעיות

Atex445

New member
שמות יפים לבנים ובנות..

1.יוספוס 2.אלכסנדר הגדול (כולל את המילה הגדול) 3.טריסטרם שם לבנות: 1.אנטיגונה

בישי89

New member
כן...... עם שמות כאלה אני מבינה פתאום

למה אני בחיים לא אעשה איתך ילדים.... למה להתעלל בילדים!?

Atex445

New member
מה להתעלל!!

זה השמות הכי יפים ששמעתי,מה "שימי" "יוסי" "חזי" זה לא נשמע טוב.. עוד כמה הצעות: 1.טיטוס 2.אפיוס 3.טיבריוס 4.לוקיוס

לאוניד, תבין מה אישה אומרת לך...

"עם שמות כאלה אני לא אעשה איתך ילדים" כלומר "עם שמות אחרים, יש מצב..." ככה את בוגדת אבישג? טוב שם משמן טוב ?

בישי89

New member
חחחחחח

שכחת את המילה "מבינה" יש הבדל בין המשפט "עם שמות כאלה אני לא אעשה איתך ילדים" לבין "עם שמות כאלה אני מבינה למה אני לא אעשה איתך ילדים" יענו מלכתחילה לא הייתי עושה איתו ילדים, עכשיו אני פשוט מבינה למה... וחזי, מה זה ככה לחשוד בי? להעליל עליי עלילות שוא? אני בחורה נאמנה!

למעלה