הצעה!! הערב!!

מספיקק

New member
הצעה!! הערב!!

הערב ה-2.6 הולך להיות החל מהשעה 22:00 בלילה מרתון השבועות במשגב עם המרקיד ירון כרמל... אולי נעשה איזה מגפש פורום קטן?? (מגיע גם לחבר'ה מהצפון פעם אחת עושים תמיד במרכז!!) אז אם יש למישהו איזה רעיונות אני שמעתי שהמרתון הזה הולך להיות בלתי נשכח!!

מספיקק

New member
../images/Emo208.gif

נו יאללה חבר'ה! כל הצפון מפגש פורום ככה בסימן חג השבועות הערב במשגב!! תגיבו הולך להיות מרתון טווב!! אני ממש רוצה מפגש קטן\גדול!

מספיקק

New member
נעשה ככה!

כל מי שמגיע היום למרתון יגיב להודעה זו ולפי זה נידע אם יש למה לעשות מפגש נידע האם מגיעים היום הרבה חברי פורום... ולפי זה נחליט!

עמק שלי

New member
כדאי לבוא מת"א

חשבתי להגיע.. אך ...ראיתי שרוב הזמן אבלה בנסיעה מת"א דרך אגב כזמן מת"א למשגב-במלוא הכינות.

UHUstick

New member
שרק?

כביש שש ממשגב לתל אביב. אציין תחילה כי אני חי באיזור משגב (היא המועצה האזורית שלי), שבשנותי האחרונות עבדתי, למדתי וביליתי בתל אביב את מרבית זמני ושכביש שש הוא ההעדפה הראשונה שלי. עכשיו האם אתה יכול להסביר לי בבקשה איך אתה נוסע ממשגב לתל אביב דרך כביש שש וזה יותר מהיר לך ממשגב----> פורדיס -----> מספר 2 ----> גלילות? באמת שזאת אחת מעצות הנסיעה הכי גרועות ששמעתי בחיים. וד"א - לי בלילה, ממש בלילה, (ואני לא טייס) לוקח נניח שעה וארבעים מעזריאלי.

צודק סטיקי... הייתי במשגב, הגעתי

רק ב 3:20 ... אבל הגעתי ממרתון בבית זרע. חזרתי הבייתה לרחובות {יצאתי ב 5:00} דרך ואדי מילק, ולקח לי שעה ועשרים וחמש דקות... {מלא ניידות משטרה, למזלי נסעו בנתיב ההפוך}.

במחשבה שנייה... מת"א - אכן כדאי

להגיע דרך גלילות ופורידיס.. ואז נזכרתי שבזמנו דווקא תכננתי ת'דרך, והסיבה שבחרתי בכביש 6 הייתה בגלל שאני בא מרחובות. אם תחשב את ההבדל בין המסלולים: מסלול ראשון: עירון - צומת נחל חדרה - צומת פוריידיס - צומת התשבי. מסלול שני : עירון - צומת מגידו - צומת התשבי. תקבל שהם כמעט זהים באורכם {הבדל של 1-2 ק"מ על בערך 50 ק"מ}. ומכאן נבעה ההחלטה שלי לנסוע דרך כביש 6. אבל... אתה צודק שלבאים מת"א - עדיף גלילות... אז "עמק שלי"... קבל/י התנצלות.

../images/Emo60.gif לא יכולת לעשות שלום מהאוטו?

כשעברת ממש ליד הבית שלי?

../images/Emo60.gifהצעת הערב שלי היא:

ערב אצל שיקר מרתון הכי טוב שיש. ערב גבינות ויין מכל טוב ואני כבר מביאה איתי עוגת גבינה וגם קיש טעים... ורק בשביל זה כדאי לבוא

מספיקק

New member
לדעתי...

האווירה האנשים והמרקיד במשגב עולים בהרבה על שיקר... מרתון במשגב זו חוויה שכל רוקד חייב לעבור פעם אחת בחיים...זה כמו שבת זוגות באלונים זו חוויה שכל רוקד חייב לעבור...כך גם המרתון היום... 7 שעות ללא הפסקה הרקדה עם ירון כרמל זו חוויה שאין כמוהה...

BOAZSH99

New member
איך מגיעים

מישהו יכול להגיד לי איך מגיעים מאיזור הכינרת ? תודה.

נו מענין... נסעתם למשגב?

הייתי מצטרפת, אבל רחוק.. שעה וחצי.. אבל בהחלט שווה לרקוד אצל ירון. תהנו.

UHUstick

New member
נסענו,

ראיתי את כל חברי הפורום הקבועים שרוקדים במשגב והכרתי גם חברת פורום חדשה ומאוד נחמדה!!!

למעלה