הצעה חברית

io4minyan

New member
הצעה חברית

מדי פעם הצצתי, נמנעתי מלכתוב כי לא רציתי לחזור לימי הפורום הקודם. ואולם, בזמן האחרון גוברים הקולות לנדות כותב זה או אחר, בגלל דיעותיו זכרו. אנחנו מיעוט שמסומן ושמגורש אל מחוץ למחנה רק בגלל שאנחנו שונים. לא כדאי לעבור לצדו השני של המיתרס ולנצל את הכח שיש לנו בידיים ואת האפשרות, כדי לסמן כותבים שדעתם אינה נוחה ולנדות אותם, גם אם מדובר רק בטריטוריה ויטואלית זה פשוט גורע מהלגיטימיות של המחאה שאנו מנסים להוביל. חשבו על זה. יום טוב, העשירי למניין

white star

New member
../images/Emo54.gif תלוי מה מטרת הפורום

אם זה היה פורום שנועד לדיון על הלגיטימיות של אורח חיים חד מיני - אתה צודק. אבל זה לא הפורום הזה. מטרת הפורום היא להיות בים חם ואוהב להומואים דתיים, שפה יוכלו להרגיש נוח עם נטייתם, ושלא ישמעו את כל ההרצאות שהם שמעו כל החיים שלהם - זה מיותר ולא כאן.

io4minyan

New member
לא רק

כי בית חם, זה בית שאינו מתעלם מהקשיים. זה בית שמזכיר לנו בכל רגע שהלגיטימיות שלנו אינה תלויה בהשתייכות לרוב מזדמן או מוזמן. גירוש מכאן על רקע שונות, מלמד שאלה אורחות העולם, גם בקרב אוכלוסיות שנחזות להיות הסובלניות ביותר. אם זה טוב או רע לבאי הפורום - נדמה לי שהתשובה די ברורה. מכל מקום, הדרך הראויה להתמודד עם מקטרגים למינהם זה להתעמת אתם בנחת, לנטרל את העוקץ ואת הרעל שלהם בסובלנות ובכך למעט את הנזק שהם יכולים לחולל - כי אם כל מטרתם היא לחולל פרובוקציה ואם לא תאפשרו לפרובוקציה להתחולל, הם ממילא ילכו. עשרה כותבים שיכתבו להם שדעתם אינה רלבנטית כאן עדיפים על מנהל אחד שמוחק.

white star

New member
../images/Emo54.gif הבעיה היא

כשהעוקץ והרעל נמצאים כל הזמן. כאילו יש לנו את ההתמודדות היום יומית בחוץ, לא חייבים את זה בכל מקום באינטרט. לדוגמא בפורום שלי, אני מצטער מאוד אבל להומופובים אני לא נותן זכות ביטוי. מספיק יש בחוץ. לא צריכים את זה גם במקום שמתיימר להיות בית חם

io4minyan

New member
מצא את ההבדלים

הבעיה היא שהסטיה והגועל נמצאים כל הזמן. כאילו יש לנו את ההתמודדות היום יומית בתל אביב , באמסטרדם ובסאן-פרנסיסקו, לא חייבים את זה בכל מקום במרחב. לדוגמא בעיר שלי, אני מצטער מאוד אבל להומואים אני לא נותן זכות לצעוד. מספיק יש בחוץ. לא צריכים את זה גם במקום שמתיימר להיות עיר קדושה אורי לופוליאנסקי, ראש העיר *** וכדי שלא תחשוב שאני בעדו או בעד כל המוכיחים בשער, אני מזמין אותך ל-gogay. יש שם יומנים ובינהם יש יומן שלי, "העשירי למניין" .

white star

New member
../images/Emo54.gif פרדון?

ירושלים היא בירת מדינת ישראל. מדינת ישראל על כל אזרחיה. גם היהודים, גם הערבים, גם הנוצרים, גם הסטרייטים וגם ההומואים. אין לך שום זכות, אבל שום זכות להגיד שאסור לנו לצעוד בעיר הבירה שלנו. בייחוד כשהמצעד תוכנן בכוונה לא להיכנס לשכונות חרדיות\ערביות כדי לא להתגרות בהם. אבל יש אנשים שמעדיפים לדקור את השונה מהם. ודרך אגב אם ההפנייה לגוגיי אמורה להגיד לי שאתה הומו ושזה כאילו בסדר, אז זהו שלא. לא חסרים הומואים שהם בעצמם הומופובים. לא שאני חושב שאתה הומופוב (בנתיים) אבל אני לא מסכים עם מה שכתבת

io4minyan

New member
ידידי - 3 הבהרות

1. פורום הוא מרחב וירטואלי שכל מי שמרגיש שייך אליו, יש לו חלק בו. 2. ההפניה לגו-גיי אינה מבחינת "תעודת יושר" אלא מתוך עצלות שכן לא התחשק לי להעלות את כל משנתי כאן ולכן הפניתי ליומן שלי 3. לא הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אעיד על עצמי שאיני הומופוב. יתרה מזו, אני חש די בטוח ושלו במה שאני, כך שאיני נבהל ממיני מקטרגים

יודיX3

New member
אני בהתחלה חשבתי גם כמוך

אני הייתי בעד להשאיר טרולים בבחינת "דע את האוייב" כי העולם שלנו לא תמים וכליל השלמות וצריך להתמודד גם עם הרע. הבעיה היא שיצא שכרנו בהפסדנו והפורום נהיה 99% שופר לטרולים במקום להוות שופר לגייז דתיים. זה הגיע למצב שפשוט נמאס לאנשים אפילו קבועים (כמוני) להשאר ולכתוב פה כי כל פעם שפתחתי את הפורום התעצבנתי מחדש- וזה ממש לא המטרה. לכן לפעמים צריך להיות טיפה פחות נחמד, טיפה לא דמוקרטי ולעשות סלקציה להודעות שנרשמות פה, ואם צריך גם לחסום משתמשים. הפורום לא עוסק במחאות ולא עוסק בלגטימיות- למרות ששני הדברים חשובים מאד. הוא אמור לעסוק בנושא לא קל, בהתמודדויות של אנשים ובמצוקות שלהם, ובידיעה שהם לא לבד- אבל במקום זה הפורום מתמודד עם טרולים. אני שמח על המהפך בשינוי הגישה ואני מקווה שזה ישאר כך.

למעלה