הצעה חשובה...לצחי

BlogTV Police32

New member
הצעה חשובה...לצחי

אני לא יודע אם הפזמ שלי מאפשר לי להעלות רעיונות לגבי המערכת אבל אני אקח תסיכון . צחי יש לך אפשרות להוסיף לינק לצאט שיכניס תפוליס ישירות לחדר של המשדר? למשל עכשיו פוליס רואה במערכת שידור לא הולם , והוא שולח תלינק למורשה עכשיו רוב הסיכוים שהמורשה לא מחובר לבלוג , ולוקח לו זמן להתחבר. אז אם יש לך אפשרות לעשות לינק בתוך החלון של הבדיקת גיל שיכניס אותנו ישירות לחדר המדובר.(זה גם טוב במקרי חירום) זה חוסך כמה שניות אולי חשובות ואולי לא ...לשיקולך... אל תכעסו עלי..זאת רק הצעה .

BlogTV Police29

New member
נשמע מעניין

ואגב זה הצעה בונה אין פה מקום לכעוס או להתעלות סה"כ כולנו פה ליעל את המערכת ולששתף פעולה ביחד.

BlogTV Police20

New member
מה הבקשה הבאה???

אולי צחי תעשה לנו לינק במערכת שנלחץ עליו יגיע גם קפה וקוראסון לשולחן????????? סתתתתם... הרעיון נשמע לא רע. יכול להועיל בהחלט.

BlogTV Police32

New member
אין יותר הצעות אבל

שיר חובה בכל מחשב!!!!!!! של פוליס.!!!!!!!! להורדה לחצו על FREE ואז חכו כמעט 40 שניות ואז רשמו תסיסמה המופיע לדעתי בטוח נאור יסתבך:) נאור לך אני אסביר לבד

Queenati

New member
נאור, למה קפה ועוגה

ולמה לא בשר? איזו מנת סטייק עסיסית? יותר שווה ואני בעד!

BlogTV Police35

New member
לא ענת, המערכת שלי צמחונית!

חננית כמוני

BlogTV Police20

New member
בפעם האחרונה שהצעתי סטייק

ענת ומוטי כמעט בלעו אותי בלי תבלינים... אני כבר לא מדבר על מה שגרמתי לאלדד אז צחי, אם לא קפה... מקסימום קציצות טיבעול

BlogTV Police20

New member
צחי. היא לא צחקה עליך

היא רק רצתה להבין איך אפשר לראות ולהריח כל כך הרבה בשר עסיסי ולא לטעום ממנו בכלל.

BlogTV Police35

New member
תשובה ליוסי

אני תמיד שמח לשמוע רעיונות חדשים למערכת! לצערי הרעיון שלך לא ישים מבחינה טכנית. ההגנות של תפוז לא מאפשרות לנו להתממשק לצ'אט או לאחסן אותו יחד עם המערכת בכל צורה שהיא. אבל אל תתייאש! תן עוד רעיונות

BlogTV Police32

New member
תשובה לצחי,עם עוד רעיון

צחי, אם ננסה לתחמן תמערכת מה זאת אומרת .יש אפשרות אחת לדעתי לעשות את זה. יש טבלת שידורים בחלון הראשי של הבלוג? ששם אתה יכול לבחור לאיזה חדר להכנס עוד לפני כניסתך לצאט אז פשוט צריך לקחת תלינק של החדר ולהלביש אותו בלינק קיים במקום השם של המשדר שלוקח אותנו ישירות לכרטיס שלו אז שיקח אותו לחדר שלו,ככה אתה לא מוסיף אלה רק משנה.ואז יפתח החלון של הצאט. בחלון נפרד. כמובן שזה שלא קשור למערכת. אני מקווה שזה אפשרי אם לא אז לא נורא. רעיון שני לפעמים יש מצב של "צוד" מה זאת אומרת הנניח שיש משדרת פרוקטיבית ופוליס 19 עוקב ..עכשיו נכנס למערכת פוליס 29 וגם הוא עוקב מצפיה מהצד עכשיו מה זה גורם לנו? שתיי פוליסים ואפילו ויותר פוליסים צופים באותו שידור. אוקי הרעיון הוא ככה , בפורומים אתה יכול לראות מי צופה באותו דף בזמן אמת ואם יש לך אפשרות שזה יתעדכן כל 30 שניות.אתה יכול לעשות משבצת למטה. עכשיו למה זה טוב? ,1= זה בזבוז כוח אדם על אותו משדר=2 זה חוסך לנו באי נעימות של עבודה מול מורשה.(שפוליס קופץ למורשה ומודיע לו על השידור שהוא עוקב אחריו כבר יותר משעה)3.גם בבדיקת גיל תוך כדי עבודה רואים שיש פוליס בדף צופה אז ממשיכים קדימה, כמובן תוך כדי קשר אם אותו פוליס במסנגר. מקווה שזה אפשרי, וכמובן לש=י=ק=ו=ל=ך=.

BlogTV Police35

New member
אהבתי

הרעיון הראשון שלך מעניין ביותר, ואני בהחלט אבדוק את העניין. הרעיון השני שלך הוצע בעבר ע"י מוטי, וכבר נמצא ברשימת המשימות שלי. ברגע שיהיה לי קצת זמן פנוי, אני אעבוד על זה. תודה על הרעיונות יוסי!

BlogTV Police20

New member
צחי!!!

נראה לי שיהיה לך קל יותר לעשות את זה מאשר הוא כתב את כל ההסבר הזה. בהצלחה

BlogTV Police20

New member
לי אל תסביר

גמרת את הזיכרון בפורום. צריך למחוק דפים ישנים מההודעות הארוכות שלך. אני אלמד כבר את השיפורים לבד דרך המערכת

למעלה