הצעה הוגנת.

רונס

New member
הצעה הוגנת.

זקוק לסקריפטים בPHP לפתיחת חשבון אוטומטי בשרת אחסון. עדיף ממתכנתים מקצועיים. בתמורה אתן חבילת אחסון בשרת שלי: 50 מ"ב נפח אחסון,דואר אלקטרוני ללא הגבלה, רשימות דואר, תעבורה של 1ג"ב בחודש ועוד.

kensaggy

New member
אז ככה....

קודם כל, כל מי שמתכנת (לפי דעתי) יעדף תשלום על פני חבילת איחסון כי לרוב המתכנתים כבר יש אחסון או שרת משלהם בבית. בכל מקרה..תן קצת פרטים, איזה שרת, מה כלול בפתיחת חשבון ודברים דומים...

רונס

New member
הכי הוגן שיכולתי!!

אני מחפש סיוע להקמה של האתר שלי. זו היתה ההצעה שלי מכיוון שאני "חסר פרוטה" וזה המיטב שאני יכול לתת. מדובר ב10 אחוז מהנפח שיש לי וב20 אחוז מהתעבורה שיש לי. מי שמעוניין בעוד פרטים: 058-226372 רון

orenphp

New member
"הצעה הוגנת"

שמע חביבי, תפסיקו עם ההצעות הדיבליות האלו שלכם. אתם רוצים להיות נדיבים, תציעו כסף, אתם לא רוצים, תחפשו איזה מתכנת זוטר שרוצה ללמוד קצת ויעשה לכם את העבודה בשביל לקבל קצת "ניסיון" ואם גם אחד כזה אתה לא מוצא תמיד יש אתרים שמציעים סקריפטים חינם (בידיעה שתדע להתקין אותם בעצמך) כגון www.hotscripts.com. נשבר לי כבר לקרוא את ההודעות האלו במיוחד שמטרתן אינן ללמד מישהו בנושא PHP ובטח שלא להנות מידע בPHP (הצעתך משתלמת לי כמו שתציע לי 2 גרגירי חול, ואני בטוח שהרוב פה יסכימו איתי). נמאס...

למעלה