הצעה לדיון?

moon flower

New member
הצעה לדיון?

אני אנוכי ועצמי המעתיקנית חשבתי לנסות דיון שבו אנשים יתאימו שירים (גם מאנימות וגם רגילים) לדמויות ולסדרה בכלליות, מה דעתכם? הנה שלי (ולא, אני לא שפויה עכשיו, אני אחרי פרק 16 של טוטו "למצוא את הזנב-זורה! של הברווז-זורה!") Let me be with you/ Kelly Roland, Chobits opening song- (איך לא?) טאקויה וקוג'י... תהרגו אותי אבל המטאפורה פשוט.. לא יודעת... (קוג'י בשמלת תחרה/ כותונת משי לבנה שכל מילה שנייה שלו זה קוג'י או טאקויה? יכול להיות נחמד... אם ככה אז קואיצ'י הוא פריה ^-^) Because you loved me/ Celine Dion- (לא בדיוק אהבה אבל כן דאגה...) ריקה שרה לריינמון... מתאים.. לא? *מזמזמת בשקט ושוקעת בחלומות* Super drive/ Gravitation opening song- שוב, אתם מוזמנים להרוג אותי דמו קוג'י וקואיצ'י... שיר כזה שבו קוג'י וקואיצ'י דיי מעודדים אחד את השני... וגם מסבירים קצת על החיים אני חושבת... Cannot ignore her/ Li Syaorans song- Card captor Sakura- איזומי וג'ונפיי... ג'ונפיי שר סרנדה לאיזומי ואני בינתיים חושבת למה כתבתי את זה... Morning grace/ Princess TUTU opening song- קואיצ'י טומוקי קן וימאטו, למה? כי פה הם תוהים לתומם על משמעות החיים... (ראו גרסא מלאה בפרק 13...) וגםפ כי השיר מספר קצת על ההתגברות על העצב והפחד... Yami no matsuei/ Instrumental- Devill's thrill- לוסמון, ג'וצ'אמון למה? כי השיר הוא עם אווירה קודרת (וכן, אני יודעת שאין בו מילים) וזה דיי דומה ככה להם.. לא יודעת למה.. אולי בגלל הכינורות?

OFIRB9

New member
-.-;;; לא מאמינה לך שנגמלת מקרמבו

כי נראה לי שאת על משהו חזק...

למעלה