הצעה לארז ולצוות

dht160

New member
הצעה לארז ולצוות

אני מקווה שאתם קוראים. י לי רעיון קטן שאני נורא ישמח שעתשו בתוכנית האחרונה. אי חושב על זה כבר הרבה זמן וזה יהיה מושלם לתוכנית הסיום. אולי תעשו לנו הכרות עם המצחקקת ההיסטרית שלא פיספסה שום תוכנית ותמיד הקדימה את כולם עם הצחוק שלה. גיא

LoLo16

New member
לפי מה שהבנתי היא בחו"ל...

עוד משהו בקשר לתכנית הסיום- אתם חושבים שהם הקליטו את הקטע של ארז/אורנה אחרי צילומי התכנית הלפני אחרונה, או שהם יקליטו אותה כמה זמן לפני התכנית האחרונה? כי הם צריכים להכריז על הקטע האהוב ביותר וזה צריך להיות אחרי שיערכו ההצבעות לכל הלקטים, לא?

עמיתוש

New member
אופס, ענית לפניי ../images/Emo9.gif

אני צריך לעשות "רענן" יותר
.

עמיתוש

New member
הזאת הצחקנית שהייתה בעונות

הראשונות טסה אם אני לא טועה, הזאת ששמעת בעונה הזאת (לא יודע גם אם עונה קודמת), שצוחקת צחוק מתגלגל ואורנה גם צחקה ממני מדי פעם נקראת עדי והיא כאן בפורום, נראה לי שכינויה הוא : adig1. לא?
.

adig1

New member
מדברים עליי?

כן אני מדחקקת לי (צוחקת) בעונה האחרונה. למרות שאני שם כבר מעונה 3, הצחוק התפתח רק במשך העונה הזאת
ולצחקנית הישנה קוראים - יפעת קלמר (ותעשו לעצמכם טובה ענקית - אל תשבו בסביבתה כי לא יישארו לכם אוזניים
) שלכם, עדי.

חחח נכון היא מופיעה בכול תוכנית

בקהל וכמעט תמיד אני שומעת ת'צחוק שלה שכחתי מי זו מהפורום........

PopPy

New member
למיטב ידיעתי, הקטעים האחרונים של

תוכנית הסיום צולמו בלי קהל, בתור אורנה וארז ולא לימור ושמעון, אחרי סיום הצילומים של התוכנית הרגילה האחרונה (בה גם צולמו המעברים של הלקט החמישי והאחרון). אולי הם יכריזו על הקטעים הנבחרים עם שקופית וישמעו את ארז ואורנה קוראים את התוצאות.. אני לא מאמינה שאחרי שצילמו כבר את הכל יחזרו לצלם במיוחד את ההכרזה על הקטעים הנבחרים.. זה לא רק להיכנס, להקליט ולגמור.. זה אולפן שלם, צלמים, צוות, הלבשה, איפור ושיער לאורנה- בשביל שתי דקות.

בלע.... |תחזירואתהמגןדוד|

זוהר, תסלחי לי אבל חשבתי שאת המצחקקת ההסטרית, אחרי שראתי אותך בצילומים... זו לא את

PopPy

New member
אתה איש מוזר. פעם רצית להיות

המצחקק(ת!
), עכשיו אתה וואנאבי אבשלום קור?

Human Nature

New member
../images/Emo4.gif |טל| †

ידעתי שהמצחקקת היא רק נקבה, אז כבר אספתי כסף לניתוח לשינוי מין. ואז עדי החצופה גנבה לי את התפקיד, ממש שניה לפני שעמדו לחתוך לי קצת יותר-מדיי!
ואל תצחקי על זה. כבר שתי בנות מבית-הספר שלי קוראות לי ככה

למעלה