הצעה לאירוע ראשון.

אור ב

New member
הצעה לאירוע ראשון.

אני לא אפרט יותר מדי כי אתם בטח תוכלו להבין לבד. מולטפלייר ענק של כולנו,ותחשבו על זה כמו שאומרים... אשמח לעזור.

אבל לא סתאם....אם עושים משהו אז

בוא נארגן....משהו כמו לדוגמא הקפות בהרצליה עם פקוח ויציאות לאיזורים (אבל אז מחייב את כולם להיות במטוסים קלים)

avitamim

New member
זה יכול להיות נחמד מאוד...

רק צריך לסדר את השידור שלי... ראו שרשור. מה דעתכם על טיסת מבנה?

אור ב

New member
אני ואורי ניסינו קצת

עם מעט תיאום מראש אפשרי אבל בהחלט קשה... נטוס כולנו בצורה של 931 (מספר הפורום) בצחוק... אז מה צריך לזה?מחשב חזק או שנפתח שרת בMSN ZONE?

liav133

New member
לפתוח שרת בMSN ZONE זה לא כמו שזה..

זה לא כמו שזה נשמע למי שטס בסימולטורים היותר ישנים (כגון IAF, USAF, IL2 ואפילו פאלקון ולוק און) יודע מה זה לובי, אז בMSN ZONE זה עושה אותה פעולה! מי שפותח את החדר הוא מארח על המחשב שלו בידיוק כמו מישהו שנותן איפי ומישהו אחר אני הייתי מציע שאם אתם לוקחים את זה באמת ברצינות תארגנו לכם מחשב חזק מאוד וכמובן שבלי רשת כדי שתיהיה לכם טיסה טובה בלי לאגים אני אשמח להיצטרף אם יהיה אפשר, הרעיון נחמד מאוד!

Infected apple

New member
הלאה -

נחכה שבוע וחצי ואני אקבל את המחשב החדש ((:) חחח סתם - אבל אני בפנים.

vasp

New member
בואו נקבע מועד קבוע

בו נכנס לפורום ( מי שיכול להתפנות באותו הזמן ) ונחליט על אופן ההתחברות , ומי שירצה יצטרף , וכן עדיף דרך GAMEZONE . הבעיה היא רק הנכונות , ולדעתי היא ישנה לפחות בגרעין של האנשים פה . ועם הזמן זה יתרחב . שורה תחתונה , בואו נחליט על יום ושעה שנוחה . אני אפתח שרשור/סקר , מתי נוח להתחבר ומי שירצה יציין שעה ויום .

avitamim

New member
מה אתה עוד לא יודע?

התקנתי את כל התוכנות לטוס ברשת ואני שומע טת כולם . אבל לא מצליח לשדר.

JuveFan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני שמח לראות את ההתלהבות שלכם. אני בעד, למרות שלא בטוח שאני אוכל להשתתף. יש לי קצת בלאגן על הראש... תראו מתי יש זמן נוח לכולם ואני גם אדאג לפרסם את זה בתפוז.

d p 1

New member
פורים שמח

איזה בלגן יש לך בראש יש לי מספרה נהדרת להמליץ צור קשר ופורים שמח ב ס ד ר

omer landau

New member
יהיה נחמד וחזרתי לפה

פשוט המחשב שלי היה דפוק רצח כי לא היה לי כח לסדר אותו ואתמול פירמטתי וכל המשחקים עובדים מצוייייייין אבל עדיין בפלייט סימולטור אז סוף כל סוף בנתבג כל המסלולים פעילים וכנראה שזה בגלל שעדיין לא התקנתי שום סינרי אני מפחד להתקין כי אני מעדיף שכל המסלולים יפעלו זה יכול להיות ממש נחמד לטוס יחדיו ברשת

למעלה