הצעה לדיון

אני מניח שזה לא היה במקרה

ששאלת אם מישהו מכיר את הספר מתחת לכותרת שכתבתי על הספר
בכל אופן אני מכיר אותו.. ניסיתי לעבוד איתו תקופה, לא תרם לי הרבה, לא הבנתי הרבה, אין לי מושג.. זה כמו תנ"ך כזה.. את שניהם אני לא מבין
בכל אופן יש לי אותו. תהני.

נס...

מחפשת את המילים להגדיר את התחושה הזאת... נסיון: מה שמצוי בדברים הגדולים ובדברים הקטנים כאחד. היכולת לא לקחת את הדברים כמובן מאליו. אפשר לראות נס בטיפת מים שנוחתת על עלה ירקרק... אפשר לראות נס בחיוכו הקטן של ילד. אפשר לראות נס בגרגר חול. פעם שמעתי את המשפט: נס זה כשאם קשת יום חד הורית מוצאת את הזמן להקדיש את עצמה לילדיה. יצר החיים. נס זה הדבר הגדול שמאחורי הכל.

אושרת28

New member
היי לכולכם וברוך הבא לכל החדשים

נס בישבילי בתקופה הקשה שאני עוברת כרגע... (המורה הרוחני שלי ניפטר) ובישבילי נס , כרגע מאוד קשה לי להגדיר בידיוק , אך יש כן משהו שאני אכן חושבת עליו כמו למשל שקרה לי ממש נס ראיתי ישות מה שרציתי כל כך ואולי ראיתי את זה בעקבות המוות הפתאומי של חסי כי אני עכשיו יותר ויותר מאמינה , בישויות. אז כרגע זהו הנס היחיד.

אושרת28

New member
והנה נס משמים :::::../images/Emo12.gif

קיבלתי מתנה 200 ש"ח לקנית בגדים :))) משהו שעה לי קצת טוב על הנשמה.

rama69

New member
לאינסוף ולמי שמתעניין

בקורס בניסים, אני קוראת אותו ומנסה לעשות את השיעורים הלא קלים שבו, זה מעורר הרבה את המחשבה לעיתים משנה את ראיית החיים ולעיתים נוצר ויכוח ביני ובין הספר. הצעתי בפורום רוחני שניתן יהיה לשאול ולהאיר בנושא קורס בניסים והצעתי התקבלה, טליה טל - מדריכה של הקורס ומעוניינת לעזור ולתמוך במי שפונה אליה דרך הפורום, לדעתי הספר אכן יקר אבל יכול להועיל, הכי חשוב לדעת לקחת איתך את מה שמתאים לך היום, מה שאת מרגישה שאינו מתאים לזמן זה סמני וחיזרי אליו בעת אחרת שתהיי מוכנה לשינוי. בהצלחה. בברכת אור המודעות אתי

למעלה