הצעה לבעלי אתרים ומתכנתים

flop696

New member
הצעה לבעלי אתרים ומתכנתים

שלום לכולם. לאחרונה נחשפתי לשרות חדש וייחודי באינטרנט המיועד לקהילת בוני האתרים, מעצבים ולכל אלו הזקוקים לפתרון אחסון אתרים מקצועי עבור הלקוחות שלהם. לאחר בדיקה והשוואה מול כל האופציות בישראל, הצטרפתי לתוכנית Resellers של חברת Runaba.com הישראלית, המציעה שרותי אחסון מתגמלים. התוכנית מציעה לכם לשלוט באופן מלא בחבילות האכסון שלכם, לצמצם עלויות אכסון עד ל - 0 ולהצטרף לתוכנית תגמול המבוססת על מערכת אוטומטית שמתעדת הצטרפות Resellers ומתגמלת בהתאם. חשוב לציין שעל מנת לקדם את התוכנית לא נמכרות חבילות אכסון בודדות ולא מצורפים אנשים שאינם מהתחום. כל החבילות נמכרות לאנשים מתחום פיתוח אתרי האינטרנט שמעוניינים לנהל באופן עצמאי את חבילות האכסון שלהם. קוד הנחה שלי שיזכה אותך ב – 15% אחוזי הנחה הוא 20539173 היום אני מאכסן את כל הפרוייקטים שלי על גבי שטח האכסון שלי בשרת. הלקוחות משלמים על אכסון ואני נהנה משליטה מלאה על ניהול שטחי האכסון של כל פרוייקט. אני יכול להעיד מניסיון שלי על המערכת ותוכנית התגמולים. כל מי שמעוניין בפרטים נוספים על התוכנית או כל שאלה אחרת מוזמן ליצור איתי קשר. תודה, נוה יוסף 054-4583070 [email protected]

ariharel

New member
ואני מקבל גם 15%?

לא הבנתי אם גם אני מקבל 15% מהסכום יש מצב לקבל תקופה לניסיון?

flop696

New member
תקופת ניסיון

לגבי השאלה שלך על ה - 15% אז התשובה היא כן. אתה מקבל 15% ממחיר החבילה לאחר ההנחה. לגבי תקופת ניסיון - אני יכול לפתוח לך חבילת ריסיילר של 8 דומיינים, 5 ג'יגה אכסון ו - 10 ג'יגה תעבורה. החבילה לשבועיים ניסיון. תעלה את האתרים ותבדוק בעצמך. תרשום את המייל שלך ואני אשלח אליך פרטי התחברות למערכת ריסיילר.

למעלה