הצעה לאחסון תמונות

ilia

New member
הצעה לאחסון תמונות

ראיתי שבהרבה מקרים כאשר אנשים מפרסמים את התמונות שלהם הם משתמשים ב www.pic4u.co.il זה לא שיש לי משהו נגדם אבל זה לא נוח לראות את התמונות שם. כל פעם שאני רוצה להעביר תמונה אני צריך לחזור לעמוד הראשי, אין אפשרות לעשות מנוי לאלבום מסוים ועוד הרבה דברים קטנים ומעצבנים. יש הרבה אתרים שנותנים בחינם (לפחות עד גודל מסוים) לאחסן תמונות, לדפדף באופן נוח והכי חשוב להיות מנוי לאלבום. כך שאם אני יודע שמר X מצלם טוב ואני רוצה לראות את התמונות שהוא מצלם אני יכול להירשם לאלבום שלו וכל פעם שהוא יעלה תמונות חדשות זה יגיע לEMAIL שלי. אם אתם רוצים אני יכול לארגן לכל מי שרוצה חשבון לא מוגבל בחברה שאני עובד בה כך שתוכלו לעלות את כמה שאתם רוצים תמונות לשם. מי שרוצה תקפצו לראות את כל האפשרויות ל http://share.imvamp.com ואני מדגוש מראש אני לא עושה את זה כפרסום לחברה שלי או המוצר שלנו. אני עושה את זה באמת מתוך רצון לעזור. אני א. לא בעל החברה והמשכורת שלי לא תשתנה בגרוש מזה שאני יביא משתמשים. ב. החברה שלנו בכל מקרא לא לוקחת כסף מאף אחד וכל השירותים והמוצר שלנו הם חינם.

ביקו

New member
היי איליה, כל הכבוד על היוזמה...

ושאלה לי אליך, האם ניתן להעלות לאתר שלכם גם סרטוני mpg ? ואם כן עד איזה נפח ? שרתי האיחסון של וואלה ויאהו נופלים כל יומיים... תודה.

ilia

New member
לצערי לא ../images/Emo10.gif

הרעיון הוא שיתוף תמונות ולפי התגובות של המשתמשים שלנו זה באמת נוח. כמו שהזכרתי קודם אנחנו לא עושים מזה כסף וכדי לאחסן סרטים צריך הרבה שרתים ולנו אין כסף לזה. אבל אולי בעתיד בינתיים נראה אם חברי הפורום יחשבו שזה דבר טוב ונוח יותר ממקומות אחרים מה שטוב זה שאם יהיו בקשות לאפשרויות נוספות אני יוכל לארגן את זה כי אנחנו מאוד גמישים.

בובי

New member
במקרה שלי התמונות תופסות

עשרות עד מאות מגה יש לי גם חשבון בפיטור רק שלשם פחות נוח להכנס יש לי שם להערכתי מעל 300 מגה שלת תמונות אני ינסה אתכם בכל מקרה

בובי

New member
תוכל אולי לעזור לי ?

לי יש ממש המון תמונות להעלות ולפי הממשק שאני רואה צריך להעלות תמונה תמונה בכל אתרי התמונות יש ממשקים שאתה מעלה בפעם אחת את כל התמונות שלך לי לא תהיה סבלנות וזמן לשבת ולהעלות 100 תמונות אחד אחרי השני יש לזה פיתרון ? כי לא התעמקתי מאוד באתר תודה

ilia

New member
כרגע לא בגלל

שזה לא בנוי בשביל לעלות 300MB אבל אנחנו מזמן רצינו להוסיף את האפשרות הזו אני יגיע לעבודה ואני אבדוק איפה זה עומד כרגע ( יכול להיות שנוסיף את זה בימים הקרובים ). אבל למה לך לעלות 300MB לרשת ?

בובי

New member
תמונות

יש לי המון תמונות באיכות גבוהה שכל תמונה תופסת בערך 700 קי אצל פיקטור ופיקפוריו אין הגבלה של קבצים תוכל לתת מעט הסבר מה עושים עם התוכנה לפני שאני מתקין אותה ? האמת שאני יכול עם הרבה פחות וכל פעם למחוק ולהעלות אלבומים אחרים. תודה בכל מקרה

ilia

New member
כרגע

לא כדי לך להוריד את התוכנה בגלל שבעוד כשבוע (גג שבועיים) צריכה לצאת גרסה חדשה משם תוכל לעלות תמונות ישירות לאתר ועוד כל מיני דברים נחמדים כך שחבל שתוריד את זה כרגע ובעוד שבוע תשדרג. בכל מקרא אני יגיע לעבודה בעוד כמה שעות ואני אשלח לך משם הסברים מפורטים לגבי כל האפשרויות.

ilia

New member
טוב כרגע אין

אפשרות לעלות יותר מתמונה אחת כמו שאמרתי קודם זה יהיה אפשרי בגרסה הבא אבל ובינתיים אני יכול לתת לך FTP תעלה את זה לשם ואני כבר יכניס את זה לPhotoshare שלנו. כך יהיה לך יותר נוח אחרי זה אני אפרסם את הלינק לשם בפורום אם הסברים אל אופן השימוש. אם זה בסדר זרוק לי EMAIL אם כתובת שלך ואני אשלך לשם את כתובת ה FTP.

בובי

New member
תודה שלחתי לך מכתב בחזרה

הכל טוב ויפה אבל זה ממש איטי. תודה בכל אופן.

הדואה

New member
חינם? איפה ה-catch?

מהגן מלמדים אותנו שאין מתנות חינם, במיוחד כש"המוכר" מדגיש את זה כל הזמן. אני מנסה להבין איפה ה-catch, ואני בטוחה שיש כזה. לאחסן עשרות מגה באתר לא מוכר - מישהוא שמע עליו בכלל? עם אוסף אדיר ואיכותי של כל מי שטורח ושולח אותם לכאן - ואני יודעת שזה רק חלקים של אוספי תמונות. מצד שני - כמה קל להרים אתר איחסון, לאגור בו דברים, ואחר כך להוריד אותו בעתיד, עם התנצלות כמובן. (ולהשאר עם הדברים האגורים, שאין עליהם אפילו סימן של זכויות יוצרים, חוץ מכמה בודדים שמחתימים את התמונות שלהם)..... אני מציעה להמשיך לפרסם כאן. מי שרוצה לחם קל - שיעבוד קצת.... הגולשת/דואה

ilia

New member
למה ???

למה המוח הישראלי תמיד צריך לחפש catch בכל מקום ? קודם כל זה ממש לא נושא הפורום כך שכל הבעיות בסגנון זה נא לשלוח לי לEMAIL. אז כך האתר הזה קיים קרוב לשנתיים כך שהוא כן אתר ידוע כך שאם את לא מקירה אותו זה עדיין לא אומר שהוא לא ידוע, מאיפה יש לנו כסף ולמה זה חינם? אנחנו לא לוקחים גרוש מאף אחד ובעתיד הקרוב גם לא ניקח! כסף מגיע מיצרני המוזיקה ועוד כל מיני חברות שרוצות לשלב את התוכנה שלנו במוצרים שלהם והוא אף פעם לא יגיע מאנשים רגילים. שרות שיתוף תמונות ניתן כתוספת לתוכנה ומתוך התוכנה יש אפשרויות לעבוד אם התמונות משם ועד הרבה אפשרויות אבל לצורך צפייה בתמונות כמו שאנשים רוצים כאן אין בכלל צורך בתוכנה כך שתסלחי לי אבל אני גם לא "מוכר" את התוכנה. ועוד שני דברים שאת לא יודעת אז להקים אתר לאחסון תמונות זה לא קל וזול כמו שאת חושבת זה עולה לנו אלפי דולרים בחודש ואם הינו רוצה לגנוב תמונות אז יש אפשרויות הרבה יותר זולות מזה. חוץ מזה יש לנו אלפי משתמשים מכל העולם אז גם אם אני רוצה לגנוב תמונות או כל דבר לא חוקי אחר אז מאה איש מהפרום ממש לא ישנו לנו שום דבר. שוב אני לא רוצה להיכנס לויכוחים בגלל זה בסה"כ ניסיתי לעזור ואם את חושב ש"עובדים" אלך אל תשתמשי בזה וזהו.

אבי ע

New member
תומך באיליה ! ../images/Emo39.gif

בכל מקרה התגובה לעיל נראית לי ממש לא במקום בסגנונה. חבר פורום מציע עזרה בנושא שמעניין את כולנו - אפילו אם יש תהיות (לי אין) אפשר לשאול את השאלות בצורה יותר אדיבה. באופן כללי המוני חברות ברשת נותנות שירותי חינם מסוג זה ולא בכדי, ועניין "ארוחות חינם" ממש לא תופס באינטרנט - כל האינטרנט זו ארוחת חינם אחת גדולה, בזה כוחו (וכנראה גם חולשתו...). הם יקבלו מספר משתמשים גבוה ורייטינג טוב שזה מה שהם יכולים לקוות מגולשים לא מסחריים, זה מקובל בכל עולם הרשת. רעיון הקונספירציה נראה לי קצת מופרך ומכל מקום מי שחשוב לו נושא זכויות היוצרים יכול לסמן את תמונותיו כמו שנפתלי עושה. איליה, תודה רבה על ההצעה ! אבי ע

למעלה