הצעה לא הוגנת

La Gamba

New member
הצעה לא הוגנת

אולי כדי שנוכל להתפתח במהירות, כל אחד ידווח על תקיפות שעשו לו כשהוא קטן (מתחת ל500) ע"י מתאבד, או מחוז אשר גדול ממנו. ואז כל אחד יטריד אותו קצת כדי להסב את תשומת ליבו לעובדה שיש למחוז הנ"ל IL, ושלא ייגע בו שוב. מדובר רק על הטרדה קטנה.

Timekeeper

New member
דיי טפשי

רעיון דיי שטותי לדעתי. זה עשוי לעבוד נגד שחקנים חדשים אשר יבהלו אבל אם משהו יטריד אותי בגלל שתקפתי חבר שלו, שניהם יחטפו דיי חזק.

La Gamba

New member
זה לא מעובד בראשי

אבל אם נגיד התאבדת על מישהו, אתה לא תופתע לראות הרבה חדשות מהרבה גורמים שונים, ומכתב המצהיר שלא כדאי לך לבחור בטקטיקה הזו. אותו דבר עם אנשים חזקים מדי המתנפלים על אנשים חדשים. זה יכול להיות גם לגנוב לו משהו, או להטיל עליו לחש כלשהוא. כמובן שבמלחמה אנחנו בדר"כ נשתדל שלא להתערב. (כל אחד לפי ראות עיניו)

thug4life

New member
לדעתי זה דדווקא מצויין

ככה נראה לאנשים שאנחנו קיימים וגם תהיה לזה סיבה

ShadowFlash

New member
מסע פרסום חחחחחח

למה שפשוט לא תעבור ממלכה ממלכה ועל כל פרובנציה תעשה איזה קסם אחד תאמין לי זה יפרסם אותך..... לא תשאר הרבה זמן חי אבל זה יפרסם אותך...

Max California

New member
___

אני חולק על דעתך.. אני לא חושב שמישהו ישים קצוץ.. אם הוא יעבור ממלכה - ממלכה. במיוחד אם זה ב"WOL".

God Killer

New member
לא אהבתי את הרעיון

קודם כל אתה יודע שזה רעיון לא הוגן אז למה אתה מציע אותו? בכל מקרה אני שונא את כל הרעיון של gangbanging,לאיזה מצב הגענו,אסור למישהו לתקוף בגלל שהוא צריך לפחד ש-5 אנשים יחזירו לו???

Max California

New member
___

מסכים איתך כל הדרך

God Killer

New member
עד שזה יקרה לך

ואז תרגיש מה כל מי שתקף את IL המרגיש,אז אתה תבין למה זה רעיון גרוע ומעצבן...

La Gamba

New member
ראשית כל, זה סתם שרשור תיאורטי

שנית כל, Look who´s talking.... לא עשית את זה לShadowFlash?

God Killer

New member
אין מה להשוות

מה שאני עשיתי זה היה למישהו שאני מכיר וזה היה בדיחה לקראת סוף האייג´,מה שאתה רצית זה לעשות למישהו שאתה לא מכיר כנקמה רק בגלל שהוא תקף אותך,פעולה שהיא הבסיס של המשחק.

La Gamba

New member
מה שאני הצעתי

הנה לפגוע באלה אשר תוקפים ביחד עם חבריהם כמה במכה, ואלה אשר תוקפים את הקטנים מהם, ואלה אשר מהווים טפילים ולא עוזבים קורבן כלשהוא.

God Killer

New member
וע"י מתאבד

התאבדות זה חלק מהמשחק,יש כאלה שזה סגנון המשחק שלהם,רק בגלל התאבדות לא צריך לעשות אמבוש עליהם.

למעלה