הצעה - חוקים

colilon

New member
הצעה - חוקים

אז, מסתבר שבמרץ יתחילו להגיע גולשים, מה שיהיה נחמד, אבל בטוח יגרום לבאלגן מאוד גדול מבחינת דיבור על פרקים בארה"ב... אז כדי למנוע את זה מראש, בואו נחליט כבר עכשיו על חוקים, מה שגם יחסוך למנהל זמן, וגם אולי יעזור לפורום בעתיד. כל אחד שיש לו הצעה לחוקים שישרשר את ההודעה עם כ ל החוקים, כל מי שבעד הצעה מסויימת שישרשר
( |כן| ). לכתוב הצעה לא אומר שאסור להצביע... אז יאללה.

colilon

New member
החוקים שלי - ../images/Emo88.gif

יחס בפורום - התנהגות שנאותה לפורום, לא לקלל, לא להציף ולא לנסות להעליב. שליחת מסת הודעות או שליחת הודעות
(ע"ע "איך להרוויח כס בקלות") אסורה בהחלט
משתמש שיעשה זאת ולא יעצור באזהרה יושעה
הורדות - כמה שזה נוח וכמה שזה כיף לבוא לבקש לינק ולהוריד, תפוז לא מרשים שום דבר שקשור להורדות על גבי הפורום. לרשום שם של תוכנה ושם של פרק מותר אבל לא "Prison Break S34 E97". לשם כך קיימות מספר קומונות בהם ניתן לדבר על זה חופשי
אוף טופיק - יסומן רק ע"י (א-ט) ורק כאשר מה שיש להגיד זה משהו שמתאים לאווירת הפורום
אם בשרשור על הפרק השביעי מישהו כותב "(א-ט) מי ראה את הסרט 'סבתות מצליפות 56'?" ההודעה לא במקום, ובמקרה הזה גם לא נאותה
שרשור (א-ט) ייפתח ע"י ההנהלה פעם בשבוע, אם המנהל\ת הודיע\ה על חופשה מישהו יכול להחליף אותה ברשות
תמונות - אין הרבה מה לכתוב, אבל שיהיה ברור, אין להעלות חומר פורנוגרפי מכל סוג שהוא לפורום
כן, גם לא כשזה בהומור
והנושא הכי חשוב לדעתי
ים. (נלקח מפורום אבודים, לדעתי זה הכי טוב שאפשר.) ספויילר הוא כל דבר המרמז/מספר בלוי על התפתחות בעלילה, הוא כולל תמונות, תיאורי סצינות וכלה בידיעות על שחקנים אורחים בסדרה. ספוילר יכול להתחבא בתוך שמועה ("בפורום של לוסט-מדיה אמרו שלוולט התחלף הקול!) ספוילר יכול לבוא בצורת תמונה ("תמונות מפרק 40 עונה 5! לסוייר גדלה יד שלישית!) ספוילר יכול לבוא כציטוט מתוך התסריט או תיאור מלא של סצינה ("ג´ק וקייט הולכים ביער, מבין השיחים נשמעים רעשים מוזרים, בעוד ג´ק רץ בפחד חזרה לחוף קייט חוקרת ומגלה שזה רק סוייר שעדיין לא למד לשלוט ביד השלישית שלו.) ספוילר יכול גם להיות הודעה רשמית של ההפקה על שחקן חדש שמצטרף לקאסט ("שמעתי שבריטני ספירס תגלם את האחות החורגת של וולט!") ספוילר הוא גם פיסת אינפורמציה שלא נראה והיא תזיק למישהו שיקרא אותה ("קראתי שצולמה סצינה בלונה פארק") מכיוון שהסדרה משודרת גם בארה"ב וגם בישראל, יש להקפיד לסמן את ההודעות בדרך המתאימה-ע"י האמוטיקון
הנכתב כך |‏ספוילר| פרקים ששודרו בישראל אין צורך לסמן ב
. פרקים ששודרו באר"הב אך עוד לא שודרו בישראל יש לסמן בסימן
ולציין את הפרק עליו מדובר ("פרק "5," פרקים 1-10" וכו´) פרקים שעדיין לא שודרו בארה"ב יש לסמן ב
ולציין שמדובר בפרקים שלא שודרו, בקיצור מש"ש- מה שלא שודר (לדוגמא:"
ים לפרקים 23-24 שלא שודרו"," -מש"ש" וכו´) כמו כן אין לכתוב ספויילר בכותרת ההודעה (כמו למשל "-אני לא מאמינה שצ´ארלי מנגן בחליל צד!") במידה ולא כל ההודעה היא ספויילר יש לשים בתוך ההודעה את הסימן
תוך ציון באיזה פרק מדובר ולהקפיד על רווח הגיוני (לפחות 15 שורות) לפני כתיבת הספויילר. כל החוקים אם עוברים אותם מלווים בעונש של אזהרה, ולאחר מכן הרחקה
אנא עזרו לשמור על פורום נעים ונחמד

Captain Falafel

New member
../images/Emo45.gif

מסכים עם החוקים..... בעיקר עם החלק על הספוילרים....... לא משנה מה..... אפילו אם תגידו שמייקל יופיע בפרק הבא..... זה ספוילר..... אז תפנימו..... ודרך אגב...... בזמן ששודרה הסדרה הייתה קומונה לסדרה שאני ניהלתי..... שם תוכלו לדבר על הורדות וכו' אבל חוקי הספוילרים תקפים גם שם!

Tinty

New member
רגע, הוא לא הדמות הראשית,

שאמורה להופיע בכל פרק? (אלא אם כן הוא ימות באמצע
)

Captain Falafel

New member
זה בדיוק מה שאני אומר

גם הדבר שהכי לא נראה כאילו הוא ספוילר...... אם הוא קשור אפילו טיפה לפרקים הבאים אז הוא ספוילר..... גם אם את אומרת שבפרק הבא יהיה כלא..... או שיראו אנשים.... דרך אגב..... חתימה ענקית.....

Freemee

New member
../images/Emo45.gif

אין לי מה להוסיף (חוץ מדוגמאות של פריזון ברייק ולא של אבודים
)

../images/Emo45.gif, אבל

עד שאין מנהל הם לא מעוגנים בשום מקום או משהו כזה, זה רק על הנייר.

colilon

New member
אני יודע...

זה לצורכי הקלה על המנהל שיבוא, ואם כל חברי הפורום מסכימים אז גם החוקים העתידיים... פשוט כדאי כבר להתחיל ליישם

Freemee

New member
הרוב קובע ../images/Emo3.gif

המנהל יהיה חייב להסכים לחוקים!

Aviad1987

New member
נצל"ש אתם מודעים לעובדה שקוראים

לסדרה בארץ "נמלטים" נכון?

Aviad1987

New member
זה ניתן לשינוי ../images/Emo8.gif

אבל עכשיו שמתי לב שעדיין אין מנהל LOL אז אני מניח שזה ישתנה.

colilon

New member
החוקים שלי - תיקון

יחס בפורום - התנהגות שנאותה לפורום, לא לקלל, לא להציף ולא לנסות להעליב. שליחת מסת הודעות או שליחת הודעות
(ע"ע "איך להרוויח כס בקלות") אסורה בהחלט
משתמש שיעשה זאת ולא יעצור באזהרה יושעה
הורדות - כמה שזה נוח וכמה שזה כיף לבוא לבקש לינק ולהוריד, תפוז לא מרשים שום דבר שקשור להורדות על גבי הפורום. לרשום שם של תוכנה ושם של פרק מותר אבל לא "Prison Break S34 E97". לשם כך קיימות מספר קומונות בהם ניתן לדבר על זה חופשי
אוף טופיק - יסומן רק ע"י
ורק כאשר מה שיש להגיד זה משהו שמתאים לאווירת הפורום
אם בשרשור על הפרק השביעי מישהו כותב "
מי ראה את הסרט 'סבתות מצליפות 56'?" ההודעה לא במקום, ובמקרה הזה גם לא נאותה
שרשור
ייפתח ע"י ההנהלה פעם בשבוע, אם המנהל\ת הודיע\ה על חופשה מישהו יכול להחליף אותה ברשות
תמונות - אין הרבה מה לכתוב, אבל שיהיה ברור, אין להעלות חומר פורנוגרפי מכל סוג שהוא לפורום
כן, גם לא כשזה בהומור
והנושא הכי חשוב לדעתי
ים
(נלקח מפורום אבודים, לדעתי זה הכי טוב שאפשר.) ספויילר הוא כל דבר המרמז/מספר בלוי על התפתחות בעלילה, הוא כולל תמונות, תיאורי סצינות וכלה בידיעות על שחקנים אורחים בסדרה. ספוילר יכול להתחבא בתוך שמועה ("בפורום אמריקאי אמרו שמייקל יקבל מחזור!) ספוילר יכול לבוא בצורת תמונה ("תמונות מפרק 76 עונה 9! לינקולן מגלה שמייקל מאחר!) ספוילר יכול לבוא כציטוט מתוך התסריט או תיאור מלא של סצינה ("מייקל ולינקולן מדברים על התינוק שעתיד לבוא, לינקולן מתחיל לבכות, אז מייקל מרביץ לו".) ספוילר יכול גם להיות הודעה רשמית של ההפקה על שחקן חדש שמצטרף לקאסט ("שמעתי שפריס הילטון היא מטומטמת! אה והיא תחליף את וונתוורת'") ספוילר הוא גם פיסת אינפורמציה שלא נראה והיא תזיק למישהו שיקרא אותה("מסתבר שבפרק הבא יראו בדקה ה20 סורגים!") מכיוון שהסדרה משודרת גם בארה"ב וגם בישראל, יש להקפיד לסמן את ההודעות בדרך המתאימה-ע"י האמוטיקון
הנכתב כך |ספוילר| פרקים ששודרו בישראל אין צורך לסמן ב
. פרקים ששודרו באר"הב אך עוד לא שודרו בישראל יש לסמן בסימן
ולציין את הפרק עליו מדובר ("פרק "5," פרקים 1-10" וכו´) פרקים שעדיין לא שודרו בארה"ב יש לסמן ב
ולציין שמדובר בפרקים שלא שודרו, בקיצור מש"ש- מה שלא שודר (לדוגמא:"
ים לפרקים 23-24 שלא שודרו"," -מש"ש" וכו´) כמו כן אין לכתוב ספויילר בכותרת ההודעה (כמו למשל "איזה בעסה שגילו לי שלינקולן הומו!") במידה ולא כל ההודעה היא ספויילר יש לשים בתוך ההודעה את הסימן
תוך ציון באיזה פרק מדובר ולהקפיד על רווח הגיוני (לפחות 15 שורות) לפני כתיבת הספויילר. כל החוקים אם עוברים אותם מלווים בעונש של אזהרה, ולאחר מכן הרחקה אנא עזרו לשמור על פורום נעים ונחמד

למעלה